ADVENTURY - Relax na PC

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
delay

Příspěvek od delay »

Dante:
Netvrdil jsem, že System Shock 2 je adventura :-). Možná to tak vyznělo.
Deus EX jsem před časem nainstaloval, vydržel jsem jedno kolo a zase to odinstaloval. Nějak mě to nebralo, zas zabíjení lidí... Je fakt, že ten rukopis autora System Shock ad. je tam patrnej a opět maximální realita ve všem viz. System Shock 2, ale... Prostě NE.
Naposledy upravil(a) delay dne 04 pro 2006 10:51, celkem upraveno 1 x.

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Jo a uplne jsem zapomnel, ze mi pred par lety ucarovala japonska produkce a strasne jsem ujizdel na vecech jako Metal Gear Solid, Silent Hill, Final fantasy VII nebo Xenosaga (resp. porad me to bere, ale neni cas)

BTW ad. System Shock 2 - hrali jste System Shock ? Dvojka je proti tomu slabej odvar ;)
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 04 pro 2006 10:44, celkem upraveno 1 x.

kexik

Příspěvek od kexik »

delay píše:kexik:
Jojo, taky jsem to dřív hrával, ale mě zas nějak začalo vadit, že je to doopravdy jen mrhání časem, že mi to vlastně nic nedává. Je to prostě typ her, který nejvíc frčí, to je jasný a nic proti...
mne to nieco dava, je to solidny trik proti stresu (okrem sportu, ale lyzovat nemozem kazdy vecer a behat ma nebavi). ja to hravam pol hodinu denne a jedna hra mi vydrzi hodne dlho...
no a som fan starych MGM filmov z druhej svetovej, takze si to dost uzivam

delay

Příspěvek od delay »

Kermitak píše:No ja mel taky rad adventury, jenze od upadku Lucas Arts a Sierry to vypada dost blede. Taky jsem kdysi ujizdel na RPGckach (Dungeon Master, Eye of Beholder) a ted, kdyz se nudim, stravim obcas trochu casu ve World of Warcraft :o)
Počkéééj...
Já myslím, že je pořád dost kvalitních adventur.
Hrál jsi třeba již jednou zmiňovanou SYBERIA 1,2 nebo teď jsem byl naprosto nadšen z českých počinů POSEL SMRTI a Ni.Bi.Ru -POSEL BOHŮ. Fakticky hodně dobré... Nebo THE MOMENT OF SILENCE, a abych nezapoměl - jedna z nej, nej her: FAHRENHEIT - The Indigo Prophecy. To byl fakticky maximální "filmovej" zážitek.

Nyní se chystám na legendu BROKEN SWORD 1 a 2.

delay

Příspěvek od delay »

kexik píše:
delay píše:kexik:
Jojo, taky jsem to dřív hrával, ale mě zas nějak začalo vadit, že je to doopravdy jen mrhání časem, že mi to vlastně nic nedává. Je to prostě typ her, který nejvíc frčí, to je jasný a nic proti...
mne to nieco dava, je to solidny trik proti stresu (okrem sportu, ale lyzovat nemozem kazdy vecer a behat ma nebavi). ja to hravam pol hodinu denne a jedna hra mi vydrzi hodne dlho...
no a som fan starych MGM filmov z druhej svetovej, takze si to dost uzivam
Tak to jo. Já z toho zas měl blbý sny a... No nic, každej jsem jinej.
Ikdyž WW2 mě nějakým způsobem perverzně láká... Ty filmy mám taky moc rád...

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

delay píše:Počkéééj...
Já myslím, že je pořád dost kvalitních adventur.
Hrál jsi třeba již jednou zmiňovanou SYBERIA 1,2 nebo teď jsem byl naprosto nadšen z českých počinů POSEL SMRTI a Ni.Bi.Ru -POSEL BOHŮ. Fakticky hodně dobré... Nebo THE MOMENT OF SILENCE, a abych nezapoměl - jedna z nej, nej her: FAHRENHEIT - The Indigo Prophecy. To byl fakticky maximální "filmovej" zážitek.

Nyní se chystám na legendu BROKEN SWORD 1 a 2.
Syberie i Broken Swordy jsem hral, bavilo me to, ale vsechno jsou to uz dost stary hry. Nerikam, ze od ty doby nic dobryho nevzniklo, ale ty dobry adventury se daji spocitat na prstech. Fahrenheit jsem zkousel, ale nebavil me. Ted vkladam nadeje do novyho Simona the Sorcerera ;) A to call of thulhu me taky kdysi zajimalo, nevedel jsem, ze uz je to venku.
Naposledy upravil(a) Kermitak dne 04 pro 2006 10:55, celkem upraveno 1 x.

delay

Příspěvek od delay »

Kermitak píše:Jo a uplne jsem zapomnel, ze mi pred par lety ucarovala japonska produkce a strasne jsem ujizdel na vecech jako Metal Gear Solid, Silent Hill, Final fantasy VII nebo Xenosaga (resp. porad me to bere, ale neni cas)

BTW ad. System Shock 2 - hrali jste System Shock ? Dvojka je proti tomu slabej odvar ;)
Metal Gear Solid jsem měl nedávno doma, štvalo mě, že se to nedá ovládat myší... System Shock (1) jsem nikdy nehrál, ale jeslti je no. 2 slabej vodvar, tak potěž pánbůh!!! :-)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ja na adventury nikdy nebyl. Ale RPG to jo. naposledy jsem hral Arx Fatalis (delali to lidi z Looking Glass, takze Ultima Underworl, System shock atd.) a bohuzel jsem se ve dvou tretinach hry zasek na nejakym bugu a nejde to dohrat. To me fakt nasralo, takze jsem na chvili na rpg zanevrel a pro odreagovani si ted obcas zahraju Revolt - perfektni auticka na vysilacku, na relax doporucuju.

Dante

Příspěvek od Dante »

jo fahrenheit byl fakt úlet - takovej, že jsem na něj úplně zapoměl :)

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

delay píše:Metal Gear Solid jsem měl nedávno doma, štvalo mě, že se to nedá ovládat myší... System Shock (1) jsem nikdy nehrál, ale jeslti je no. 2 slabej vodvar, tak potěž pánbůh!!! :-)
No, na dnesni dobu je to samozrejme dedecek, hral jsem ho kdysi na nejaky 386ce ;) Ale vim ze dvojka uz me pak tak nebavila.

Dante

Příspěvek od Dante »

shock 1 je lepší než dvojka, ale já tu grafiku plnou spritů už dneska nepřekousnu...

delay

Příspěvek od delay »

Kermitak píše: Syberie i Broken Swordy jsem hral, ale vsechno jsou to uz dost stary hry. Fahrenheit jsem zkousel, ale nebavil me.
Starý možná jsou, ale já je mám raději. Ty nový maj hlavně vyšší nároky na HW, kterým já nedisponuji a s přechodem na 3D do nich začínaj montovat arkádový a RPG prvky. To mě vadí :-(

Nehrál jsi třeba THE LONGEST JOUURNEY z 1998? Každej to vychvaloval, ale mě to od půlky už tak moc nebavilo. Bylo to pěkný a nápaditý, ale možná moc zdlouhavý... Mrzí mě, že jsem to nedohrál, ale přiznám se, že jsem se malinko ztrácel v příběhu.

delay

Příspěvek od delay »

Dante píše:jo fahrenheit byl fakt úlet - takovej, že jsem na něj úplně zapoměl :)
No konečně NĚKDO, komu se to snad líbilo. Já tuhle hru prostě miloval. Byl jsem z tohu úplně v tranzu. Ty minihry mi dávali zabrat!!! To byl mazec. Hodně originální nápad. Prostě super hra, super příběh, super zážitek.
Mimochodem, jak jsi zkončil??? Jestli si to ještě pamatuješ...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jee, to je tema! Miluju adventury, nejlepsi je Legend of Kyrandia 1, 2!!! A vsechny ty uzasny stary hry. Mam doma tunu starych Excaliburu a jednu dobu jsem je cetl tak intenzivne, ze jsem je umel nazpamet a to nekecam. Tu atmosferu proste miluju... planuju si koupit Amigu 1200 na ty stary uzasny hry...

Moderni me moc neberou, moc jich ani neznam, ted se ale obcas odreagovavam u Rainbow Six (strili se tam, ale staci jedna kulka a je po vas, vytecna hra a ma dokonce atmosferu), nebo hraju dungeon v klasickym stylu Dragon Bane II na svym palmu ,) Akorat ted jsem se zasekl...

Taky miluju Quake 1 a spoustu starych her, co jsem hral na macu...

Z aut amiga verze Crazy Cars 3- bozska hudba a atmosfera.

Z "logickych rychliku" asi Lemmings X-mas edition (bizarr atmosfera, nadhera)

Nejlepsi hra vsech platforem a dob: Supermarioland 2: 6 Golden Coins na cernobilym Gameboyi.

delay

Příspěvek od delay »

Cyril:
To se od tebe dalo čekat :-)
WELCOME, BRANDON. To je z čeho?

Odpovědět