Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jo o tom sem cetl neco na netu. Ze k tomu pouzivaj elktrickej mixer, ale je to docela zatez, takze se strha snadno moturek. Mas nejakej postup jak ze smetany na nej? Diky
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
třeba :
http://loskutak.nova.cz/clanek/recepty/ ... masla.html
Já ho dělal (ted uz ne a nevím proč si ho neudělám) v tom růčo fůčo válci na šlehačku jak to tam tluče Adéla.
Asi budu zase dělat.
http://loskutak.nova.cz/clanek/recepty/ ... masla.html
Já ho dělal (ted uz ne a nevím proč si ho neudělám) v tom růčo fůčo válci na šlehačku jak to tam tluče Adéla.
Asi budu zase dělat.
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
misto toho pestrce zkus pouzit normalniho "horcaka".jackies píše:Pamatuji si také, že jsme měli doma vždy šušený namletý pestřec obecný.
Je sice jedovatý, ale jako špetka koření na maso perfektní.
Sebral bych ho také, ale už není vůbec vidět(alespoň tam, kam chodím)
btw ot : právě dnes jsem stočil mé víno. To bude (a už je, podle první ochutnávky) luxus na zimní večery.
mj. ty uz stacis vino a my tady jeste ani nesklidili!
my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
A což takhle dát si pizzu... 









audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
A myslíš že to je real nebo made in photoshop ?
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jasně že real, podívej na detail

Pizza Expres uvedla na trh výrobky, které připomínají hlavy známých celebrit a do budoucna se chystá dělat pizzy podle fotek jednotlivých klientů. Od tohoto kroku si slibuje větší popularitu svých výrobků.


Pizza Expres uvedla na trh výrobky, které připomínají hlavy známých celebrit a do budoucna se chystá dělat pizzy podle fotek jednotlivých klientů. Od tohoto kroku si slibuje větší popularitu svých výrobků.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Ale jak tohle můžou dělat ?
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
jednoduše, vyřežeš to do plátkového sýra...oni na to budou mít nejspíš vykrajovací formu, kterou to vyseknou (něco jako šablony na stříkání barvama)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
normalne plat syra vyrizlej.. ale po upeceni uz tak hezka nebude 

- ReaktoplazmAR
- Příspěvky: 2413
- Registrován: 04 srp 2008 14:25
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
super!, dík, určite to podsuniem aj do "našej" školky, kuchárku poznám, školka je hned dom vedla..Ivo píše:Reaktoplazmar: ted koukám že v těch normách (dokument pro MS) jsou i ukázkové celotýdenní jídelníčky - takže to je vlastně i úplná odpověd na tvoji otázku
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Uff, dobrou chut ... To je bohužel dnešní realita a pak není divu že lidé "přehlušení" těmito permanentními umělými chemickými agresivními chutěmi pak už skoro vůbec nevnímají přirozené chuti jídel a surovin, ovoce, zeleniny apod. - a připadá jim to fádní ...
Milovníci Granka, "ovocných jogurtů", bonbonů, keksiků, všech těch umělých sladkých nápojů (co děti pijí po litrech) atd atd
http://life.ihned.cz/jidlo/c1-52928800- ... n=facebook
Milovníci Granka, "ovocných jogurtů", bonbonů, keksiků, všech těch umělých sladkých nápojů (co děti pijí po litrech) atd atd
http://life.ihned.cz/jidlo/c1-52928800- ... n=facebook
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
moc to hrotis a zvelicujes... nepoznam nikoho kto by jedol "normalnu" beznu strvu (aj tie jogurty napriklad) a zaroven by si nevedel dobre pochutnat na dobrom jablcku, hruske, banane, malinach, alebo mrkve, kalerabe, redkovkach, kapuste a x dalsich surovych potracinach.... ludia o ktorich hovoris (skutocne zavisly uz len na nekvalitnych fastfoodoch, stravujuci sa v 5 cenovych skupinach - tych je v skutocnosti mensina... najviac ludi sa snazi riesit zlatu strednu cestu, bez extremov na jednu aj druhu stranu)Ivo píše:Uff, dobrou chut ... To je bohužel dnešní realita a pak není divu že lidé "přehlušení" těmito permanentními umělými chemickými agresivními chutěmi pak už skoro vůbec nevnímají přirozené chuti jídel a surovin, ovoce, zeleniny apod. - a připadá jim to fádní ...
btw. - vidis predsa len su na nieco dobre tie socialne siete ktore si tu uz tiez tusim viac krat (v inych threadoch) kritizoval - ak dobre vidim ten link mas z facebooku

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
V praci mame jen varnou konvici a uz me nebavi pit instatni kafe. Tohle se mi osvedcilo nejvic. Dela se to i jako "samovar" do zasuvky?
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Dendy, není to tak uplně ... Když člověk denně jí jídla tohoto umělého typu + přesolená, přeslazená apod., hranice rozlišování se mu trochu posune ... Když třeba udělám něco, co je pro mě hodně hodně přesolené (spadla mi tam ruka se solí) a ochutná to napříkad moje maminka - tak řekne: vždyt to není vůbec slané ! (sladké) apod.
Jinak já jsem nekritizoval sociální sítě (naopak - je to pro mě v mnoha ohledech přínosné), to si mě s někým pleteš
(s Pytkinem nebo se sebou 
Jinak já jsem nekritizoval sociální sítě (naopak - je to pro mě v mnoha ohledech přínosné), to si mě s někým pleteš


Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
ivo hodne lidi taky kouri a pije alkohol a tim se chute taky meni. chute se meni i s vekem.. je to hodne individualni, ale samozrejme kdo se cpe srackama, asi nikdy nemuze bejt somelierem napriklad 
oxy: hezkej obrazek, ale link by byl uzitecnejsi!
jinak prave treba u toho vina se pozna, ze nekteri lidi dokazou konzumovat patoky, neciti vune ani chute - a to nemyslim ve smyslu nejakyho opravdu trenovanyho jazyka, ale uplne zakladni rozdily. a stejne je to podle me i s jidlem, jsou lidi co nepoznaj nivu od roquefortu, danablue, nebo gorgonzoly

oxy: hezkej obrazek, ale link by byl uzitecnejsi!

jinak prave treba u toho vina se pozna, ze nekteri lidi dokazou konzumovat patoky, neciti vune ani chute - a to nemyslim ve smyslu nejakyho opravdu trenovanyho jazyka, ale uplne zakladni rozdily. a stejne je to podle me i s jidlem, jsou lidi co nepoznaj nivu od roquefortu, danablue, nebo gorgonzoly
