Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Bile mouce se taky vyhybam. Clovek ani nepotrebuje premiru informaci, staci mit vuli tohle vynechat na par dnu a citi se lip, neni pochyb.
Nejhorsi jed je ale mleko, vcetne kefiru, jogurtu apod. Kdyz jsem skoncil s mlikem, byl obrat k lepsimu nejvic evidentni. Mozna to ma kazdy jinak, ale za me subektivne mleko povazuju za uplne zbytecnou a zdravi skodlivou potravinu (vcetne nepasterovaneho a tudiz "zdraveho").
Nejhorsi jed je ale mleko, vcetne kefiru, jogurtu apod. Kdyz jsem skoncil s mlikem, byl obrat k lepsimu nejvic evidentni. Mozna to ma kazdy jinak, ale za me subektivne mleko povazuju za uplne zbytecnou a zdravi skodlivou potravinu (vcetne nepasterovaneho a tudiz "zdraveho").
To máš pravdu ... V přírodě jsou zvířata, která jedí maso a zvířecí mrtvoly, no ale nikde v širém světě nenajdeme savce, který by cucal mléko celý život, navíc úplně jiného živočišného druhu a ještě převařené, chemizované a dál procesované ...pete ness píše: Nejhorsi jed je ale mleko, vcetne kefiru, jogurtu apod. Kdyz jsem skoncil s mlikem, byl obrat k lepsimu nejvic evidentni. Mozna to ma kazdy jinak, ale za me subektivne mleko povazuju za uplne zbytecnou a zdravi skodlivou potravinu (vcetne nepasterovaneho a tudiz "zdraveho").

Ja vzdy ked mam problemy s travenim zacnem pravidelne rano pit actimel a jest activiu (najradsej mam tvarohovu straciatella) a do 2 tyzdňov som zase fit a travenie jedna radost... Takze asi nie vsetky mliecne vyrobky su jed
teda aspon mne vyrazne prospievaju 

Nejlepší je slivovice.
Každý den panáčka, vypálit červa a hej.
Problém ani nepřijde
Každý den panáčka, vypálit červa a hej.
Problém ani nepřijde

-
- Profesionál
jo, mliko z kravy taky vynechavam. ale s vyjimkou cottage syra a obcas kdyz to mam v ledovy kave, to se neovladnu. nebo kdyz je smetana treba v korme, pakistanska kuchyne je sama smetana a je to strasne navykovy :] proste to neberu uplne fundamentalne, ale mliko u me doma k nalezeni nikdy neni.pete ness píše:Bile mouce se taky vyhybam. Clovek ani nepotrebuje premiru informaci, staci mit vuli tohle vynechat na par dnu a citi se lip, neni pochyb.
Dendy prave tieto dva vyrobky co si dal su uplny des. A s mliecnymi vyrobkami toho teda vela nemaju... Inak, skus nechat skysnut Activiu a uvidis. Dva dni ju mozes nechat na slnkudendy píše:Ja vzdy ked mam problemy s travenim zacnem pravidelne rano pit actimel a jest activiu (najradsej mam tvarohovu straciatella) a do 2 tyzdňov som zase fit a travenie jedna radost... Takze asi nie vsetky mliecne vyrobky su jedteda aspon mne vyrazne prospievaju

Když jsem třeba u rodičů a maminka něco udělá (kde je mlíko nebo vajíčka), tak to vůbec neřeším a v pohodě sním ... Ale doma taky nic takového nemám. Kdysi jsem si sem tam dal mozarellu (i uzenou) nebo parenicu. Ale ted už na to vůbec nemám chut. O ostatních mléčných věcěch nemluvě ... Vzpomínám si že když jsem chodil do školky nebo do školy tak tam občas bylo teplé mlíko nebo kakao. A občas byl na tom škraloup ... Z toho se mi vždycky strašně zvedal žaludek
A někteří borci si ten škraloup speciálně vzali a snědli ... uff ...
(akce jako "mléko do škol" jsou pěkný humus ... to už jsou snad pro děti lepší ty sladkosti
)
dendy: jak říká dano, tohle je neskutečná a nepřirozená chemie ... nic víc

(akce jako "mléko do škol" jsou pěkný humus ... to už jsou snad pro děti lepší ty sladkosti

dendy: jak říká dano, tohle je neskutečná a nepřirozená chemie ... nic víc
Chemia bla bla bla... Ja proste tieto kecy neriesim, snazim sa posluchat svoje telo a davat mu to co mu prospieva.. A Fakt je tieto veci mi teda VYRAZNE prospievaju.... A co, v konecnom dosledku je to vsetko aj tak len virtualna realita, ked sa o niecom dostatoxnempresvedcis ze ti to prospiea - tak ti to proste prospievat bude
tak to funguje...

Dendy: spis dekuj bohu, ze tvoje telo je natolik zdrave, aby eliminovalo ucinky techhle nesmyslnych vyrobku. Zatim!
Nikdy jsem nepochopil vyznam Actimelu - smichat trochu jogurtu s trochou napul chciple mikroflory a kdovico s tim jeste delali.
Jako pokud clovek byl nucen brat antibiotika (ktera mu jako vedlejsi efekt zlikvidovala strevni floru), pak kratkdobe dopovani mikroflorou muze mit vyznam. Ale pravidelne to do sebe lit, no nevim.
Nikdy jsem nepochopil vyznam Actimelu - smichat trochu jogurtu s trochou napul chciple mikroflory a kdovico s tim jeste delali.
Jako pokud clovek byl nucen brat antibiotika (ktera mu jako vedlejsi efekt zlikvidovala strevni floru), pak kratkdobe dopovani mikroflorou muze mit vyznam. Ale pravidelne to do sebe lit, no nevim.
Actimel je obyčejná (ochucená) syrovátka, která (ačkoliv je to prakticky odpad při výrobě) se prodává za těžký prachy pod záminkou zázračných učinků. Mimochodem dobrý nápad jak prodávat draze a po malých dávkách odpad, který se dříve vyléval do kanálu. 

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
-
- Profesionál
zrovna v souvislosti s activii nedavno v UK probehl ten soud, kdy museli stahnout reklamu kvuli klamavymu obsahu, ne?PELF píše:Actimel je obyčejná (ochucená) syrovátka, která (ačkoliv je to prakticky odpad při výrobě) se prodává za těžký prachy pod záminkou zázračných učinků. Mimochodem dobrý nápad jak prodávat draze a po malých dávkách odpad, který se dříve vyléval do kanálu.
ano, activia nedávno v Německu http://aktualne.centrum.cz/ekonomika/na ... ?id=694986 actimel v minulosti v Británii http://www.ceskatelevize.cz/ct24//ekono ... -nepomaha/
Firma, která v Česku žádné stížnosti na Activii vyráběnou v mlékárně v Benešově nezaznamenala, má k dispozici studii ústavu Preventivního lékařství brněnské Masarykovy univerzity. Experti v ní potvrdili, že Activia pomáhá regulovat zažívání. jen tady opět vše bez problémů, jak my to děláme...
Firma, která v Česku žádné stížnosti na Activii vyráběnou v mlékárně v Benešově nezaznamenala, má k dispozici studii ústavu Preventivního lékařství brněnské Masarykovy univerzity. Experti v ní potvrdili, že Activia pomáhá regulovat zažívání. jen tady opět vše bez problémů, jak my to děláme...

audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
priatelkin pes miloval jogurty a vzdy dostal vylizat kelimok. ked dostal activiu, ani sa toho nedotkol. preco? Lebo to nie je jogurt 
co ale neznamena ze to nemoze pomoct na travenie... z tej gumy by sa posral aj papuanec

co ale neznamena ze to nemoze pomoct na travenie... z tej gumy by sa posral aj papuanec
Myslím že dát si (v různé formě) třeba trochu čerstvého zázvoru apod. vydá za všechny activie 

Ivo píše:Myslím že dát si (v různé formě) třeba trochu čerstvého zázvoru apod. vydá za všechny activie
tak zazvor teda hej. to inak vypali zlobu... ono to zlikviduje aj chripku v pohode