Vakcinacia deti - ano/nie ?
Re: Vakcinacia deti - ano/nie ?
Přesně tak - statistiky jsou jenom teoretické (a příslušným směrem vymodelované) hry s čísly. Pokud se to týká tebe nebo tvého blízkého, tak je to vždycky 100% ... (a že ten problém nemá podle nějakého časopisu určitá procentuální část skupiny sledovaných dětí v Burundi je ti h...o platné ...)
nech preberie zodpovednost jedna aj druha strana:
- ak bezprostredne po ockovani ochorie dieta na poruchu ako napr cukrovka, autizmus atd a predtym po testoch bolo preukazatelne v poriadku, nech vsetko plati rodicom a dietatu stat - ale uplne vsetko, dozivotne aj s odskodnym.
- a ak preukazatelne bude sirit epidemiu dieta, ktore nebolo ockovane, nech je liecba dalsich nakazenych hradena zo zdrav poistenia rodicov deti. aspon sa tie peniaze nebudu odlievat doprdele a budu musiet byt v obehu.
to by mi prislo byt fer. a ja by som tu zodpovednost za neockovanie mmr prebral. cital som si ten pribalovy letak - akoze o tych kurencoch ci o com tam bolo pisane, ci vajickach, ze ked mas alergiu, neockovat! takze je to pravda ze tie zive bakterie su na mrtvych kuratach chovane... pice otras.
- ak bezprostredne po ockovani ochorie dieta na poruchu ako napr cukrovka, autizmus atd a predtym po testoch bolo preukazatelne v poriadku, nech vsetko plati rodicom a dietatu stat - ale uplne vsetko, dozivotne aj s odskodnym.
- a ak preukazatelne bude sirit epidemiu dieta, ktore nebolo ockovane, nech je liecba dalsich nakazenych hradena zo zdrav poistenia rodicov deti. aspon sa tie peniaze nebudu odlievat doprdele a budu musiet byt v obehu.
to by mi prislo byt fer. a ja by som tu zodpovednost za neockovanie mmr prebral. cital som si ten pribalovy letak - akoze o tych kurencoch ci o com tam bolo pisane, ci vajickach, ze ked mas alergiu, neockovat! takze je to pravda ze tie zive bakterie su na mrtvych kuratach chovane... pice otras.
Naposledy upravil(a) Vlad dne 29 dub 2015 07:02, celkem upraveno 2 x.
zajtra ideme ockovat MMR
@pytkin: vela zdaru. my to nedame. urcite.
zatial zena hovori , ze tomino vyzera OK ..
Jak si nenechat vyhodit neočkované dítě ze školky:
http://candigliota.blog.respekt.ihned.c ... rske-skoly
http://candigliota.blog.respekt.ihned.c ... rske-skoly
Když už je řeč o školkových dětech, tak tohle je taky síla http://zpravy.aktualne.cz/domaci/alarmu ... 590604f2e/
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
hm, tak to je dost drsne... ale vyborne spraveny dokument...
@Ivo: diky. co k tomu dodat? sme jebnuti.
dudas ako suvisi tvoj link s tym ze CDC, jedna z hlavnyh autorit vakcinacnej loby na svete, falsovala vysledky studii ktore ludia ako ty pouzivaju ako argument ze vsetci co maju pochybnosti o bezpecnosti ockovania su blazni ??
ked uz nemas gule priznat si ze si sa mozno mylil a uveril podvodnikom, aspon by si mohol cusat..
ked uz nemas gule priznat si ze si sa mozno mylil a uveril podvodnikom, aspon by si mohol cusat..