Takže PEACE a pekný víkend
Čo dodať ? Presne a správne vystihnuté.tomy45 píše:Expresivny = citovo zafarbeny, kto nema jasno v pojmoch, ujo Google pomoze. Dedukujem teda, ze nezivy nastroj moze mat expresivny prejav len s pomocou toho kto nan hra - ako na nom hra. Prevodniky, filtre, atd. charakterizuju nastroj - pokym syntak nebude mat AI expresivny nebude.
Co sa tyka Clavia XYZ typ, najviac som si osahal kedysi Dendyho cervenu krabicu a bol to pre mna dost svojsky stroj. Porovnavat je uplne zbytocne, tiez nie kazdy si kupuje kabriolet, ked chce auto, ze ano...
CountryMentalMan:
Neexistuje konzumny lacny zvuk, len konzumny a lacny aranz. Bodka.
Mozno by pri hrani stalo za to otvorit tie oci a ine vnemy, aby si zistil-presvedcil sa ci to emotivne nevnimas len ty. Lebo podla toho co pises, vsade vidis kopec blaznov a 1 lietadlo...
Myslim si, ze tvoje emocie ti zatemnili usudok a ten endorfin by si mal rozriedit. Neposunies sa a nedostanes dalej kym budes presvedceny o tom, ze vies vsetko. Len ten, ktory dostatocne pokorne vnima svoje vedomosti, vie, ze vie este stale malo...
To sa pytas vazne ? Lebo sa mi nechce nejak verit, ze nad tymto sa pozastavujesdendy píše:ake modulacne moznosti ma klasicke piano ??? v porovnani hoc aj z relativne jednoduchym syntakom A1 takmer nulove..