ADVENTURY - Relax na PC
pavlii: Jo Goblins to je supr promyšlená věcička...řekl bych, že spíš logická hra než adventura...jinak, ty máš originálku LBA2? To bych fakt taky chtěl a to za A) ze sběratelských důvodů a za B) protože jsem vždycky hrál RIP verzi bez těch renderovaných animací, které jsem tedy nikdy ještě neviděl...pokračování LBA bych chtěl ze všeho nejvíc, víc než Fallout 3...ale Adeline už myslím neexistují a to je velká škoda...
pavlii: Ty máš taky Broken Sword I a II originál?. He, to je sběratelskej klenot ne? Kdyby něco, tak se ozvi, ja to koupím 
Dante:
Já kdysi hrál Little Big Adventure, ale nějak jsem to nechápal (myslím, že jsem zdrhal z vězení a pak se schoval do popelářskýho auta, no a pak mě vždycky dostali), bylo mi 14-let a všechno co nevypadalo jako Doom 1 a 2 jsem ignoroval
Přišel jsem o hodně. Asi to někde budu muset sehnat. SAKRA
Dante:
Já kdysi hrál Little Big Adventure, ale nějak jsem to nechápal (myslím, že jsem zdrhal z vězení a pak se schoval do popelářskýho auta, no a pak mě vždycky dostali), bylo mi 14-let a všechno co nevypadalo jako Doom 1 a 2 jsem ignoroval
Přišel jsem o hodně. Asi to někde budu muset sehnat. SAKRA