Myslis ako... Frau Wassermann alebo tak ?jackies píše:Čeče, s tou pleťovkou mám nějaký osobní problém.
Fotokoutek uživatelů A/E zone
Re: Fotokoutek uživatelů A/E zone

jinak ja samozrejme nejsem kolorista. jen si tak hraju a cim vic si hraju, tim min se bojim extremu a hledam v nich cesticky. to se pak i slape vedle, to je jasny. i kdyz tady mi to fakt sedi, slo o trochu sci-fi feel, kterej jsem tam chtel dostat.
vyborny video o problematice:
muzikant
kdo to je? 
prvni prima, akorat na me takova trochu "vytlemena" - i kdyz vlastne s nazvem "moment" to je v poradku
druha, ta mi prijde nejaka takova mobilozni - jakoby usekly svetla a se strednima tonama splyvajici - nevim jak to pojmenovat, ten veskrze technickej pocit
jinak to je fajn (asi bych scenu dal vic doleva). hlavne oboje silne pozitivni, coz vzdycky rad vidim 

prvni prima, akorat na me takova trochu "vytlemena" - i kdyz vlastne s nazvem "moment" to je v poradku

To je příbuznej, trochu jsme blbli.
Jako vždycky, když máme oba foťáky v ruce.
Nemám prostě modelíny jako ty no
Jináč upozorňuji na další akci FOTOOBRAZ ( 1.400.-).
http://www.saal-digital.cz/2016/fotoobraz-recenze/
a na další akci VÝTAVY atd .. ( 1.500.-)
http://www.saal-digital.cz/fotosoutez/
Akce recenze za fotoknihu také ještě platí ( 1.200.-)
http://www.saal-digital.cz/2016/camp00001335/#promotion
Nechal jsem si udělat už dva fotoobrazy 50x75cm.
Jeden na plast a jeden na plátno.
Škoda to nevyužít, je to pěkné, měl jsem je oba jako kšeft na padesátiny ( oba prodány )
Jako vždycky, když máme oba foťáky v ruce.
Nemám prostě modelíny jako ty no

Jináč upozorňuji na další akci FOTOOBRAZ ( 1.400.-).
http://www.saal-digital.cz/2016/fotoobraz-recenze/
a na další akci VÝTAVY atd .. ( 1.500.-)
http://www.saal-digital.cz/fotosoutez/
Akce recenze za fotoknihu také ještě platí ( 1.200.-)
http://www.saal-digital.cz/2016/camp00001335/#promotion
Nechal jsem si udělat už dva fotoobrazy 50x75cm.
Jeden na plast a jeden na plátno.
Škoda to nevyužít, je to pěkné, měl jsem je oba jako kšeft na padesátiny ( oba prodány )
muzikant
nahodou je to dobrej model
vubec jsem to nemyslel nejak spatne, naopak.

na dovce me zaujalo stare osoupane molo

fotka za pokutu, to bych neukecal. cca 100 km/h 

peteness, tu pani na mole by som mozno orezal agresivnejsie. Turisti vzadu tam nic nepridavaju (su jaksi moc civilni). Proste iba farebna pani a molo do stratena - orezat na stvorec. A tiez sa mi zda, ze si to prehnal s kontrastom - pani ma nerealne tmave tricko a dosky mola su zase moc svetle... Ale inak pekne. Radim Uzel je super. A tie spinave dvere - to ma nejako netesi...
biscuit, ty sa mozes, ako plan b/, zivit aj fotkou ...
biscuit, ty sa mozes, ako plan b/, zivit aj fotkou ...

@b : a to si ako fotil ? cez predne sklo s pustenym volantom alebo si vytrčal pritom z okna ? 
ja mam inač novu fotku v podpise

ja mam inač novu fotku v podpise

otevrene okynko, prava ruka ven, leva na volantu (volant mam ve zvyku drzet
). mam na fotaku zapinaci grip, takze jsem neriskoval, ze by mi mohl vypadnout.
ta tvoje fotka je celkem ok pro moje oko. jen mi vadi, ze je tam uriznutej zleva ten nejblizsi cinel, kterej mi tam prijde skoro jako hlavna uloha

ta tvoje fotka je celkem ok pro moje oko. jen mi vadi, ze je tam uriznutej zleva ten nejblizsi cinel, kterej mi tam prijde skoro jako hlavna uloha

Ahoj.
V průběhu posledních dvou měsíců jsem po večerech makal na budování osobních fotostránek.
Rád bych se s vámi poděli o výsledek... ačkoli stále nevím, jak to přesně pojmout, a zda-li jsou nutné nějaké kecy okolo. Cítím se být právě na pomyslném začátku, kdy má smysl se focení více věnovat, a kdy mám něco málo za sebou. Vím, že posunout mne mohou jen příležitosti - fotit zejména reportáže všeho druhu a zoufale šetřím na obejktivy, bez kterých to nepůjde. I z toho důvodu potřebuji nějakou dobře vypadající referenci...
Budu rád za každý názor, i co se týče rozložení, vzhledu či přehlednosti stránek a samozřejmě obsahu, pokud si někdo dá práci to třeba číst nebo prozkoumat alba - zatím jsem to nikde moc neprezentoval a rád bych se vyhnul očividným chybám.
http://www.lukasruferfoto.cz
V průběhu posledních dvou měsíců jsem po večerech makal na budování osobních fotostránek.
Rád bych se s vámi poděli o výsledek... ačkoli stále nevím, jak to přesně pojmout, a zda-li jsou nutné nějaké kecy okolo. Cítím se být právě na pomyslném začátku, kdy má smysl se focení více věnovat, a kdy mám něco málo za sebou. Vím, že posunout mne mohou jen příležitosti - fotit zejména reportáže všeho druhu a zoufale šetřím na obejktivy, bez kterých to nepůjde. I z toho důvodu potřebuji nějakou dobře vypadající referenci...
Budu rád za každý názor, i co se týče rozložení, vzhledu či přehlednosti stránek a samozřejmě obsahu, pokud si někdo dá práci to třeba číst nebo prozkoumat alba - zatím jsem to nikde moc neprezentoval a rád bych se vyhnul očividným chybám.

napada me jen, ze bys ty portrety nemel mit v portfoliu asi na prvnim miste, kdyz jak pises se tomu nevenujes jako hlavni fotocinnosti

Díky moc za podněty. S těma portrétama souhlasím a je to přesně jak píšeš... nikoho jinýho jsem v podstatě nefotil, nebo nemám souhlas ke zveřejnění
. Každopádně jsem si vědom, že je potřeba v týhle kategorii zkusit něco "ve tvém" stylu, takže na tom asi zapracuju, čistě pro zkušenost. V podstatě hlavně čekám (šetřím) na správnej světelnej objektiv, protože v tomhle případě to bude absolutně důležitý a plně si uvědomuju, že zatím funguju s velkejma kompromisama v tomto směru, což pak někdy svádí k tomu, aby člověk nějak technicky fotku okecával, což samozřejmě nechci a nehodí se to.
Ještě takovej jednoduchej dotaz... Pro mě osobně jsou asi "zajímavější" fotky, který mám v sekci FOTOBLOG... Myslíš, že by to třeba měla být hlavní stránka a PORTFOLIO jako druhá?
Já tady pořád nevim, nechce s mi patlat dohromady uzavřená alba (koncerty, jednorázový reporty) s volnou tvorbou, kde budou spíše dlohoudobější projekty. Něco se samozřejmě prolíná... fakt v tom plavu

Ještě takovej jednoduchej dotaz... Pro mě osobně jsou asi "zajímavější" fotky, který mám v sekci FOTOBLOG... Myslíš, že by to třeba měla být hlavní stránka a PORTFOLIO jako druhá?
Já tady pořád nevim, nechce s mi patlat dohromady uzavřená alba (koncerty, jednorázový reporty) s volnou tvorbou, kde budou spíše dlohoudobější projekty. Něco se samozřejmě prolíná... fakt v tom plavu

Mě právě bavěj tvoje portréty. Prakticky se až podezřele trefujou přesně do mýho vkusubiscuit píše:bavi me to milionkrat vic nez studiovy portrety, na ktery se denne divam, ktery jsou bez napadu, vsechny stejny a kolikrat i blbe nafoceny, i pres uplne nejidealnejsi mozny podminkyje hruza kolik diletanstvi je v tyhle "branzi" a je smutny, kdyz je z toho znechucenej amater, jako jsem ja