Diskusia o nabozenstve

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Diskusia o nabozenstve

Příspěvek od Ivo »

Mají arabské ženy volební právo ? Mohou mít řidičský průkaz ? Mohou chodit po ulicích samy a bez doprovodu ? Mohou chodit bez pokrývky hlavy ? atd :wink:

Jirka Štolfa

Příspěvek od Jirka Štolfa »

A největší sranda je, že oni mají o nás představy, že je tady běžná praxe, že žena muže podvádí a spí s kdekým na potkání a že se tu každý den chlastá všude až do rána. Prostě nekonečné orgie a neřesti, takový jim tam tlačí do hlavy obraz o Evropě. :-)

Stejně jako nám tlačí naše média tu písničku o tom jak to vypadá tam.

Velmi srandovní je pak zjistit, že pod tím vším je většina úplně normálních lidí, kteří na tohle všechno ser...

Jirka Štolfa

Ivo, v Íránu nejsou arabové. :-)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Byl jsem 5 let v Indii kde je 200 mil. muslimů .... Byl jsem několikrát v Izraeli i Palestině ... takže jakýsi malý obrázek mám ... V Íráku, Afghanistánu, Pakistánu atd, jsem zatím nebyl, ani se nechystám :wink:

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Je důležité nemíchat Irán a Araby a konečně si přizat, že tu fakt chlastáme jak hovada a šuká každý s každým

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Írán je islámská země a skoro všichni jsou muslimové ?

Jirka Štolfa

Ano Ivo, všichni jsou muslimové :-) Stejně jako byli u nás před rokem 89 všichni komunisti. :wink:

Jirka Štolfa

Pro doplnění statistik a informací:

http://cs.wikipedia.org/wiki/Islámský_svět

Indie, Izrael ani Palestina se mezi islámskými zemněmi nenachází. Írán je přímo islámská republika.
Naposledy upravil(a) Jirka Štolfa dne 09 led 2015 22:41, celkem upraveno 2 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

ivo ten iran je trosku iny nez si myslis.. kamos tam bol myslim par mesiacov .. stretaval sa s miesnymi, cestoval.. tak ako Iran vykresluju zapadne media to je uplne mimo... normalni ludia tam moc nie su napriklad spokojni s vladou, ale bohuzial nemaju s tym moc co spravit - oni to tam maju asi ako sme mali my s komunistami v 70tych rokoch... zeny tam vobec netrpia, a rozhodne v provnani s tym kolko muzov u nas chlasta a mlati svoji zenu je tam nieco take naprosta rarita ... rodiny ziju v ovela vacsej harmonii a su velmi pohostinny a mili ludia..

v zapadnych mediach ti ukazu prostest kde fsfanatizovany dav pali americku vlajku (neviem ci vobec z iranu take zabery niekedy boli).. lenze to aj keby ti niekto pustil zabery pochodu neonacistov v Bratislave budes si mysliet že vsetci slovaci su nackovia ??

smutne je ze media su fakt zumpa.. my vobec nemame pristup k relevantnym informaciam...

tony9

Příspěvek od tony9 »

Jirko jestli se nám tady snažíš říct, že Irán(bývalá Persie) je úplně pohodový stát, tak já tomu nevěřím.
To srovnání s komunismem je podle mě přitažené za vlasy, proti komunismu šlo aspoň trochu bojovat i když to stálo v 50letech i oběti na životech.

Jirka Štolfa

Do puntíku stejné jako mi to popisuje švagr a ještě jeden kamarát co tam byl pár měsíců.

Jirka Štolfa

tony, stát nemůže být pohodový. Pohodoví můžou být jenom lidi.

dendy

Příspěvek od dendy »

tony9 píše:Jirko jestli se nám tady snažíš říct, že Irán(bývalá Persie) je úplně pohodový stát, tak já tomu nevěřím.
To srovnání s komunismem je podle mě přitažené za vlasy, proti komunismu šlo aspoň trochu bojovat i když to stálo v 50letech i oběti na životech.

no tam ten rezim tam maju este o trochu tvrdsi nez sme my mali za komu istov.. ale obycani ludia su tam vazne v poohode.. vacsinovo.. vazne ver mi.. jak som povedal kamos tam par mesiacov proste cestoval... ziadni fanatici, a ubite zeny.. fakt ne, ani nahodou.. a tiez je pravda ze tym ludom proste vadi to aku maju vladu, mladi by chceli aby smerovalo zapadnym smerom ale ti stari turbanisti to tam proste s pomocou policajnych represii drzia tvrdo v ruke.. su proste v situacii ked s tym nemaju moc co spravit...

Jirka Štolfa

A mezitím všude v Íránských restauracích na stole lahve s nápisem COCA COLA. :lol:

To mě dostávalo nejvíc.

Jirka Štolfa

Ale ledy povolují. Když si většina žen na ulici sundá šátek, tak je asi všechny nepozavírají, že. Spoustu těch lidí tam ty zvyky ale dodržuje z vlastní vůle a protože je to tak naučili starší a věří tomu, že je to správné. Ti mladí to mají ale už úplně jinak. Internet to všechno změnil.

Odpovědět