Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Re: Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
DOTAZ UŽIVATELE:Dobrý den, loni jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná. Mimo to Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NočníPoker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí.
Zdá se, že Manželku 1.0 nemůžu odstarnit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyně 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně.
Můžete mi někdo poradit?
ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace!
Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému.
Jediná možnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni.
Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně.
Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4.
Zdá se, že Manželku 1.0 nemůžu odstarnit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k Přítelkyně 1.0, ale uninstall skončil neúspěšně.
Můžete mi někdo poradit?
ODPOVĚĎ: Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale Manželka 1.0 je operační systém, navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace!
Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí. Bohužel, Manželka1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému.
Jediná možnost jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni.
Verze Přítelkyně 1.0, 2.0, 3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně.
Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 6.4.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
- ReaktoplazmAR
Jiří Paroubek navštíví Anglii a je přijat královnou Alžbětou. Protože závidí Angličanům, jak jim státní správa pod královským vedením pěkně a efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept. Královna odpoví: "Já se vždy snažím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůžu všemu rozumět." Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vaše Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?" Královna se usměje: "Uděláme si malý test." Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Blair pohotově odpoví: "No přece já!" Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkoušet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka. "Bohoušku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, že se nejprve musí zeptat ženy a svého asistenta, ale že na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic. Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky, a tak se ho rozhodne využít. "Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?" "No přece já!", odpoví překvapený Kalousek. Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá: "Už vím, Je to Kalousek!!" Paroubek ho popadne pod krkem a řve ještě hlasitěji: "Ty jsi de bil - je to Tony Blair!!!"
Paní učitelka přijde do třídy a povídá dětem: "Dneska si budeme povídat o tom, jak máte rádi pana Paroubka."
Přihlásí se Anička: "Já ho mám tak ráda, že bych si ho nechala vytetovat na ramínko."
Paní učitelka se jí ptá proč - Anička odpoví: "Protože když porostu, tak pan Paroubek poroste se mnou."
Přihlásí se Pepíček: "Já bych si ho nechal vytetovat na pinďourka."
Paní učitelka se udiveně ptá: "A proč zrovna tam?"
Pepíček: "No, buď půjde do píči, nebo bude viset."
Přihlásí se Anička: "Já ho mám tak ráda, že bych si ho nechala vytetovat na ramínko."
Paní učitelka se jí ptá proč - Anička odpoví: "Protože když porostu, tak pan Paroubek poroste se mnou."
Přihlásí se Pepíček: "Já bych si ho nechal vytetovat na pinďourka."
Paní učitelka se udiveně ptá: "A proč zrovna tam?"
Pepíček: "No, buď půjde do píči, nebo bude viset."
No chlapci, obavam se, ze nam prestane bejt do smichu, jestli tenhle bolsevik bude premier...
českej národ už se dopředu připravuje na to, aby to nějak přečkal aspoň s humorem...
Doufam, ze tady aspon nekdo pujde volit abychom tam toho strasaka nemeli
jo, ale koho? Aby hlsy nepropadly ve prospěch Jiřího Objemného, tak je na výběr v podstatě z ODS, TOP 09 a těch co se tváří, že jsou pobožní...TOM-Thak píše:Doufam, ze tady aspon nekdo pujde volit abychom tam toho strasaka nemeli
Už pěkně dlouho mne se.. volit "menší zlo", a ještě ke všemu když má člověk nebo jeho kámoši takový zkušenosti s podnikáním, že ti hoši z ODS se chovaj
ještě hůř než Socani, tak prostě fakt nevím, zda to není vlastně prašť jako uhoď...
Njn. menší zlo.. každopádně každej jedná na základě svých zkušeností. Neobhajuju ani jedny ani druhé, ale je logický že pujdu volit ty, kteří se tváří, že nehtějí prosazovat to, co mě osobně příjde jako blbost a co pociťuju běžně ve svym životě. Pro každýho je to pak něco jinýho.. je jasný, že ti co např. v našem sídlišti žijí z dávek na děti (údajně původem z Říma (Rome )), tak se jim asi nebude moc líbít, když jim jejich živobytí někdo bude chtít změnit
No na tuhle debatu bychom si meli pomalu zalozit samostatnej thread... ja mam dilema, jestli volit se zacpanym nosem ODS, nebo s cistym svedomim SSO, kde je ale problem, ze se urcite do parlamentu letos nedostanou...
chápu, souhlasím. A vezmi si, že podnikáš a oranžoví chtěj nějaký peníze, no , pak přijdou blue-squad a chtěj prostě výpalný jak prase.TOM-Thak píše:Njn. menší zlo.. každopádně každej jedná na základě svých zkušeností. Neobhajuju ani jedny ani druhé, ale je logický že pujdu volit ty, kteří se tváří, že nehtějí prosazovat to, co mě osobně příjde jako blbost a co pociťuju běžně ve svym životě. Pro každýho je to pak něco jinýho.. je jasný, že ti co např. v našem sídlišti žijí z dávek na děti (údajně původem z Říma (Rome )), tak se jim asi nebude moc líbít, když jim jejich živobytí někdo bude chtít změnit
Souhlasím ,že nebudu volit ty, kteří nechtějí prosazovat co se mi nelíbí. Jen mám takový dojem (zčásti podložený zkušenostmi),
že jsou to všechno jen kecy na získání voliče (to je mi novinka ). Mám dojem, že už ten poměr KECY vs. SKUTKY nebo KECY vs. SKUTEČNÝ ÚMYSL
přesáhl únosnou mez, už to chlapci tlačí ne do -6db na masteru, ale už to prostě ženou přes nulu, což v digitálu nelze a podle mne by to nemělo jít ani v politice, ale u nás bohužel jde vše... Jistý věci jsou faktpodivný, třeba ty Paroubkovy kecy o zlevnění elektřiny apod. Přitom ČEZ sponzoruje kampaň jak pro ODS, tak pro Socany. Tak si říkám co na ty Jyrkovy hlášky pan roman z ČEZu? Asi je mu to jedno. Nebo že by dal ODS víc než SocDem, Jyrka se o tom dozvěděl a dělá bububu?
Je mi líto Tome, ale ve finále si myslím, že ti z Říma nikoho moc neberou, protože nikdo z těch idyotů vychcanejch co volíme s nima na tom sídlišti nebydlí, tak budou dál kašlat jak na Tebe, tak na ně
Studio ATLAS
Studio ATLAS
no jestli je na obrázku ta "mládež", tak snad už dlouho nevydržej
jinak souhlasím, že by to asi chtělo samostatný thread, tyhle poslední příspěvky už moc vtipný nejsou, tedy se omlouvám, že sem tahám OT..
Taky mi ta fotka přišla jako dobrej fór, dal jsem to sem, abychom nebyli úplně OT .
Ale lze, jen je to potom hodně zkreslený, neposlouchatelný a nepoužitelný... připomíná mi to Loudness War.. ale v politice.TOM-Thak píše: Mám dojem, že už ten poměr KECY vs. SKUTKY nebo KECY vs. SKUTEČNÝ ÚMYSL
přesáhl únosnou mez, už to chlapci tlačí ne do -6db na masteru, ale už to prostě ženou přes nulu, což v digitálu nelze a podle mne by to nemělo jít ani v politice, ale u nás bohužel jde vše...
Studio ATLAS
Studio ATLAS