ADVENTURY - Relax na PC

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
delay

Příspěvek od delay »

Mě tam vadilo pár věcí, ale nic zásadního. Asi budu pokračovat s Broken Sword 2, trojka už je 3D a taky ji mám, tak jsem zvědavej.

Solarfall

Příspěvek od Solarfall »

kto nehral..ale aj kto hral tak nech vyskusa remake Another World. http://www.anotherworld.fr/anotherworld ... _world.htm jedna z najlepsich akcnych adventur s totalnou filmovou atmosferou. bacha ale je to oldschool hra takze je niekedy dost tazka.
ten remake je urobeny uplne super, zvysili rozlisenie, prekreslili pozadie ale pritom si hra zachovala povodnu atmosferu a hratelnost.

rastika

Příspěvek od rastika »

Ja som hraval pravidelne W3.
teraz pravidelne AA.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Tak jsem prave dohral Zaklinace (The Witcher)... skvela hra na kterou jsem se tesil hodne dlouho. Nezklamala, pro me prvni produkt na motivy Zaklinace, kterej jako hardcore fanousek Sapkowskiho ocenuju. Nektery zazitky z hry si budu asi hodne dlouho pamatovat...

Jindy: tys to taky hral, ne? Nasel jsem te v naky diskuzi o HW narocich :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ja som mal tiez celkom rad Broken Sword, bohuzial stvrte pokracovanie som prestal hrat lebo ma to uz nebavilo. pametam si na skvelu 3D adventuru Realms of the Haunting, myslel som si ze uz ma nemoze nic vystrasit ale pri tomto kusku som rychle vytriezvel, hlavne ked ma napadlo zapnut pred spustenim hry nejaky dobry reverb zo SB Live (pred desiatimi rokmi to bola celkom bomba)... :) Takyto styl adventury som potom dlhsie zhanal ale nic sa tomu nepodobalo, snad len Clive Barker's Undying.

toxin

Příspěvek od toxin »

Cyril píše:Tak jsem prave dohral Zaklinace (The Witcher)... skvela hra na kterou jsem se tesil hodne dlouho. Nezklamala, pro me prvni produkt na motivy Zaklinace, kterej jako hardcore fanousek Sapkowskiho ocenuju. Nektery zazitky z hry si budu asi hodne dlouho pamatovat...

Jindy: tys to taky hral, ne? Nasel jsem te v naky diskuzi o HW narocich :)
Yea souhlas hodně dobrý počin jen si to měli nechat ještě tak půl roku a povychytávat všechny bugy dabing mohl být taky lepší i kdž lepší než drátem do koulí...

jinak z RPGček :
Fallout 1,2
Baldurs gate 2
Diablo 1,2

tohel jsou pro mě naprosto nezapomenutelný věci...

SadLuck

Příspěvek od SadLuck »

souhlas, toxine... já za sebe bych tam už jen přihodil Albion hned za fallouty a pak někam trochu dál Morrowind a možná třeba Planescape Torment... ale už jsem to tu někde v nějakym topicu psal, mam takovej pocit :D

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: jj, hrál jsem Zaklínače, ale nedohrál...nedávno jsem si to zase nainstaloval, protože jsem si sehnal verzi s českým dabingem, ale potom mě tam začala zlobit grafika a stalo se to nehratelné...to už je podruhé, co jsem to dohrál skoro do 3/4 a nedohrál, už na to kašlu...původní verze byla zabugovaná jako svině...ty hry z ruska nebo ukrajiny jsou sice poslední dobou hodně dobré, ale těch chyb je tam mraky...
ale jinak fakt dobrá a drsná hra, od Sapkowskiho jsem nečetl nic, ale ten Geraltův svět se mi líbí...
BTW, má vyjít nějak Enhanced Edition, kde bude pár vylepšení a asi 50 nových animací Geralta + nevim co ještě...

all: brzy vyjde nový a vysokorozpočtový Alone In The Dark, vypadá fakt skvěle, takže to bych doporučoval rozhodně neminout...
Naposledy upravil(a) Jindy2 dne 24 kvě 2008 13:29, celkem upraveno 2 x.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

toxin: to jo, bugy, mrznuti a dabing me mrzely, a taky opakovani stejne vypadajicich postav atd... ale co, i tak bozsky!

jindy: ja jsem se musel jen dostat pres jedno misto, kde mi to padalo skoro porad (vesnice na brehu)... jinak ta hra je polska :)

P. S. jedna z nejzabavnejsich scen mi prisla, kdyz se Geralt pokousel lichotit Pani jezera... "mas oci jako vychazejici hvezdy, ma Pani" "chladne a vzdalene? Nic moc, zaklinaci" "Mas nejhezci prdel v Temerii!!!" a to na ni zafungovalo, na bohyni :)

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: hehe, k ní jsem se snad ani nedostal, vždycky jsem skončil někde u toho hledání těch 12ti nebo kolika kamenů a bloudění v bažinách...
nj, tak je polska, ale muzou si s ukrajincema co delali Stalkera podat ruce, bugu to ma oboji stejne hodne...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jindy: tak tos byl tak sotva v pulce :) Skoda, fakt bys cumel na ty nadherny lokace, atmosferu, zapletky... co te cekaly dal :)

toxin

Příspěvek od toxin »

U zakínače je boží hlavněk závěr to jsem myslel že si nadělám do kalhot.Těším se na dvojku...

co se morowindu týká tak ten mě nikdy nikterak neoslovil...Tormenty jsem hrál ale je to pekelně těžká gamesa i když s napsto ojedinějlým příběhem vím že jsem tam kolikrát na hodně dlouho vykysl až jsem to nakonec někde vzdal je to fakt pro HC hráče.

Momentálně jsem zvědav co vylezw z falloutů 3 (pravděpodobně naprostá zvrácenost :( ) a taky se těším na mafii 2ku jen škoda že nebude dabovaná i když z jejich strany je to naprosto logickej komerční tah...

delay

Příspěvek od delay »

Já se hrozně těším na tohle: http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/ove ... ze_srp.idn
I ve článku zmiňovaný Fahrenheit: Indigo Prophecy (nevím proč ho haněli - pro mě je to jedna z nejúžasnějších her s nádherným několikaliniovým příběhem a skvělou koncepcí) doporučuji maximálně všem. Je to prostě minimálně svělej a nádhernej filmovej zážitek.

Jinak z Adventur mne hodně zaujala hra THE EXPERIMENT:
http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/the ... ze_srp.idn
Bohužel sem na ní zanevřel v momentě, kdy jsem pochopil, že nikdy není možné uchovat libovolný předmět v inventáři a tak např. najdete svíčky do zapalování (normálně bych je vzal) ale nejde to, až za půl hodiny tápání ve vzdálené lokaci nejde generátor a vy víte, že vás čeká asi 5 min. tupé chůze spátky k místu se svíčkama... Debilní. Simulace reality? A čas pročítat rozsáhlé kartotéky zatímco postava jde? OK, ale beze mne---
Je zde ale unikátní ovládání, kde hlavní postava je někdo jiný a vy jste nějaká neznámá entita jež má přístup ke všem dveřím, světlům a kamerám na rozsáhlém vraku jakési lodi a snažíte se postavu navigovat... Moc škoda toho provedení.

Pak mám připravený SINKING ISLAND http://bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/sin ... ze_srp.idn od klasika žánru, ale není holt čas no.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

toxin píše:Momentálně jsem zvědav co vylezw z falloutů 3 (pravděpodobně naprostá zvrácenost )
zbytocne predsudky su k nicomu... len uveris ze to nebude dobre aj ked to dobre bude

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

delay: The Experiment mi uniknul, to zkusím, vypadá to zajímavě...až na tu svíčku ;)
Bonusweb jsou dementi, doporučuji games.tiscali.cz, pracuju tam (recenze) :) Ale i předtím jsem na Bonusweb přestal chodit, protože na tiscali tam dáváme novinky o mnoho častěji, je to aktuálnější.

Odpovědět