Nové stránky

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
delay

Re: Nové stránky

Příspěvek od delay »

Bass: Jo, to je fajn.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Ked uz sa tu bavite o peknych strankach, tak preco nepozriet :
http://www.cssmania.com/

Je tam toho na inspiraciu, ze sa jednemu hlava zatoci...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Carloff spustil nové stránky: www.soundevice-studio.cz Myslím že celkem fajn ...

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

rozhodne je to výraznej posun k lepšímu, než ty předchozí webovky s "čmáranicí". Mě se fotka s mikrakama na pozadi zobrazuje v nicmoc rozliseni. To je schvalne?
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Nevím ... dělalo mu to myslím nějaké webdesignové studio v Berlíně ... ale už jsme spolu dlouho nemluvili, je někde odjetý ..

jackies

Příspěvek od jackies »

V tom případě to ž,š,ň ... se dá omluvit :wink:
Pastrňák se píše s "E" ?

bassline

Příspěvek od bassline »

Mne sa ta fotka na pozadi nepaci. Zbytocne rozptyluje a rusi/prebija text, ktory ma byt stredobodom pozornosti....

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já nevím, jde to mimo mě - ale buď se špatně dívám, anebo kde ta fotka přebíjí nějaké texty ? Všechny texty ve všech menu jsou v samostatných čistých oknech ... A na úvod je podle mě dobrá protože dělá určitou atmosféru a exkluzivitu ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mne sa tiez nepaci .. ale je to vec vkusu ..

vasek

Příspěvek od vasek »

Design u mě v pořádku, ale běhá mi to asi tak rychle jak Doom II v hires na 386 SX :-)
Což je fakt pomalu.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

mne prijde, ze jste tady nekteri snad jeste vetsi hnidopisi, nez ja :-D design mi prijde vybornej, ale souhlasim s tou pripominkou od oxyygena, ze ta fotka pusobi nevabne kvuli tomu, ze byla puvodne asi v dost mensim rozliseni a ty pixelovy hrany a blur zrovna nepusobi stylove.. ale jinak fakt 1*

jinak to co pise bassline, mi prijde uplne irelevantni, protoze jakmile jsou zobrazovany nejaky informace, najedou i s elegantnim bilym podkladem pod textem.. takze nic nerusi.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Fakt zvláštní - že zdejší "experti" na všem hned automaticky hledají jen negativní aspekty :wink: Nebo se mi to jen zdá ?
biscuit píše: jinak to co pise bassline, mi prijde uplne irelevantni, protoze jakmile jsou zobrazovany nejaky informace, najedou i s elegantnim bilym podkladem pod textem.. takze nic nerusi.
Přesně to jsem říkal ... taky moc nechápu tu poznámku

Na své vlastní studio bych si představoval trochu jiný typ designu a nálady (i obsah a nabídka je jiná), ale líbí se mi to, myslím že je to velmi adekvátní tomu studiu, atmosféře a stylu práce tam .. Jako potenciálního klienta by mě to velmi zaujalo a lákalo ... a našel bych tam spoustu zajímavých informací, odkazů, obrázků a referencí

Ale je to fakt zajímavé - když se cokoliv dá na nějaké renomované zahraniční fórum (Gearslutz, 3D apod.), tak všichni jsou tam v pohodě, uvolnění, velmi ocení a pochválí snahu a s potěšením vyzvednou všechny pozitivní aspekty ... (nahrávky, stránky atd.). a případné kritické poznámky naznačí přátelsky, konstruktivně, se snahou pomoct .. Tady je to většinou nějaké (po česko-slovensku) jiné ... Fakt bych ale rád viděl nějaká vlastní díla a designy zdejších nesmlouvavých kritiků a nekompromisních odborníků, očekával bych něco naprosto dokonalého, mimořádného a oslnivého, maják novému vývoji :) (v pohodě, jen žertuju ...)

vasek

Příspěvek od vasek »

To je možné, ale budeš se méně trápit, když se otevřeš všem názorům a neočekávat jen potvrzení svého.

bassline

Příspěvek od bassline »

--

Ivo, Biscuit:

Ved to je o pocitoch :)

Moje vnimanie obsahu webu ta fotka proste zatazuje. Foto je tak pestre, ze to na mna posobi ako rusivy element. Ako pozadie to skratka na mna moc krici a neustale to na seba upozornuje svojou pestrostou. A to ma rusi, pretoze chcem prednostne vnimat texty, nie pozadie.

Ivo píše:Já nevím, jde to mimo mě - ale buď se špatně dívám, anebo kde ta fotka přebíjí nějaké texty ? Všechny texty ve všech menu jsou v samostatných čistých oknech ... A na úvod je podle mě dobrá protože dělá určitou atmosféru a exkluzivitu ...
biscuit píše:jinak to co pise bassline, mi prijde uplne irelevantni, protoze jakmile jsou zobrazovany nejaky informace, najedou i s elegantnim bilym podkladem pod textem.. takze nic nerusi.
Ja myslim tie texty v uvode. Neposobi to na mna esteticky, vid. screenshot v prilohe:

http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/bassline/dev1.jpg
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/bassline/dev2.jpg

--

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

vasek píše: To je možné, ale budeš se méně trápit, když se otevřeš všem názorům a neočekávat jen potvrzení svého.
O tom to vůbec není, měl jsem na mysli něco jiného a nikdo se tady myslím netrápí ... A co se týče otevřenosti názorům - názory jsou různé a vždycky budou, to je v pohodě, ale většina lidí asi cení a případně do praxe aplikuje názory těch, které respektují, váží si jich a kteří sami něco zajímavého v dané oblasti dokázali. A kupodivu "nejkritičtější" a nejsebevědomější bývají často ti z té druhé strany - a to obecně a v různých oborech ... a naopak :wink:

Odpovědět