Vakcinacia deti - ano/nie ?

Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
MDudas

Re: Vakcinacia deti - ano/nie ?

Příspěvek od MDudas »

ja som kedysi v dectve mal nabeh (mierny na rukach), a pomohol tomu o.i. .... tatov aceton v dielni.... :lol: :) :D standardne farbenie/lakovanie a potom umyvanie stetcov.
keby to videl kozny lekar, tak ho slahne o zem...
Naposledy upravil(a) MDudas dne 12 čer 2015 00:14, celkem upraveno 1 x.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Pytkin píše:mdudas : ale to nema logiku co pises .. to ze autority na autizmus udavaju , ze ine vplyvy maju vacsi podiela na vzniku autizmu nijak nevylucuje vplyv vakcin ..
Aaaa. Toto su matematicke hracky. V realite funguje statistika.
Nema to (podla nich) ziaden podstatny vplyv! Ak je autistov menej ako jedno percento populacie a vplyv ockovania na vznik autizmu je tak maly, ze sa bavime o niekolko malo percentach autistov, u ktorych to teoreticky mohlo vyvolat ockovanie.... (si Ing, pocitaj).... vplyv na celu populaciu je potom menej nez 1 promile !!! :shock:
Bezna porodna mortalita je VYRAZNE vyssia. Poskodenia pocas tehotenstva a pri porode su OVELA OVELA VYRAZNE castejsie !!! Dedicne choroby su VYRAZNE VYRAZNE castejsie .... :!:
Ak je na svete xyz RADOVO silnejsich vplyvov, tak o com sa tu bavime ? Ze existuje v Afrike jedna mys, co sparadlom zabila slona ? :|

PELF
Profesionál

Příspěvek od PELF »

Tisková zpráva Williama Thompsona Ph.D. - 27. SRPNA 2014 - pracovníka CDC

http://rozalio.cz/index.php/o-ockovani/ ... ovnika-cdc
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

MDudas : ked eliminujeme kazde riziko , alebo zachranime jedno dieta z miliardy , tak ma zmysel sa o tom bavit ..

lavender

Příspěvek od lavender »

@mdudas: ak sa ti raz narodi zdrave dieta, budem chciet vidiet tie tvoje kokotske promily porovnavania. pretoze bude pre teba najcennejsie, viac ako akakolvek statistika. alebo je tu potom moznost, ze nemas kapacitu eq to uchopit.

charonme

Příspěvek od charonme »

ma vobec nejaky zmysel sa bavit vseobecne o vakcinach? vsak rozne firmy vyrabaju rozne vakciny, v roznych krajinach su rozne normy na to co musia splnat, roznym sposobom sa testuju a overuje sa bezpecnost atd. a nejaky chyby sa obcas vzdy mozu objavit vo vyrobnom procese, vsak uz bola kopa schvalenych liekov o ktorych sa dodatocne ukazalo ze s nimi bol problem a stiahli ich. Treba sa bavit o kazdej vakcine zvlast a keby islo do tuheho tak by malo zmysel sa zaoberat aj kazdou vyrobnou seriou / davkou zvlast

na sudoch je s tym problem lebo je velmi tazke v individualnych preukazat kauzalnu naslednost (casto nemozne) ak skutocne nastala vplyvom podanej konkretnej zmesi nejaka reakcia

chlor v bazene: zda sa mi ze savo sa vo vode rozklada tak aby vznikol atomarny kyslik ktory nici biologicky material a potom vyprcha a uvolnia sa z toho nejake tie soli a po pol hodine by tam uz ziaden aktivny chlor nemal byt (savo sa bezne dava do studne, to je jedno z urcenych vyuziti, na obale mas aj davkovanie)

a este toto: kazda, aj ta "najneskodnejsia" latka ktora sa volne predava moze mat nejake kontraindikacie kedy by to clovek nemal brat. Ludia si casto myslia ze ked je na lieku napisane napr. ze pri poskodeni pecene sa nema uzivat tak si povedia ze to znamena ze je toxicky / poskodzujuci pre pecen, ale vacsinou to znamena ze pre spravne fungovanie toho lieku treba aby ho pecen metabolovala do nejakej spravnej podoby a chora pecen to nemusi vediet efektivne. Ked organizmus nefunguje kvoli chorobe tak ako ma tak prenho mozu byt skodlive aj veci ktore su uplne neskodne pre zdraveho.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

charonme : ano savo nici bakterie .. chlor pridavam v tabletach ..

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Já myslím že základní problém je ten že sugerovaná rovnice vakcína = spolehlivá ochrana před chorobami stojí sama o sobě na velmi vratkých a nejistých základech. A o to jde především.

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

lavender píše:@mdudas: ak sa ti raz narodi zdrave dieta, budem chciet vidiet tie tvoje kokotske promily porovnavania. pretoze bude pre teba najcennejsie, viac ako akakolvek statistika. alebo je tu potom moznost, ze nemas kapacitu eq to uchopit.
lavender: ted jsi myslim v cele krase popsal, jak je to cele iracionalni a na cem je to cele zalozene - tedy na strachu a nejistote. Pokud si odmyslime statistiku, vyzkumy atd., tak muzete namitnout, ze vakcinace je zalozena na tom samem (i kdyz z meho pohledu je strach z nemoci rozhodne racionalnejsi, nez strach z toho, ze doktori mi chteji poskodit dite ), jenze je tu jedno ale. Vakcinace slibuje ochranu pred nakzlivymi nemocemi pro celou spolecnost. Neockovani slibuje pouze nepritomnost potencialnich vedlejsich ucinku pro jednotlivce a naopak potencialni ohrozeni pro celou spolecnost. Me trochu zarazi, ze vetsina odpurcu vakcinace neresi mozne dopady neockovani na sve okoli.

Ivo: hele ze ty se chystas expandovat na trh aletrnativni mediciny?

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Amorph: to ani náhodou. Spíš na "trh" s objektivní realitou a zdravým rozumem ... (mimochodem k převážující části tzv. "alternativní medicíny" a jejich promotérů jsem dost skeptický)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

A jak se takova "objektivni realita" prodava? pocitam, ze dobre:)

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Není na prodej :) Je k pohodovému pocitu a žití aspoň trošku osvobozenému od různých druhů okolních málo smysluplných mašinérií ;)

lavender

Příspěvek od lavender »

@amorph: samozrejme, ze sa bojim. pozri sa, ked si predstavim, ze napr sa pritrafi vedlajsi ucinok v podobe autizmu napr u mojho dietata, vobec sa mi nepaci predstava, ze na toto poskodenie cloveka zostanem sam so zenou, nikto z tych, co ma chcu "chranit" (mimochodom dalsie nahananie strachu, cize sme na jednej lodi), nepreberu zodpovednost a dalsia vec, ze ani nemaju snahu predchadzat komplikaciam...
uz som tu pisal situaciu, co sa odohrala - znama mala dceru ktora mala ruzienku, prisla k nim navsteva s ockovanym dietatom s mmr a to dieta to dostalo, takisto aj jej matka v pokrocilom stadiu tehotenstva. tak aka ochrana? obe skoncili v nemocnici, ockovane dieta malo mimoriadne komplikovany priebeh ochorenia. takze - pre mna - cisty biznis a vymielanie mozgov - ked mas byt chory, ochories a ockovanie ocividne (z tejto mmr vakciny) nezaberie...

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

opet me dostava, jak "fašizujici" nazory jsou v diskuzi. A to lidkovky jsou vesmes pravdolaskarskej/slunickovej platek.

Neexistuje žádné zpochybneni očkování. Ten kdo ho zpochybni (stačí náznakem), je nepřítelem celého lidstva, protože lidstvo by bez očkovaní okamžitě vyhynulo! Temhle blbečkum bych opravdu nejakou nemilou zkušenost s očkovaním přál.

Ja se tu na piskovišti prakticky denne koukam na autistickyho Marecka (hned po MMR, ted je mu 6 let a bude to mit v zivote docela tezky) a obcas potkavam toho chlapce s "vylecenou" rakovinou (po ockovani klistovky), kterej ma organismus z ozarovani tak rozmrdanej, ze zrejme bude mit nasledky do konce zivota.

A to ani nemluvim, ze v CB je centrum pro autisty a je docela plny deti. (uz za zamysleni stoji, ze se takovyhle centrum v krajskem meste uzivi) Mimochodem pred 10-15 lety ani nikdo nevedel co to autismus je. Dneska to vi kazdej 50 rodic.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Odpovědět