ADVENTURY - Relax na PC

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
delay

Příspěvek od delay »

Dante píše:biscuit: technická - je neuvěřitelný jak se ti ten tvůj tetris vešel do 80 kb...
Chtěl jsi napsat 80x80 points --- 10kB.
80kB by byl LUXUS a hemžilo by se to tady samejma GIFAMA :-)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

dante: technická - 4,25 kB

Dante

Příspěvek od Dante »

jj 10 kB, sem to spletl...ale je to originální...

Tudy

Příspěvek od Tudy »

delay píše:Znáte někdo starou adventuru I HAVE NO MOUTH AND I MUST SCREAM?
Dostal jsem na ní typ, ale zaboha nemůžu rozchodit zvuk. Pořád mi to píše něco o MIDI. (Pouštím přes DOS-Box). Přitom to není starší hra nežli třeba ten Broken Sword, kterej v režimu kompatibiility Win95 normálně běží na XP se vším všudy a skvěle.
Asi před 3mi roky jsem si to koupil a po několika marných snahách rozchodit zvuk skončilo celé balení v polici :(
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

delay

Příspěvek od delay »

Tudy píše:
Dostal jsem na ní typ, ale zaboha nemůžu rozchodit zvuk. Pořád mi to píše něco o MIDI. (Pouštím přes DOS-Box). Přitom to není starší hra nežli třeba ten Broken Sword, kterej v režimu kompatibiility Win95 normálně běží na XP se vším všudy a skvěle.
Asi před 3mi roky jsem si to koupil a po několika marných snahách rozchodit zvuk skončilo celé balení v polici :(
No, tak to je asi v háji. Když už to ani tady na eZone nerozchodíme, jakožto mistři zvuku :-), tak to asi nikdo. Leda to dovopravdy nainstalovat na nějakej starej noťas, co běží pod DOSem. Ikdyž mi to není jasný, ale podle mě tahle hra by měla běžet pod Win95. Ach jo.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

delay píše:
Kermitak píše:delay: Jo, ja mam maxi krabici s Broken Swordem 1, pekna dekorace ;)
No dekorace, vono to dost lidí shání, a dalo by za to majlant :-). Bejt tebou bych na tý krabici tejdně utíral prach.

Mimochodem, jedná se o české nebo zahraniční vydání?
A Broken Sword 2 nemáš?
Vidis, to sem nevedel :) Je to cesky vydani. A BS2 originalku nemam. Jo, jeste si vybavuju ze mam na disketach Dooma, jeste kdyz to Carmack vydal jako shareware ;)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Tudy píše:
No jeje, to byla stribrna ;) era adventur, hrozny psycho. V ty dobe vysla spousta uzasnejch veci, treba taky Beneath a Steel Sky nebo Indiana Jones 4.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

bohuzel nejsem autorem, ale animovanej gif je sranda - ucil jsem se to, protoze jsem byl linej se ucit flash. no a nakonec jsem prisel na to, ze bez flashe jsem stejne v pr-- tak jsem se alespon takovy ty zaklady animace a tvorby banneru naucil.

delay

Příspěvek od delay »

Kermitak píše:
Tudy píše:
No jeje, to byla stribrna ;) era adventur, hrozny psycho. V ty dobe vysla spousta uzasnejch veci, treba taky Beneath a Steel Sky nebo Indiana Jones 4.
Hm, takže Kermitak bude možná jedinej "z nás", kdo někdy možná hrál I HAVE NO MOUTH... se zvukem :evil:

Dante

Příspěvek od Dante »

biscuit: třeba v Ulead Gif Animatoru je to fakt jednoduché...ale v dnešní době se opravdu animace bez Flashe už neobejdou (a narozdíl od tvorby anim. gifů sem flash vůbec nějak nepochopil)...gif je prostě pro velké animace naprosto nepoužitelný...ale je to OT a už to tu nebudu za*írat...omlouvám se...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

delay píše: Hm, takže Kermitak bude možná jedinej "z nás", kdo někdy možná hrál I HAVE NO MOUTH... se zvukem :evil:
Hral, v Dosu :)

abuse

Příspěvek od abuse »

moje top games /bez poradia/: beyond good and evil, thief II /okrem ineho skvela ambient-hudba, najme v pagan leveloch/, psychonauts /okrem ineho najlepsie vytvarne poriesena gamesa ever/, z mainstreamovych hier deus ex, no one lives forever /pre milovnikov cheesy 60s espionage filmov + najsexi zenska hrdinka ever/, splinter cell, max payne

delay

Příspěvek od delay »

Na BEYOND GOOD AND EVIL jsem se hrozně těšil. Bohužel zase kvůli HW požadavkům jsem jí ještě nehrál.

Dante

Příspěvek od Dante »

abuse: jo Psychonauts je aktuálně moje nejoblíbenější gamesa, už sem jí dal dvakrát...nejlepší je ten level, kde jsou silnice i nahoru, jsou tam ti angenti atd....k tomu ta ujetá hudba, to je prostě hustý...jediná podobná hra je ještě o něco starší Evil Twin, ale to je spíš hodně depresivní a nemám jí tak rád...

abuse

Příspěvek od abuse »

mne sa najviac pacil ten kartovy level s bykom a maliarom

Odpovědět