Nové stránky
Re: Nové stránky
bassline: co mas za browser a za rozliseni?
http://www4.picturepush.com/photo/a/883 ... /sshot.jpg
http://www4.picturepush.com/photo/a/883 ... /sshot.jpg
Bassline: jasně , všechno je věc pocitu ale vzhledem k tomu že textová okna ve všech menu ty uvodní obrázky mikrofonů skoro uplně zakrývají, tak nevím jak tě mohou rušit, leda bys měl rentgenové oči ...
Ivo:
Mam na mysli dve veci:
1. Uvodny text splyva s obrazkom na pozadi. Linky v predoslom poste ukazuju, co mam na mysli.
2. Obrazok na pozadi ma rusi, pretoze je prilis pestry a tlaci sa do popredia. Narusuje to moju lahkost/vzdusnost vnimania celeho obsahu webu:
Tento screenshot to ilustruje. Mna to pozadie okolo toho vyseku s obsahom rozptyluje a zatazuje.
--
Mam na mysli dve veci:
1. Uvodny text splyva s obrazkom na pozadi. Linky v predoslom poste ukazuju, co mam na mysli.
2. Obrazok na pozadi ma rusi, pretoze je prilis pestry a tlaci sa do popredia. Narusuje to moju lahkost/vzdusnost vnimania celeho obsahu webu:
Tento screenshot to ilustruje. Mna to pozadie okolo toho vyseku s obsahom rozptyluje a zatazuje.
--
Skusim to napisat z ineho uhlu este - pri prvom pohlade na web vidim obrovsky pop-filter a az ako druhe si vsimnem velky napis SOUNDEVICE.
Začínám chápat carloffa že už sem vůbec nechodí
-
- Profesionál
skoda ze neni vic volnejch pracovnich pozic pro profesi 'online kritik' ;]
tak sa na to nepozerajbassline píše: 2. Obrazok na pozadi ma rusi, pretoze je prilis pestry a tlaci sa do popredia. Narusuje to moju lahkost/vzdusnost vnimania celeho obsahu webu
To rozveď prosím když si to načalIvo píše:Začínám chápat carloffa že už sem vůbec nechodí
Nahodil si sem cizí stránky a dozvěděl jsi se, že se loudají, nemají správně diakritiku a chyby ve jménech.
Třeba Carloff ocení to upozornění na vyložené chyby.
Nebo to bylo nahození jen tak pro zajímavost se zákazem komentářů ?
To je OK, co říkáš, ale některé komenty zde jsou fakt trochu kuriozní
ivo : mne pripadaju kuriozne tvoje prispevky v tejto teme .. das sem stranku na zhodnotenie (co uz je samo o sebe kuriozne , davat kamaratovu stranku do svojho topicu) .. A potom sa pozastavujes nad nazormi ludi ..
Pytkine - ano, o tom přesně mluvím, každý má tady nuktavou potřebu hned všechno "zasvěceně" a neomylně hodnotit/kritizovat ... (jak to trefně zmínil brooklyn). Nevím proč si myslíš že sem někdo něco dává komusi "na odborné zhodnocení" (to je jenom tvoje představa) ... "můj topic" se dost vydal jinými směry už dávno předtím (webdesign obecně, templaty x nových stránek jiných lidí tady profrčelo atd.). Jmenuje se "nové stránky", zahlédnu náhodou že carloff má nové stránky (asi to není nic tajného), tak to sem pro zajímavost pastnu - protože to třeba někoho může zajímat, mě to taky zaujalo, na tom není nic kuriozního, třeba je ještě doladuje, já nevím ... je to úplně normální, stejně jako by bylo normální kdyby sem v rámci tématu někdo dal nové pikeyovy, matuchovy nebo jiné stránky někoho koho známe ... koukejte mají nové stránky. Chápeš ? Normálního běžného člověka zaujme že ty stránky jsou (jsou to naši kamarádi), jejich obsah, je potěšen a mrkne co zajímavého nabízejí ... případné technické drobnosti zmíní na okraj. Morous se zmůže na jediný komentář: jsou tam chyby ! a dál hledá všechno negativní co může najít. No nic, nemám potřebu už v tomto zbytečném žvanění tady pokračovat, na to je život příliš krátký. Vzpomněl jsem si na jeden v této souvislosti myslím celkem trefný výrok:
"Schopný tvoří, neschopný poučuje" (Georg Bernard Shaw)
Bye ...
"Schopný tvoří, neschopný poučuje" (Georg Bernard Shaw)
Bye ...
Ivo : ale vacsina ludi tu pise svoj nazor .. nepoucuju .. len sa vyjadruju .. nevyjadruju ziaden odborny nazor (neviem kde beries ze je to moja predstava?) ..
Tento topic chapem ako tvoj .. Tykajuci sa tvojho WEBu .. Ak to ma byt vseobecny topic , mozno by si to mal napisat do prveho prispevku .. A napisat tam , ze to ma byt vseobecny pokec o novych strankach clenov ezone .. alebo nieco v tom duchu .. Ale principialne mi pride komicke , ked sem das link na stranky a potom ti vadi , ze k nim ludia pisu svoj nazor ..
Tiez uz sa tym nejdem zaoberat .. Zachvilu zapalia olympijsky ohen a mozem ist spat ..
Tento topic chapem ako tvoj .. Tykajuci sa tvojho WEBu .. Ak to ma byt vseobecny topic , mozno by si to mal napisat do prveho prispevku .. A napisat tam , ze to ma byt vseobecny pokec o novych strankach clenov ezone .. alebo nieco v tom duchu .. Ale principialne mi pride komicke , ked sem das link na stranky a potom ti vadi , ze k nim ludia pisu svoj nazor ..
Tiez uz sa tym nejdem zaoberat .. Zachvilu zapalia olympijsky ohen a mozem ist spat ..
Ať již to dělal kdokoli ,je to postavený na americkým generátoru WIX, poznal jsem to prakticky hned. Jinak se mi to líbí.Ivo píše:Nevím ... dělalo mu to myslím nějaké webdesignové studio v Berlíně ... ale už jsme spolu dlouho nemluvili, je někde odjetý ..
Pytkin: Dakujem ! Ja uz som nemal sily to vysvetlovat .Pytkin píše:Ivo : ale vacsina ludi tu pise svoj nazor .. nepoucuju .. len sa vyjadruju .. nevyjadruju ziaden odborny nazor (neviem kde beries ze je to moja predstava?) ..
Ale principialne mi pride komicke , ked sem das link na stranky a potom ti vadi , ze k nim ludia pisu svoj nazor ..