Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Hm, zajimavy, ze mrtvy zvire na nekoho pusobi negativne a mrtvy jabko ne (kdyz rozmixuju jabko, v konecnym dusledku je to to samy, jako kdyz rozemelu maso).
BTW drobna poznamka k tem "chemickejm sajrajtum v lekarstvi". Kdyz pominu, ze clovek, ktery tyhle terminy pouziva o tom zpravidla vubec nic nevi (uz ten pojem je urcity projev zaujatosti), nutno podotknout, ze zdrava strava ti jiz vytvorenej nador nevyleci, "chemicky sajrajty" jo.
BTW drobna poznamka k tem "chemickejm sajrajtum v lekarstvi". Kdyz pominu, ze clovek, ktery tyhle terminy pouziva o tom zpravidla vubec nic nevi (uz ten pojem je urcity projev zaujatosti), nutno podotknout, ze zdrava strava ti jiz vytvorenej nador nevyleci, "chemicky sajrajty" jo.
Mezi mrtvým zvířetem a ovocem je dost zásadní a diametrální rozdíl, strukturou, původem, vlastnostmi, podstatou, účinky i energií (rozemletým nebo ne
(začněme třeba od toho že ovoce je plod stromu nebo rostliny ...)
Ano, radikální změnou stravy a životosprávy, případně přísnou živou dietou je možné v některých případech vyléčit nádor i rakovinu ... Takových případů je dokumentováno opravdu mnoho. Chemicky potlačený symptom se často objeví později jinde ještě větší silou ...
A sajrajty to bohužel ve většině případů jsou ... (vytloukání klínu klínem). Clověk si "vyléčí" jednu věc a přinese 10 nových ...

Ano, radikální změnou stravy a životosprávy, případně přísnou živou dietou je možné v některých případech vyléčit nádor i rakovinu ... Takových případů je dokumentováno opravdu mnoho. Chemicky potlačený symptom se často objeví později jinde ještě větší silou ...
A sajrajty to bohužel ve většině případů jsou ... (vytloukání klínu klínem). Clověk si "vyléčí" jednu věc a přinese 10 nových ...
Muzes to rozvest? Ja vidim jen bunky. A energeticka hodnota hoveziho bifteku je afaik vyssi, nez energeticka hodnota zeleninovyho salatu (samozrejme zalezi na mnozstvi, mluvim o beznych porcich).Ivo píše:Mezi mrtvým zvířetem a ovocem je dost zásadní a diametrální rozdíl, strukturou, původem, vlastnostmi, podstatou, účinky i energií (rozemletým nebo ne(začněme třeba od toho že ovoce je plod stromu nebo rostliny ...)
Muzes me odkazat na nejake seriozni lekarske materialy, ktere tohle dokumentuji? Zkousel jsem neco najit, ale neuspel jsem. Dik.Ivo píše:Ano, radikální změnou stravy a životosprávy, případně přísnou živou dietou je možné v některých případech vyléčit nádor i rakovinu ... Takových případů je dokumentováno opravdu mnoho.
Vseho s mirou, ja maso temer nejim asi 20let a nikdy jsem netvrdil ze jist maso je neco hroznyho.
Dost jsem se nasmal u veganskych diskuzi na tema: "Je prijatelne jist potraviny obsahujici kvasnice?" - Kvasinky jsou jak znamo jednobunecni ZIVOCICHOVE.
Jeste jedna perla: "Muzem vceli med?" - to je pro zmenu zase vykoristovani vcel - podle nekterych veganu.
Myslim ze v otazce potravy by clovek mel mit nejakej cit, poslouchat telo spis nez ridit se nejakyma pouckama.
Tady zadna univerzalni pravda neni (jako nikde ostatne).
Dost jsem se nasmal u veganskych diskuzi na tema: "Je prijatelne jist potraviny obsahujici kvasnice?" - Kvasinky jsou jak znamo jednobunecni ZIVOCICHOVE.
Jeste jedna perla: "Muzem vceli med?" - to je pro zmenu zase vykoristovani vcel - podle nekterych veganu.
Myslim ze v otazce potravy by clovek mel mit nejakej cit, poslouchat telo spis nez ridit se nejakyma pouckama.
Tady zadna univerzalni pravda neni (jako nikde ostatne).
Já bych chtěl vědět, hlavní důvod proč maso nejíte, ten kdo ho nejí. IVO ....(pokud to tu už někde není)
1.) zda-li pro blbý pocit, že bylo zabito zvířátko
2.) nebo kvůli něčemu jinému
Opravdu by mě to zajímalo.
Fakt jednuduše, stačí napsat za 1 nebo za 2.
Opravdu důvod, který převládá a je hlavním důvodem.
1.) zda-li pro blbý pocit, že bylo zabito zvířátko
2.) nebo kvůli něčemu jinému
Opravdu by mě to zajímalo.
Fakt jednuduše, stačí napsat za 1 nebo za 2.
Opravdu důvod, který převládá a je hlavním důvodem.
toto sme tu riesili hned od zaciatku ..
ten argument se sklenikovymi plyny je ale temer urcite ta nejvetsi blbost, co si mohli urednici vymyslet. proc to proste neudelaji pouze a jedine z vlastniho prospechu? i kdyz nejlepsi pro vsechny by bylo, kdyby jeden den v tydnu nejedli vubec!
To je jasná věc, nechat sem tam trávicí systém odpočinout je to nejlepší co pro něj můžeme udělat ...hombrefeo píše:ti kdyz nejlepsi pro vsechny by bylo, kdyby jeden den v tydnu nejedli vubec!
S temi sklenikovymi plyny to takova blbost neni, nejvic metanu vyprodukujou stada krav. Navic jak rikaji aktiviste, "spotreba" pudy na kg masa a obilnin je 1:8, to je mozna taky argument.hombrefeo píše:ten argument se sklenikovymi plyny je ale temer urcite ta nejvetsi blbost, co si mohli urednici vymyslet. proc to proste neudelaji pouze a jedine z vlastniho prospechu? i kdyz nejlepsi pro vsechny by bylo, kdyby jeden den v tydnu nejedli vubec!
Me spis pripada docela smesny jen jeden den v tydnu bez masa, no ale aspon jeden si dali.
ano, kravy produkuji metan, ale kdo spocital, co vyprodukuje jedna cinna sopka kazdy den?
Jasne, sopky jsou poblem pro cely lidstvo - klidne nas muzou vyhubit kdyz to poradne bouchne, jen to nemusime zbytecne moc "prikrmovat". Kvuli pastvinam se kaci pralesy atd...je toho hodne, nebudu to rozvadet, necham to na nekom povolanejsim.
nemusis nic rozvadet, staci si zodpovedet otazku, proc nemate kravy v cr?
Nechapu, v CR jsou taky kravy, a ne malo (co EU dovoli).