Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone
@delay: ta tvoja fotka je naprosto paradna .. respekt a klobuk dole .. perfektne !
Zdar lidi, připadá mi vhodné vás tady na tuhle akci upozornit pokud ještě o tom nevíte.
http://www.saal-digital.cz/2016/camp00001335/#promotion
Sám jsem jí využil, a je to opravdu pěkné a kvalitní.
Super papír, tisk, barvy ...
No nekupte to zadarmo . Mohlo by to tu někomu udělat radost a ušetřit nějaké peníze.
Vešel jsem se s 1.200.- kupónem na 34 stran A4
To už je hafo fotek stojících za tisk
Podmínka je jen potom napsat nějakou minirecenzi, což jsem už také na svém FB udělal.
A také nejdříve prokázat odkazem na vaše fotostránky, fotoFB atd ..., že se fotografování trochu věnujete.
Zadejte do youtube heslo "saal digital fotokniha" a zkoukněte nějaké recenze abyste viděli jak může kniha zhruba vypadat.
http://www.saal-digital.cz/2016/camp00001335/#promotion
Sám jsem jí využil, a je to opravdu pěkné a kvalitní.
Super papír, tisk, barvy ...
No nekupte to zadarmo . Mohlo by to tu někomu udělat radost a ušetřit nějaké peníze.
Vešel jsem se s 1.200.- kupónem na 34 stran A4
To už je hafo fotek stojících za tisk
Podmínka je jen potom napsat nějakou minirecenzi, což jsem už také na svém FB udělal.
A také nejdříve prokázat odkazem na vaše fotostránky, fotoFB atd ..., že se fotografování trochu věnujete.
Zadejte do youtube heslo "saal digital fotokniha" a zkoukněte nějaké recenze abyste viděli jak může kniha zhruba vypadat.
muzikant
vyuzival jsi moznost kontroly s jejich icc profilem? nebos to mel vsechno bw?
______
aby se jen nekecalo, tak jedna vcerejsi zmrzla
______
aby se jen nekecalo, tak jedna vcerejsi zmrzla
Na profily kašlu
Stejně bys to netrefil jak chceš.
Ale shodou okolností barvy sedí přesně tak jak je vidím na svém monitoru.
Standardní 24" Samsung nastavený od oka.
Je ale pravda, že v barvě tam mám jen tak 30% obsahu a také žádné kritické odstíny ( azurové moře, blankytná gradientní obloha atd ..)
k fotce :
ten výraz mluví za všechno
Ale shodou okolností barvy sedí přesně tak jak je vidím na svém monitoru.
Standardní 24" Samsung nastavený od oka.
Je ale pravda, že v barvě tam mám jen tak 30% obsahu a také žádné kritické odstíny ( azurové moře, blankytná gradientní obloha atd ..)
k fotce :
ten výraz mluví za všechno
muzikant
mas mozna pravdu, ze stejne bude zalezet i na tom, na jakym svetle na to bude pak clovek koukat tzn. nebyt hnidopich mozna to zkusim casem. dik za tip
jj, byla trochu zima. ale to jsou zensky, proste si vyjde v satickach...
jj, byla trochu zima. ale to jsou zensky, proste si vyjde v satickach...
Hovori z Teba mudrost starcov...jackies píše:Na profily kašlu
Papier ma uplne inu bielu nez monitor, takze vsetky svetle farby bude monitor posuvat k studenym. Z mojich skusenosti sa soft-proofing da pouzit iba v High-End podmienkach.
Pokial nemas 100% skalibrovany monitor nastaveny na D50, plne funkcny color management a nejake presne nahladove osvetlenie, tak je to vzdy loteria. Dolezite su zakladne parametre danej tlace - kontrast, saturacia, neutralna CB os, hladke prechody - toto robi tlac "oku lahodiacu"...
Suoer!
Jen bych šáhl po nástroji "záplata" a nějaký "glamour filtr"
Voni to holky mají rádi Víš, ty vyhlazený ksichty.
Ale vůbec teď na mě nehleď!
Mluví ze mě teď asi litr kořalky !
Jen bych šáhl po nástroji "záplata" a nějaký "glamour filtr"
Voni to holky mají rádi Víš, ty vyhlazený ksichty.
Ale vůbec teď na mě nehleď!
Mluví ze mě teď asi litr kořalky !
muzikant
dik. slovo glamour patri mezi ty, ktere zhorsuji muj krevni tlak vyrazne
Ty jo... ja tieto dnesne ostrosti a rozlisenia uz nedavam. Toto je (podla mojich meritok) uz za hranicou sukromia.
Je to obdivuhodne, ale kedysi bol herec herec. A modelka modelka. Boli "tam" - v TV alebo v casopise.
Dnes v HD vidis Gandalfovi kazdy chlp a takuto modelku vidis detailnejsie, nez vlastnu babu...
Btw. to je studio ci exterier ?
Je to obdivuhodne, ale kedysi bol herec herec. A modelka modelka. Boli "tam" - v TV alebo v casopise.
Dnes v HD vidis Gandalfovi kazdy chlp a takuto modelku vidis detailnejsie, nez vlastnu babu...
Btw. to je studio ci exterier ?
samozrejme venku - vrchlabi. potrebuju realny prostredi, ktery je pro me inspirativni. studio je nuda.
mas pravdu, ja se obcas skoro az stydim, kdyz tridim neostry fotky ne vazne, je to fakt intimni zalezitost - a to fotim jenom obleceny holky.
btw. gandalfa mas tady :
mas pravdu, ja se obcas skoro az stydim, kdyz tridim neostry fotky ne vazne, je to fakt intimni zalezitost - a to fotim jenom obleceny holky.
btw. gandalfa mas tady :
nic se tady nedeje...
Mas aj nejaku bez toho "do kamery upreneho pohladu" ? (to je taka moja uchylka, ze nemam rad tieto staticke )
Biscuit: pěkný portréty, Gandalf nejlepší, asi mi trochu připomíná bloncku z Game Of Thrones. Je to hezky čistý.
V čem vyvoláváš RAW a upravuješ?
Já sem nic nedávám, protože od začátku roku reším technický blbiny s vyvoláním Fuji RAF. Ukázalo se, že Lr potažmo Ps ho vůbec neuměj tak dobře, jak by to přirozeně bez násilí mohlo být, takže přecházím na Capture One. Koupil jsem i spešl (RAF-DNG) převodník pro FUJI od Iridient, pak se dá s Lr jakž takž fungovat, ale Capture One mě dostává čím dál víc...
Do toho makám na fotowebu a zkouším starý dobrý manuální skla... A už sem jak náš basák, na kytaru hraju pouze na zkouškách a koncertech
V čem vyvoláváš RAW a upravuješ?
Já sem nic nedávám, protože od začátku roku reším technický blbiny s vyvoláním Fuji RAF. Ukázalo se, že Lr potažmo Ps ho vůbec neuměj tak dobře, jak by to přirozeně bez násilí mohlo být, takže přecházím na Capture One. Koupil jsem i spešl (RAF-DNG) převodník pro FUJI od Iridient, pak se dá s Lr jakž takž fungovat, ale Capture One mě dostává čím dál víc...
Do toho makám na fotowebu a zkouším starý dobrý manuální skla... A už sem jak náš basák, na kytaru hraju pouze na zkouškách a koncertech