tudy: 100%
100% pravda, ale v tejto konkretnej veci otazka znie, co by sa stalo, keby prestali jest maso vsetci (lebo to je ciel zvieratkarov: nezabijat)? napadlo niekoho ze by to zmenilo tvar krajiny? vsetky vidiecke ekosystemy by vyzerali inak... a co s tymi exotmi co proste budu trvat na tom, ze CHcu maso? budu kriminalizovani?Tudy píše:syncro: 100% souhlas.
Já spíš za extrémismus považuji, když někdo řekne: "Když přestanu jíst maso já, tak tím stejně nic nezměním."
Platí to pro cokoliv, je to prostě jedna z nejhorších výmluv, co znám (a nejhorší přístup k čemukoli)
Nevšiml jsem si, že by v této diskusi někdo něco podobného říkalonehalph píše:jak se to meri? jednoduse - v techto tematech si nemuzu pomoct - ale vidim jeden velky karavy vztyceny prst (ze by to byl prostrednicek?) - a jako bych slysel hlas velkych mravokarcu "kajte se vy, co napomahate zabijeni zvirat - ano, spoluucast na vrazde v podstate - jednou dojde i na vas"
Četba tohoto fóra zatím není zákonem předepsanáonehalph píše:Fakt mam posledni dobou pocit, ze mi ta cetba fora neprinasi vubec nic - jen mi bere cas ...