Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA
To nebylo obecné konstatování 

V pohodě, jen oddechovka mezi příspěvky 

ano ano.. ta otazka presne to aj my zo zenou vzdy "po tom" dame .. a nasleduje jasne a jednoznacne obojstranne ANO.Ivo píše: tak občas mi sex a spol přijde jako alkohol - velká euforie a následná kocovina(a člověk si říká - bylo to zapotřebí ?
![]()

no kdyz uz to rozmazavate, tak ja si myslim, ze jsou to, zdravym rozumem posuzovano, jen takovy srandovni pohyby, ktery lidi strasne precenujou a maji ve spolecnosti misto, ktery by melo nalezet vecem vic dusevnim. samozrejme i ja mam v sobe to zviratko, ktery to ma moc rado, ale proste se snazim to neprecenovat a koukat se obcas na zenskou i pohledem kastrata
je to velmi ucinny, zaroven me pak "bohuzel" spousta krasnejch zenskejch jednoduse prestane pritahovat 

Ono si stačí představit jak ta ženská bude vypadat za 20-30 let a to je taky docela dobré preventivní antibiotikum 
Já taky myslím že se to hodně přecenuje a všechna společenská media to pořád vsugerovávají jako by v životě nebylo nic jiného a nic zajímavějšího než usilovně šukat do 80 3x týdně ... (a řešit při tom všechny problémy , delikatesy a úžasná zpestření

Já taky myslím že se to hodně přecenuje a všechna společenská media to pořád vsugerovávají jako by v životě nebylo nic jiného a nic zajímavějšího než usilovně šukat do 80 3x týdně ... (a řešit při tom všechny problémy , delikatesy a úžasná zpestření

Takže ty nemáš rád rád oldies nebo 60 léta ?Ivo píše:Ono si stačí představit jak ta ženská bude vypadat za 20-30 let a to je taky docela dobré preventivní antibiotikum

Ještě zpátky k alkoholu. Co se týče odporu k zápachu z úst a kyselosti, imho záleží na jakým duchovním levelu se člověk nachází. Lidí, kteří meditují a dostali se na určitou úroveň vnitřního zklidnění, mají jemnější a intenzivnější smyslové vnímání. Všechny zápach, hluk apod. je pro ně intenzivnější a to co běžný člověk třeba ani nepostřehne, se pro ně stává nesnesitelné. Já myslím, že je dobré se na tyhle mety podívat a umět se zase vrátit nohama na zem, přinést si odtamtud klid a ostrou mysl a zůstat normální. Což není jednoduché. Prostě balancovat mezi těmahle dvěma odlišnými světy je umění.
Stejně jako je umění napít se a mít to pod kontrolou, protože absťák je vždycky. Samozřejmě když si dá někdo občas dvojku suchého, nic ho na životě neohrožuje, ale ten přechod z lehké euforie do lehké kocoviny je vždycky a minimálně nervy to odnášejí.
Jako chuťově mi z chlastu nechutná nic (víno semtam piju pouze suché, frankovku obvykle) i když jsem už vyzkoušel kdeco - s jedinou výjimkou a to je Plzeň na přelomu jara a léta. Když začnou venku vedra, vždycky mám strašnou chuť jedno správně vychlazené vyexovat.
Stejně jako je umění napít se a mít to pod kontrolou, protože absťák je vždycky. Samozřejmě když si dá někdo občas dvojku suchého, nic ho na životě neohrožuje, ale ten přechod z lehké euforie do lehké kocoviny je vždycky a minimálně nervy to odnášejí.
Jako chuťově mi z chlastu nechutná nic (víno semtam piju pouze suché, frankovku obvykle) i když jsem už vyzkoušel kdeco - s jedinou výjimkou a to je Plzeň na přelomu jara a léta. Když začnou venku vedra, vždycky mám strašnou chuť jedno správně vychlazené vyexovat.
zrovna pivo je alkac kterej je hodne o chuti a ten alkohol tam aspon chutove moc velkou roli nehraje (narozdil od vina nebo lihovin). Pivo mam rad jako treba kombuchu.

Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower
Já jsem si občas dával nealkoholické pivo Birell 

No, řeknu ti, že z Birrelu v létě na slunku, jak vůbec nepiju, jsem měl motáka 
Takže "nealkoholické" je slovo do pranice.

Takže "nealkoholické" je slovo do pranice.
existuju(-ovali) kultury kde sex JE hodne duchovna zalezitost, napriklad samani ho vyuzivali pre spojenie s 'bohmi'biscuit píše:no kdyz uz to rozmazavate, tak ja si myslim, ze jsou to, zdravym rozumem posuzovano, jen takovy srandovni pohyby, ktery lidi strasne precenujou a maji ve spolecnosti misto, ktery by melo nalezet vecem vic dusevnim. samozrejme i ja mam v sobe to zviratko, ktery to ma moc rado, ale proste se snazim to neprecenovat a koukat se obcas na zenskou i pohledem kastrataje to velmi ucinny, zaroven me pak "bohuzel" spousta krasnejch zenskejch jednoduse prestane pritahovat

ivo: nevidim ZIADNY dovod preco by som si mal zenu predstavovat ako byde vyzerat za 40 rokov .. to uvidim potom .. teraz je teraz ... nechapem ziadny zmysel toho - jedine ze by som bol uchyl (co niesom) ktory je na (hodne) starsie

no ja mel ctyri velky behem cca trech hodin a pri odjezdu z restaurace me zastavili prislusnici a nenadejchal jsem ani tuk. priznam, ze uz jsem mel dopredu pripraveno, ze je kdyztak do ty restaurace odvedu, aby mi personal dosvedcil konzumaci, protoze jsem si myslel, ze to musim nadejchat 
jinak motaka mam obcas i kdyz jdu domu a nic jsem celou noc nepil - je to ciste unavou. teda ne motacka, ale ze se cloveku obcas nechovaj nohy 100% vzorne
dendy: ivo tim chtel asi naznacit, ze toho cloveka, kdyz si ho predstavis starsiho, najednou i tak jak pred tebou stoji zacnes vnimat jinak.. znam ten pocit velmi dobre..
uplne to nesouvisi, ale ja kdyz vzdycky vidim nekoho, kdo je posedlej vzhledem svy osobnosti a chova se tak, ze je jasny, ze jeho hloubka je nijaka, si tak vzdycky reknu: "pockej frajere (frajerko), za 80 let si povime, co z tebe zustalo
"

jinak motaka mam obcas i kdyz jdu domu a nic jsem celou noc nepil - je to ciste unavou. teda ne motacka, ale ze se cloveku obcas nechovaj nohy 100% vzorne

dendy: ivo tim chtel asi naznacit, ze toho cloveka, kdyz si ho predstavis starsiho, najednou i tak jak pred tebou stoji zacnes vnimat jinak.. znam ten pocit velmi dobre..
uplne to nesouvisi, ale ja kdyz vzdycky vidim nekoho, kdo je posedlej vzhledem svy osobnosti a chova se tak, ze je jasny, ze jeho hloubka je nijaka, si tak vzdycky reknu: "pockej frajere (frajerko), za 80 let si povime, co z tebe zustalo

No, co je doložitelná realita, co pohádky pro dospělé je vždycky otázka. "Spojení s bohem" může být jinak pro šamana super záminkadendy píše:
existuju(-ovali) kultury kde sex JE hodne duchovna zalezitost, napriklad samani ho vyuzivali pre spojenie s 'bohmi'je to len uhol pohladu...

S tím " o 40 let více" jsem myslel to, co zminoval biscuit - to podvědomé "zvířátko v nás" ... Uvidíš na ulici nějakou pěknou ženskou a hned tě "to" napadne ... Stačí si uvědomit podstatu té "fasády" i to jak bude nevábná za nějakou dobu - to může to neposedné zvířátko triošku pacifikovat.
Jinak ono to celé, přiznejme si, není nic jiného než pudová hormonální chemie - geniálně vymyšlený mechanismus spolehlivého zachování druhů. A všechny ty lidské "vznešené" omáčky a brnkání pod oknem je jen zástěrka pro totéž. Aby náhodou lidi v tom nevypadali jak zvířata, což defacto v tomto není moc rozdíl ...
Naposledy upravil(a) Ivo dne 26 zář 2011 18:04, celkem upraveno 1 x.
Poslední dobou, aby člověk pohledalOxyygen píše:zrovna pivo je alkac kterej je hodne o chuti...

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Mně kdysi hodně chutnaly při návštěvách Belgie ty jejich ovocná piva - třešnové, malinové, jahodové apod. V marketu se 150 druhy piv ...