jasne ved ako som uz napisal vyssie beriem to s rezervouIvo píše:A jak to asi ví, že toto je krevní vzorek vegetariána ? Při odběru krve se zjištují (a na vzorku jsou napsané) stravovací zvyky, náboženské vyznání atd atd ? (nejí maso už 3 roky /10 let/1x týdně atd ?dano píše:som bol dnes s kolegom na obede a spominal, ze jeho mama ktora robi v labaku a ked dostane krv cloveka ktory je vegetarian, .Ale no tak ... A všechny ostatní vzorky normálně se stravujícíh lidí v perfektním pořádku (jenom formalita)
To je takové "jedna paní povídala" bla bla ... Kromě toho co je to vegetarián ? Ten co nejí maso ? A dál ?
Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
to Oxyygen: jasně je to návyk, ale já v naprostý většině vařim a i se snažim (brokolice, květák, fazole, hodně hodně sýr a poslední dobou i kuřecí maso kvůli manželce.) Dáváme hodně i smažený prasárny - obalovaný kuřecí + sálát + tortila, ale snažíme se to omezovat kvůli očekávání potomka.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jackies: ivo by mel predpokladam problem s tou smetanou 

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jo tak specialne svieckovu mam rad hlavne omacku a kedlu, to maso tam berem len ako doplnok a obcas sa stane ze ho ani nezjemjackies píše: IVO : měl bys nějaký problém s omáčkou ze svíčkové, pokud bych ti na talíř nedal maso ?
Přemýšlej

btw. ked uz sme pri kave, nemate niekto link na vierohodnu strasnku kde by bol seriozne zlozenie konrketne tej nescafe montego ? trosku googlim ale zatial som nic nenasiel...
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
tak tak. ta stava je tam pecka s knedlou uplne staci...dendy píše:jo tak specialne svieckovu mam rad hlavne omacku a kedlu, to maso tam berem len ako doplnok a obcas sa stane ze ho ani nezjemjackies píše: IVO : měl bys nějaký problém s omáčkou ze svíčkové, pokud bych ti na talíř nedal maso ?
Přemýšlej
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
V blahé paměti zdejší bývalé vegetariánské restauraci http://www.li-monada.cz/ jsme svíčkovou měli tak 100x
(malý to miloval). Byla to svíčková se vším všudy (bez smetany a bez masa - místo toho speciálně upravený seitan, s celozrnným domácím knedlíkem) - a i 100% masojedlíci, ktreré jsem tam občas pozval říkali že skvělé, že rozdíl skoro ani není poznat ... Moc mi to chutnalo ...

Naposledy upravil(a) Ivo dne 20 zář 2011 14:25, celkem upraveno 1 x.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
to by som ochutnal... neviem ci aj na Slovensku take nieco robiaIvo píše:V blahé paměti zdejší bývalé vegetariánské restauraci http://www.li-monada.cz/ jsme svíčkovou měli tak 100x(malý to miloval). Byla to svíčková se vším všudy (bez smetany a bez masa - místo toho speciálně upravený seitan) - a i 100% masojedlíci, ktreré jsem tam občas pozval říkali že skvělé, že rozdíl skoro ani není poznat ... Moc mi to chutnalo ...
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
No já bych odvážné bratislaváky poslal na výzvědy a ochutnávku sem http://www.restauraciabemba.sk/ Okoštujte a dejte vědět 













Naposledy upravil(a) Ivo dne 20 zář 2011 14:31, celkem upraveno 1 x.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
toto uz nie je vegetarianska resdtauracia to je uchylarnaIvo píše:No já bych odvážné bratislaváky poslal na výzvědy a ochutnávku sem http://www.restauraciabemba.sk/ Okoštujte a dejte vědět

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Víš kolik bys za to dal tady ?
) http://www.kenneycuisine.com/restaurant/

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
ale ako moze byt pizza bez toho aby si ju upiekol? minimalne to uz nemoze byt pizza.... aj ked mozno by som sa cudoval, kedze som sa s tym v zivote nestretol
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Ivo: tak dle fotek bych si mozna troufnul na tupolivku, jinak to teda vypada dosti nevabne. O kucharove rukopisu radsi ani mluvit nebudem. :]
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
A víš proč ?dendy píše: obcas sa stane ze ho ani nezjem

Protože to někdo pěkně zkurvil.
Jináč pro komu a to smažený kuře. Nemusíš smažit.
Zrovna včera jsem dělal kuře a bylo fakt výborné.
Nakrájíš prsíčka na větší nudle nebo menší plátky , osolíš, šup do mouky, pak do rozšlehaného bílku a do rozrcených kukuřičných lupínků.
Šoupneš na chvilku na plech a do trouby.
Na tohle nemůže žádný purista nic říct a je to křupavé, chutné a šťavnaté, nemastné a nepřepálené.
Za stovku se máš jako král.
Samozřejmě jsem si k tomu udělal domácí tatarku ( majonéza, okurčička, cibule, petrželka, nakládaná kapie, šnitlík ....)
Nemusíš mít ani brambory

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jak se dela sushi bez vareni? a neni mi jasny, proc mam jist celou vetvicku kopru (nebo co to je) v polivce.
Naposledy upravil(a) Oxyygen dne 20 zář 2011 14:42, celkem upraveno 1 x.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Pro zajímavost - kuchař má x let praxi šéfkuchaře ve 5 star hotel a tohle je současný velmi populární "moderní" food design styl. Talíř vypadá jako originální abstraktní umělecká malba ... Já osobně má tedy o něco raději starou školu

a tak ...

a tak ...