Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Re: Mrchožrouti versus pažitkáři VERSUS SLEPIČÁRNA

Příspěvek od Ivo »

To nebylo obecné konstatování :wink:

jackies

Příspěvek od jackies »

V pohodě, jen oddechovka mezi příspěvky :wink:

dendy

Příspěvek od dendy »

Ivo píše: tak občas mi sex a spol přijde jako alkohol - velká euforie a následná kocovina :) (a člověk si říká - bylo to zapotřebí ? :)
ano ano.. ta otazka presne to aj my zo zenou vzdy "po tom" dame .. a nasleduje jasne a jednoznacne obojstranne ANO. :-D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no kdyz uz to rozmazavate, tak ja si myslim, ze jsou to, zdravym rozumem posuzovano, jen takovy srandovni pohyby, ktery lidi strasne precenujou a maji ve spolecnosti misto, ktery by melo nalezet vecem vic dusevnim. samozrejme i ja mam v sobe to zviratko, ktery to ma moc rado, ale proste se snazim to neprecenovat a koukat se obcas na zenskou i pohledem kastrata ;) je to velmi ucinny, zaroven me pak "bohuzel" spousta krasnejch zenskejch jednoduse prestane pritahovat ;)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Ono si stačí představit jak ta ženská bude vypadat za 20-30 let a to je taky docela dobré preventivní antibiotikum :wink:

Já taky myslím že se to hodně přecenuje a všechna společenská media to pořád vsugerovávají jako by v životě nebylo nic jiného a nic zajímavějšího než usilovně šukat do 80 3x týdně ... (a řešit při tom všechny problémy , delikatesy a úžasná zpestření :)

jackies

Příspěvek od jackies »

Ivo píše:Ono si stačí představit jak ta ženská bude vypadat za 20-30 let a to je taky docela dobré preventivní antibiotikum :wink:
Takže ty nemáš rád rád oldies nebo 60 léta ? :D

peteness

Příspěvek od peteness »

Ještě zpátky k alkoholu. Co se týče odporu k zápachu z úst a kyselosti, imho záleží na jakým duchovním levelu se člověk nachází. Lidí, kteří meditují a dostali se na určitou úroveň vnitřního zklidnění, mají jemnější a intenzivnější smyslové vnímání. Všechny zápach, hluk apod. je pro ně intenzivnější a to co běžný člověk třeba ani nepostřehne, se pro ně stává nesnesitelné. Já myslím, že je dobré se na tyhle mety podívat a umět se zase vrátit nohama na zem, přinést si odtamtud klid a ostrou mysl a zůstat normální. Což není jednoduché. Prostě balancovat mezi těmahle dvěma odlišnými světy je umění.
Stejně jako je umění napít se a mít to pod kontrolou, protože absťák je vždycky. Samozřejmě když si dá někdo občas dvojku suchého, nic ho na životě neohrožuje, ale ten přechod z lehké euforie do lehké kocoviny je vždycky a minimálně nervy to odnášejí.
Jako chuťově mi z chlastu nechutná nic (víno semtam piju pouze suché, frankovku obvykle) i když jsem už vyzkoušel kdeco - s jedinou výjimkou a to je Plzeň na přelomu jara a léta. Když začnou venku vedra, vždycky mám strašnou chuť jedno správně vychlazené vyexovat.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

zrovna pivo je alkac kterej je hodne o chuti a ten alkohol tam aspon chutove moc velkou roli nehraje (narozdil od vina nebo lihovin). Pivo mam rad jako treba kombuchu.:)
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já jsem si občas dával nealkoholické pivo Birell :)

peteness

Příspěvek od peteness »

No, řeknu ti, že z Birrelu v létě na slunku, jak vůbec nepiju, jsem měl motáka :)
Takže "nealkoholické" je slovo do pranice.

dendy

Příspěvek od dendy »

biscuit píše:no kdyz uz to rozmazavate, tak ja si myslim, ze jsou to, zdravym rozumem posuzovano, jen takovy srandovni pohyby, ktery lidi strasne precenujou a maji ve spolecnosti misto, ktery by melo nalezet vecem vic dusevnim. samozrejme i ja mam v sobe to zviratko, ktery to ma moc rado, ale proste se snazim to neprecenovat a koukat se obcas na zenskou i pohledem kastrata ;) je to velmi ucinny, zaroven me pak "bohuzel" spousta krasnejch zenskejch jednoduse prestane pritahovat ;)
existuju(-ovali) kultury kde sex JE hodne duchovna zalezitost, napriklad samani ho vyuzivali pre spojenie s 'bohmi' :-) je to len uhol pohladu... niektore nabozenstva sa snazia ludom vtlkat do hlavy ze to je zla spinava vec, v lepsom pripade ze to sluzi len na reprodukciu.. to je imho nezmysel.. nieje ziadny dovod nerobit nieco 'len tak' ked je to prijemne obom (resp. vsetkym ;-)) zucastnenym stranam ... ked zrovna neprevadzkuje niekto joginske cvicenia ktorymi si presmeruva sexualnu energiu inam pre dalsie spracovanie, je to uplne normalna prirodzena vec a je az chore sa o to ochudobnovat by som povedal...

ivo: nevidim ZIADNY dovod preco by som si mal zenu predstavovat ako byde vyzerat za 40 rokov .. to uvidim potom .. teraz je teraz ... nechapem ziadny zmysel toho - jedine ze by som bol uchyl (co niesom) ktory je na (hodne) starsie :mrgreen:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no ja mel ctyri velky behem cca trech hodin a pri odjezdu z restaurace me zastavili prislusnici a nenadejchal jsem ani tuk. priznam, ze uz jsem mel dopredu pripraveno, ze je kdyztak do ty restaurace odvedu, aby mi personal dosvedcil konzumaci, protoze jsem si myslel, ze to musim nadejchat :-)

jinak motaka mam obcas i kdyz jdu domu a nic jsem celou noc nepil - je to ciste unavou. teda ne motacka, ale ze se cloveku obcas nechovaj nohy 100% vzorne :-)

dendy: ivo tim chtel asi naznacit, ze toho cloveka, kdyz si ho predstavis starsiho, najednou i tak jak pred tebou stoji zacnes vnimat jinak.. znam ten pocit velmi dobre..
uplne to nesouvisi, ale ja kdyz vzdycky vidim nekoho, kdo je posedlej vzhledem svy osobnosti a chova se tak, ze je jasny, ze jeho hloubka je nijaka, si tak vzdycky reknu: "pockej frajere (frajerko), za 80 let si povime, co z tebe zustalo :-) "

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

dendy píše:
existuju(-ovali) kultury kde sex JE hodne duchovna zalezitost, napriklad samani ho vyuzivali pre spojenie s 'bohmi' :-) je to len uhol pohladu...
No, co je doložitelná realita, co pohádky pro dospělé je vždycky otázka. "Spojení s bohem" může být jinak pro šamana super záminka :) (a nikdo nemůže protestovat)

S tím " o 40 let více" jsem myslel to, co zminoval biscuit - to podvědomé "zvířátko v nás" ... Uvidíš na ulici nějakou pěknou ženskou a hned tě "to" napadne ... Stačí si uvědomit podstatu té "fasády" i to jak bude nevábná za nějakou dobu - to může to neposedné zvířátko triošku pacifikovat.

Jinak ono to celé, přiznejme si, není nic jiného než pudová hormonální chemie - geniálně vymyšlený mechanismus spolehlivého zachování druhů. A všechny ty lidské "vznešené" omáčky a brnkání pod oknem je jen zástěrka pro totéž. Aby náhodou lidi v tom nevypadali jak zvířata, což defacto v tomto není moc rozdíl ...
Naposledy upravil(a) Ivo dne 26 zář 2011 18:04, celkem upraveno 1 x.

Tudy

Příspěvek od Tudy »

Oxyygen píše:zrovna pivo je alkac kterej je hodne o chuti...
Poslední dobou, aby člověk pohledal :| (v záplavě europiv)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Mně kdysi hodně chutnaly při návštěvách Belgie ty jejich ovocná piva - třešnové, malinové, jahodové apod. V marketu se 150 druhy piv ...

Odpovědět