Vakcinacia deti - ano/nie ?

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
charonme

Re: Vakcinacia deti - ano/nie ?

Příspěvek od charonme »

dendy

Příspěvek od dendy »

davat do jedneho vreca tych blaznov co piju to riedene savo (CDS ci jak sa to vola) s homeopatiou je uplne mimo... moja zena mala jeden problem dlhe roky, chodila po lekaroch a ti jej nevedeli pomoct, potom na velke prehovaranie navstivila homeopatku (zena tomu absolutne neverila, spravila to len aby dokazala ze to je blbost).. homeopatka nastavila liecbu, popisala aj ako to bude prebiehat (prve 3 mesiace zhorsenie stavu, potom radpidne zlepsie.. presne tak bolo.. a to zena do poslednej chvile neverila ani zamak ze sto pomoze, stale sa smiala ze papa cukriky :-)) odvtedy uz oreslo 15 tokov aproboem ziadny... vlastne ked to zabralo bola dost brutal prekvapena :-)

su veci ktore sucasna klasicka zapadna mechanicka medicina vysveltit nevie.. vzdy ked nanieco take narazi vyhovara sa na placebo, nahodu, autosugesciu, blabla.. ja hovorim jedno - srat na to co hovori skeptik, hlavne ze to pomaha :-))

lavender

Příspěvek od lavender »

@dendy: fakt je ten, ze by sa vyliecila s najvacsou pravdepodobnostou aj bez cukrikov...

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Pro ilustraci neuvěřitelné úrovně myšlení některých lékařů stojí za zhlédnutí tohle video: http://video.aktualne.cz/dvtv/sef-lekar ... 5900fea04/

O čínské tradiční medicíně moc nevím, ani nepoužívám, ale styl rétoriky a myšlenkový obzor "šéfa lékařské komory ČR" budí dost obavy ...

Homeopatika fungují skvěle a účinně, mám mnohokrát vyzkoušeno

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Jsem velmi potěšen, že máme tady v Hradci nové centrum čínské medicíny. Doufám, že budou úspěšní alespoň v něčem, s čím si čarodějové v bílých pláštích nedokážou poradit. 8)
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

My s manzelkou mame s čínskou medicínou velmi dobré zkušenosti. Koneckonců v Českých Budějovicích a na Hluboký má celkem silné zázemi. Funguje omoezene i v českobudejovické nemocnici.

Ten člověk, co tomu říká kozí bobky...docela bych mu přál situaci, kdy mu čínská medicína pomůže lépe, než bejt naladovanej farmakama
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

lavender

Příspěvek od lavender »

cinska medicina je funkcna vec. su to bylinky a rozne vytazky.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nam cinska medicina nezabrala .. teda mozno sme tam este mali chodit par rokov .. ale uz sme na to nemali nervy ..

dendy

Příspěvek od dendy »

lavender píše:@dendy: fakt je ten, ze by sa vyliecila s najvacsou pravdepodobnostou aj bez cukrikov...
no ano, aj to je forma viery.. roky problem pretrvava, lekari ho nevedia vyriesit, potom pride alternativna liecba, za niekolko mesiacov problem zmizne nafurt.. ale reakcia skeptika 'zmizlo by to aj tak' .. hahaha ... ako.. verit tomu ze naaahodou zrovna vtedy sam od seba dlhorocny problem pomerne rychlo zmizne (navyse s priebehom liecby vopred presne popisanym) ked sa nasadi homeopaticka liecba je trosku take no.. . ale sak nevadi.. jak som povedal.. nech sa skeptici stavaju aj na hlavu, ked to pomaha, to je hlavne... :mrgreen:
Ivo píše:Pro ilustraci neuvěřitelné úrovně myšlení některých lékařů stojí za zhlédnutí tohle video: http://video.aktualne.cz/dvtv/sef-lekar ... 5900fea04/
O čínské tradiční medicíně moc nevím, ani nepoužívám, ale styl rétoriky a myšlenkový obzor "šéfa lékařské komory ČR" budí dost obavy ...
Ja by som pouzil menej diplomaticke vyjadrenia.. podla mna ten pan je poriadny kokot. Nechcel by som aby ma takto zadubeny clovek liecil ani klasickou medicinou - to su prsne ti lekari s ktorimi maju vsetci zle skusenosti ..
Pytkin píše:nam cinska medicina nezabrala .. teda mozno sme tam este mali chodit par rokov .. ale uz sme na to nemali nervy ..
Jo to je normalne.. ziadny sposob liecby nieje zazracny .. dakomu pomozu klasicke chemicke lieky .. dakomu homeopatika .. dakomu byliny .. dakomu nepomoze uz ani panboh (cmm :mrgreen:) .. kazdy clovek je individualny .. mne v dacom homepatika dost pomohli, a v inom zase vobec, bez efektu..

pride mi komicke ked sa niekto snazi urputne bojovat proti niecomu co mrte inym ludom pomaha.. pride mi smiesny boj uplne tych zarytych alternativcov proti klasickej medicine lebo aj tam ma svoj vyznam a miesta kde uspesne boduje.. tak isto sa smejem nad uplnymi zarytymy skeptikmi co odmietaju akukolvek alternativu a vsetko hadzu do kosa... pre mna blazni jedni aj druhi ..

ja to vnimam tak.. ak je vo svete kopa ludi ktori jedia 'cukriky' a subjektivne sa po nich citia lepsie - preco nie ?? k comu je dobre chodit zo stale novymi vykonstruovanymi studiami a dokazovat ze su to len cukriky ? kto nechce, nech ich nezere, ale nech nekazi radost tym co ich zeru a citia sa po nich lepsie ..
Naposledy upravil(a) dendy dne 26 čer 2015 08:12, celkem upraveno 1 x.

lavender

Příspěvek od lavender »

@dendy: ak su to cukriky, nech sa predavaju za
cenu cukrikov. a nie aby sa na tom obohacovali cele koncerny.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

dendy píše: Jo to je normalne.. ziadny sposob liecby nieje zazracny .. dakomu pomozu klasicke chemicke lieky .. dakomu homeopatika .. dakomu byliny .. dakomu nepomoze uz ani panboh (cmm :mrgreen:) ..
dakomu chlorova voda v bazene :)

dendy

Příspěvek od dendy »

pytin :-)))

lavender: a na cukrikoch nebohatnu koncerny ? pozri si detske TV kanaly furt reklama ne nejake cukriky cokolady a podobne sracky .. a deti su strasne lahko ovplyvnitelne reklamou.. podla mna trh zo sladkostami pre male deti je ovela vacsie svinstvo nez trh homepatikami..

lavender

Příspěvek od lavender »

@dendy: viem ze s tebou na koniec asi nepridem, ale skusim.
predavaju ti cukriky za 20e v lekarni magistri a ty sa k nim castokrat obracias ako k poslednym, co ti mozu pomoct? toto robis aj pri cukrikoch a cokoladach, co reklamuju v tv? zakladny rozdiel je ten, ze TY sa rozhodujes co dietatu kupis a das jest, pri homeoshite castokrat zarabaju na ludskom zufalstve, kedy uz clovek nevie kam z konopi... a predaju drahy cukor.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

lavender: přistupuješ k tomu jako ten osvícený šéf lékařské komory na tom videu :wink: Nic o tom nevím, nemám vyzkoušené, ale je to shit ... kozí bobky

dendy

Příspěvek od dendy »

lavender píše:@dendy: viem ze s tebou na koniec asi nepridem, ale skusim.
predavaju ti cukriky za 20e v lekarni magistri a ty sa k nim castokrat obracias ako k poslednym, co ti mozu pomoct? toto robis aj pri cukrikoch a cokoladach, co reklamuju v tv? zakladny rozdiel je ten, ze TY sa rozhodujes co dietatu kupis a das jest, pri homeoshite castokrat zarabaju na ludskom zufalstve, kedy uz clovek nevie kam z konopi... a predaju drahy cukor.
no jo v tejto teme ku konsenzu nedospejeme.. jak som povedal.. osobne ovela zavaznejsi problem ktory b som riesil a ktory pacha viac skody ako homeopatika je podla mna reklama na detskych rozpravkovych kanaloch.. tu by som uplne zakazal bez vinimky .. je 10000x skodlivejsia a nebezpecnejsia nez homeopatika ..

to ze niekto na nich zaraba ? fuck it .. na horsich veciach zarabaju firmy ... nepocitujem ziadnu zavist ani nenavist voci firmam ako Boiron.. ked ich produkty niekomu pomozu aspon po psychickej stranke (co je casto zaklad toho vyliecit sa - to ti potrvrdi aj kazdy klasicky lekar ktory nieje uplny idiot), tak maju vyznam ..

Odpovědět