jinak ja jsem od instantnich uplne upustil, jen obcas v praci, kdyz neni uniku

pytkin: no jen ze nevis jakej je rozdil mezi kakaem a grankem

zena robi take kolaciky na vianoce z ovsenych vlociek .. velka dobrota ..dendy píše: bol som teraz na dovolenke a strasne mi zachutilo pecivo z ovsenych vlociek.. daval som tam na ranajky kazdy den nevedel som sa toho objest..
rozdil to mozno je .. mne granko chuti .. nemam s tym problem ..biscuit píše:pytkin: no jen ze nevis jakej je rozdil mezi kakaem a grankemty si nedelas kakao, ale granko - to je rozdil, to je kurva rozdil
je to jako s tou kavou
Ono to je jako s kazdym zlozvykem. Nekdo neco ti vsugeroval, ze varit jidlo je tezky a ze je mnohem snadnejsi koupit neco instatniho. Neni to pravda. Prace je s tim ve vysledku stejna, financne je vareni ze surovin levnejsi a mnohem kvalitnejsi. J x jidel ktery se daj udelat z levnych a dostupnych surovin do 30 min vcetne pripravy. Jediny co se clovek musi naucit, tak krajet a umet nakupovat.koma6 píše:Já Vás hlavně obdivuju (nebo spíš závidim) jak máte čas, energii a peníze na to tohle řešit. Já přijdu z práce v lepšim případě v pul šestý a řešim svoje první jídlo za den. Na to mám asi hodinu, než odcházím na zkoušku případně něco dělat a pod. Druhá strana je že na jídlo mám měsíčně asi takovej rozpočet jako pro dva na jednu večeři v luxusní restauraci. Hrozně rád bych BIO/neBIO řešil a občas to i dělám, ale bohužel na to není čas a ve finále ani nálada, takže mražená pizza je na jídelníčku pravidelně...
jasne uplne suhlasim to som len dal ako jeden z nazorov... a urcite nestaci jest zeleninu na tony a vsetko bude zrazu okbiscuit píše:dano:
a) zdaleka ne kazdej vegetarian vlatne vi co dela
b) nevim jak moc pani znas, ale tyhle reci obcas bejvaji od pravdy na mile daleko... lidi si casto vymejslej dost velky blbosti...
c) obcas jsou meritka lekaru (ne doktoru, lekaru - to neni jen slovni hricka) dost podivny ohledne toho, co cloveku chybi
A jak to asi ví, že toto je krevní vzorek vegetariána ? Při odběru krve se zjištují (a na vzorku jsou napsané) stravovací zvyky, náboženské vyznání atd atd ? (nejí maso už 3 roky /10 let/1x týdně atd ?dano píše:som bol dnes s kolegom na obede a spominal, ze jeho mama ktora robi v labaku a ked dostane krv cloveka ktory je vegetarian, .