Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
dano

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od dano »

Oxyygen píše:jak se dela sushi bez vareni?
trochu mimo porovnavat sushi a pizzu nie?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

dano píše:ale ako moze byt pizza bez toho aby si ju upiekol? minimalne to uz nemoze byt pizza.... aj ked mozno by som sa cudoval, kedze som sa s tym v zivote nestretol
O tom to je ... zkusit a potom komentovat :))))

dendy

Příspěvek od dendy »

jackies píše:
dendy píše: obcas sa stane ze ho ani nezjem :)
A víš proč ? :)
Protože to někdo pěkně zkurvil.
omyl.. preto lebo proste nepatrim k ortodoxnym masozrutom, maso (okrem ryb) jem viacmenej prilezitostne a cim dalej tym menej proste preto ze mi cim dalej tym menej chuti.. nemam po nom ziadne katastrofalne problemy tu spominane ivom a spol, nenafukuje ma, neni mi tazko.. len proste z prozaickeho dovodu maso ako take mi pomaly ale istu chuti cim dalej tym menej ...

jo este jeden poznatok z dovolenky.. akakolvek 'Soup of day' v Hiltone je majstrovsky kusok, to je dalsia vec coho som sa nevedel nabazit na dovolenke :) a to boli take ze tekvicova, hrachova, hribova, ...

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

ty svicky jsou tam abych se popalil?:-) tohle stolovani je asi prevaha formy nad ucelem. Takovou kravinu prece nemuze nikdo myslet vazne.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

dano

Příspěvek od dano »

Ivo píše:
dano píše:ale ako moze byt pizza bez toho aby si ju upiekol? minimalne to uz nemoze byt pizza.... aj ked mozno by som sa cudoval, kedze som sa s tym v zivote nestretol
O tom to je ... zkusit a potom komentovat :))))
no jo :-)

jedna okrajova otazka ktora je ale dost podstatna: to tvoje stravovanie je ale zrejme vyrazne drahsie ako stravovanie "normalneho" cloveka ze?

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

dano píše:
Ja jsem se dival do jidelniho listku a pizzu jsem neresil . To je dotaz na iva. Ja teda zil dotedka s presvedcenim, ze zakladni ingredience je ryze a ta se jaksi varit musi.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

dano

Příspěvek od dano »

Oxyygen píše:
dano píše:
Ja jsem se dival do jidelniho listku a pizzu jsem neresil . To je dotaz na iva. Ja teda zil dotedka s presvedcenim, ze zakladni ingredience je ryze a ta se jaksi varit musi.
aha sorry... jasne dalsi priklad

BS

Příspěvek od BS »

ivo: mne to teda pripomina trendy ala babica. nejak nechapu smysl aranze vetsiny jidel stejnym zpusobem, viz to jeho rozsypany cosi, co ma na kazdym taliri. ale uz jsem dosti odbocil. :]

dendy

Příspěvek od dendy »

to rozsypane cosi je tam na vizualne zpestrenie a zamaskovanie faktu ze zaklad je vizualne nevabny blivajz :-))))

jackies

Příspěvek od jackies »

dendy píše:to rozsypane cosi je tam na vizualne zpestrenie a zamaskovanie faktu ze zaklad je vizualne nevabny blivajz :-))))
To mě trochu připomíná analogii s muzikou.
2 tuny efektů .........

BS

Příspěvek od BS »

dendy píše:to rozsypane cosi je tam na vizualne zpestrenie a zamaskovanie faktu ze zaklad je vizualne nevabny blivajz :-))))
:D

dendy

Příspěvek od dendy »

jackies píše:
To mě trochu připomíná analogii s muzikou.
2 tuny efektů .........
to prirovnanie by bolo namieste ak by existovala skupina ludi ktora by to jedla HLAVNE koli tomu posypanemu niecomu

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Oxygen: to je narozeninovy dort :) tak proto

Jinak já jsem nikdy v žádné raw food restauraci nebyl. Toto je první a myslím že zatím jediná raw food restaurace ve střední Evropě. Tak mě to docela zajímá jenom to je trochu z ruky. Pár známých tam bylo a velmi si to chválili. Ale tahle oblast je jim blízká. Tak trochu hecuju i lokální mistry ať jdou zkusit třeba jako originální exotickou večeři se společníci. Za těch pár eur ta sranda možná stojí a Report přímo od zdroje taky ? :))) myslím že se z toho nikdo nepoblije :)

jinak mne se taky tenhle design jídel moc nelíbí, vypadá to trochu jako kdyby se tam něco rozsypalo nebo vylilo nebo to někdo nedojedl :) ale třeba to chutná skvěle, kdo ví
Naposledy upravil(a) Ivo dne 20 zář 2011 15:49, celkem upraveno 1 x.

dendy

Příspěvek od dendy »

mozno ukecam zenu a skocime tam... ja som za kazdu blbinu... dam vediet potom :)

Odpovědět