Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
posledny rok skolky pred skolou je tak ci tak povinny zo zakona nie ?
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jaky mate nazor na houby? ja dnes delal omacku prevazne z boletus erytrophus a to je tedy "posusnanicko" (alebo akoby povedali bratia "nebicko v papuli")
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Není, ale předškolák má na to právo a úřad je povinen mu školku zajistit.dendy píše:posledny rok skolky pred skolou je tak ci tak povinny zo zakona nie ?
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
ve skole, kam chodi nase deti, minuly rok dostal kazdy zadani vypracovat za domaci ukol s pomoci rodicu jedno jidlo, aby ho potom mohli pripadne zaradit do oficialniho jidelnicku. my jsme treba pouzili nas rodinny recept na "espinacas real" (bezmase).
takto nejak by k tomu skolni jidelny mely pristupovat asi...
takto nejak by k tomu skolni jidelny mely pristupovat asi...
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
osobne mam houby rad a to mi stacihombrefeo píše:jaky mate nazor na houby? ja dnes delal omacku prevazne z boletus erytrophus a to je tedy "posusnanicko" (alebo akoby povedali bratia "nebicko v papuli")

ale nedalo mi to..

http://www.houbar.cz/default.aspx?show=1&text=245
Těžké kovy v houbách - bakalarska prace - pdf
http://www.vulhm.cz/index.php?p=monitor ... te=default
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Názor mám kladný. Ten kovář jde.hombrefeo píše:jaky mate nazor na houby? ja dnes delal omacku prevazne z boletus erytrophus a to je tedy "posusnanicko" (alebo akoby povedali bratia "nebicko v papuli")
Sám si je pěstuji pro vlastní potřebu už několik let (žampiony, hlíva).
Takový lanýž taky není k zahození

Jinak pro mě je asi nejchutnější houba masák (muchomůrka růžovka) a bedla.
Loni jsem kápl na kotrče a taky velmi dobrý.
Pamatuji si také, že jsme měli doma vždy šušený namletý pestřec obecný.
Je sice jedovatý, ale jako špetka koření na maso perfektní.
Sebral bych ho také, ale už není vůbec vidět

btw ot : právě dnes jsem stočil mé víno

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jackies: a co mas za vino? chablis, nebo pinot noir, nebo snad riesling? 
jinak neco o kuratech, kdyz je tolik lidi porad povazuje za nejaky lepsi maso.. ja bych uz jiny kure, nez bio (napr. www.biokureci.cz), nebo doma vypestovany do huby nestrcil
http://life.ihned.cz/c1-40613210-pravda ... ujeme-vodu

jinak neco o kuratech, kdyz je tolik lidi porad povazuje za nejaky lepsi maso.. ja bych uz jiny kure, nez bio (napr. www.biokureci.cz), nebo doma vypestovany do huby nestrcil

http://life.ihned.cz/c1-40613210-pravda ... ujeme-vodu
Naposledy upravil(a) biscuit dne 23 zář 2011 15:22, celkem upraveno 1 x.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Nobles Vins de Cassisbiscuit píše:jackies: a co mas za vino? chablis, nebo pinot noir, nebo snad riesling?
(versant sud)

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Vybornou chut maji pulkilovy kuřátka z francie z makra. Stoji cca 70 kč, dva se z toho naji. Je jednak dobry, ze je mladinky a jednak asi i nesizeny a dobre krmeny a nevypada nahonene. A jeste jedna velka vyhoda - v jedny porci si das prsa, stehno, kridlo..biscuit píše:jackies: a co mas za vino? chablis, nebo pinot noir, nebo snad riesling?
jinak neco o kuratech, kdyz je tolik lidi porad povazuje za nejaky lepsi maso.. ja bych uz jiny kure, nez bio (napr. http://www.biokureci.cz), nebo doma vypestovany do huby nestrcil
http://life.ihned.cz/c1-40613210-pravda ... ujeme-vodu

Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jj, párkrát jsem je vyzkoušel, a není to vůbec špatné.Oxyygen píše:Vybornou chut maji pulkilovy kuřátka z francie z makra.
Ale raději se nepídím jak to pěstují abych neměl nějaký blok

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
ty cesky jsou taky bezvadny, doporucuju vyzkouset. staci ho na zkousku jen lehce nasolit a dat pect - da se i bez pridani tuku nebo vody, nejdriv priklopene a po "poduseni" a pusteni stavy odklapim na propeceni a kurku - i takhle sproste upravene je chutove vyborne.
libi se mi taky, ze jsem se vratil k normalni spotrebe celyho kurete - z prsou jedno jidlo (kdyz je kure pres 1,5kg) ze stehen a kridel neco jinyho, z kostry a toho co na ni zustane vybornej vyvar pro risotta nebo omacky, nebo rovnou udelam polivku.. staci nam to ve dvou na hromadu jidla a na dulezitej vyvar pro dalsi jidla
jackies - tak takovy vino jsem jeste nepil
libi se mi taky, ze jsem se vratil k normalni spotrebe celyho kurete - z prsou jedno jidlo (kdyz je kure pres 1,5kg) ze stehen a kridel neco jinyho, z kostry a toho co na ni zustane vybornej vyvar pro risotta nebo omacky, nebo rovnou udelam polivku.. staci nam to ve dvou na hromadu jidla a na dulezitej vyvar pro dalsi jidla

jackies - tak takovy vino jsem jeste nepil

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Jinak k tomu krehceni atd.Vodnansky kure, kachna - nejvetsi blitka siroko daleko. Driv asi mozna platilo, ze domaci, ceske vyroby = kvalitni.(Ja teda tu dobu nepamatuju.
)
Dneska je uplne napoak. Ceske potravinarske firmy zkurvily total i to malo co umely. Vsechno nechutne sidi, podvadi, je to hnusny na chut, predrazeny, zadnej napad. Takze jakmile vidim na nejakem vyrobku "Vyrobeno v cesku" mam k tomu jeste vetsi despekt nez kdysi na "Made in Poland".
Cesi asi plosne vyrabi nejhnusnejsi a nejvic nekvalitni jidlo z cely evropy.

Dneska je uplne napoak. Ceske potravinarske firmy zkurvily total i to malo co umely. Vsechno nechutne sidi, podvadi, je to hnusny na chut, predrazeny, zadnej napad. Takze jakmile vidim na nejakem vyrobku "Vyrobeno v cesku" mam k tomu jeste vetsi despekt nez kdysi na "Made in Poland".

Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
nekde jsem cet, ze vodnansky kure muze bejt klidne brazilsky..
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
To samy tak zakladni surovina jako je maslo. Najit maslo ze smetany je kolikrat nadlidskej ukol.
V tejhle kurvarne ma zase prsty pry EU. Podle EU normy je maslo vsechno co ma 82 procent tuku. V Albertu zase z nejakyho popudu oznacuji nahrazky z rostlineho tuku. Vyjma farmarskeho masla od Tatry je vsechno pajcly. I slavne a predrazene maslo od madety.
Ja pouzivam dost maslo na vareni a opravdu jsem vzdycky hodne nasranej, kdyz rozbalim margarin
V tejhle kurvarne ma zase prsty pry EU. Podle EU normy je maslo vsechno co ma 82 procent tuku. V Albertu zase z nejakyho popudu oznacuji nahrazky z rostlineho tuku. Vyjma farmarskeho masla od Tatry je vsechno pajcly. I slavne a predrazene maslo od madety.
Ja pouzivam dost maslo na vareni a opravdu jsem vzdycky hodne nasranej, kdyz rozbalim margarin
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Co ti brání si ho utlouct sám ? Je to otázka 5 minut.