Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
Re: Zvukarske, muzikantske a jine vtipy
mimochodem, oranzovi bolsevici maj docela vtipnej preklep hned v nadpisu svyho programu: http://www.cssd.cz/volby/volebni-program/?o=maly
Cyril píše:mimochodem, oranzovi bolsevici maj docela vtipnej preklep hned v nadpisu svyho programu: http://www.cssd.cz/volby/volebni-program/?o=maly
LEPŠÍ BUDOUCNOST
PRO OBZČEJNÉ LIDI
fakt až nepravděpodobný
ja vzdycky volil ODS, ale minule uz jsem dal Zelene. Tesil jsem se docela dost az Klaus ,jako clovek co tady vlastne hned zkraje po revoluci odstavill exilovou elitu a spustil tunelovani, vypadne z ODS a ODS zacne delat neco ocistneho, pruhledneho, zkratka pritazliveho pro normalniho chytreho podnikaveho samostatneho cloveka, ktery mysli trochu dal nez jenom postavit si mansion, koupit si Porsche a ulit si prachy do zahranici, aby zbytek zivota nemusel makat ( boze jak nekdo muze mit tak pitomy a prazdny zivotni cil ). Oni bohuzel neudelali vubec nic, nezatocili s tema hrabosema co tam maji, dokonce se ani neumi vyjadrovat a jejich PR ("Řešení") je uplně o ničem.
BTW zachytili jste, ze Paroubek uz ted tvrdi, ze nejlepsi reseni bude mensinova vlada CSSD. Proste chaos bude pokracovat a nikdo zase za nic nebude mit odpovednost.
BTW zachytili jste, ze Paroubek uz ted tvrdi, ze nejlepsi reseni bude mensinova vlada CSSD. Proste chaos bude pokracovat a nikdo zase za nic nebude mit odpovednost.
to rekl? jestli jo, tak je bud tak blbej a nebo se za svoje svinstva ani nestydi..nebo oboji
jinak ted jsem si v rychlosti prohlidnul tu odkazovanou stranku a jestli jsem se doted nebal, tak ted uz se bojim - to je opravdu vazny a tohle je komunisticky az po usi.. to je fakt pruser, jen ciste ta stylizace textu, ten pocet chyb.. to je vizitka! o argumentech radeji nemluve.
jinak ted jsem si v rychlosti prohlidnul tu odkazovanou stranku a jestli jsem se doted nebal, tak ted uz se bojim - to je opravdu vazny a tohle je komunisticky az po usi.. to je fakt pruser, jen ciste ta stylizace textu, ten pocet chyb.. to je vizitka! o argumentech radeji nemluve.
Tak jsem si chtěl přečíst nějaký veselý vtípek - to tady, chlapci, nějak hodně ujelo, ne ?
ivo: vies ako sa povie neskorumpovany politik po cinsky? pche
Už k novému tématu bych snad jen dodal, že si nedovedu představit stupeň mentální retardace, která člověka dovede k tomu, že začne brát vážně všechny ty bizarní záležitosti předvolební kampaně jednotlivých stran a bere je jako faktory k rozhodování. Bohužel tak asi činí miliony lidí, takže máme co si zasloužíme. Za optimální výsledek voleb bych považoval nulovou volební účast, čímž by se jasně ukázalo, že lidem je úplně fuck, které z těch zdegradovaných figurek zrovna hrabou a celá tahle sebranka by zmizela v propadlišti dějin. Protože at má většinu kterákoliv ze stran, je to pro občana úplně stejné - doplatí na to jen a výhradně ON a vše se děje v jeho neprospěch. "Vládcům" ve skutečnosti a za současného nesmyslného systému samozřejmě nejde ani v nejmenším o nějaké "blaho" občanů, ale jen o urvání si maximálního kousku koláče, na který jde odtamtud dosáhnout a o který se všichni tahají, rvou a řvou. A co se urve, doplatí občané - snadné, stačí přikázat ...
nie idealna je 100% volebna ucast s tym ze vsetci volici hodia biely listok
jedine tym by dali najavo to co pises
jedine tym by dali najavo to co pises
Víš jaký je nejslavnější nacistický zpěvák??
....Fašo Patejdl
....Fašo Patejdl
Ano, jeden z těch naprosto geniálních pythonovských sketchů (vedle těch, které jsou slabší)
Rozhovor Američana s Čechem : - "In the USA we have: Barack Obama, Stevie Wonder, Bob Hope, Johny Cash..." - "In the Czech Republic we have Paroubek - no wonder, no hope, no cash!"
Paroubek jde do nebe. Zaklepe na nebeskou bránu, otevře svatý Petr: „Jéé, pan Paroubek ! Pane Paroubek máte dvě možnosti, buď tady zůstat, nebo se můžete dojít podívat do pekla a je jen na Vás, co si vyberete.“
Paroubek se podívá za s. Petra, poletují tam andělíčci, příjemná hudba, všichni jsou na sebe hodní, nikde žádný alkohol. "No, já bych se podíval ještě rád do toho pekla, abych byl informovaný."
Zabouchá na pekelnou bránu, otevře mu pěkná čertice: "Jéé pan Paroubek Pojďte dál." Všude jídlo, pití, krásné holky, hudba, pohoda, zkrátka skvělý večírek.
Paroubek letí zpátky do nebe, omluví se svatému Petrovi a že by raději do toho pekla.
Vrátí se do pekla zabouchá na bránu, v tom vyletí čerti, chopí se ho a šup s ním do kotle, a začnou topit. Paroubek nadzvedne poklici a říká: "Jak to, dyť tady před chvílí bylo veselo, tancovalo se jedlo, chlastalo, holka na každém rohu, co to je ?!" A jeden čert mu povídá :" No jo, to jo, to jsme ale měli předvolební kampaň a ta už skončila. "
Paroubek se podívá za s. Petra, poletují tam andělíčci, příjemná hudba, všichni jsou na sebe hodní, nikde žádný alkohol. "No, já bych se podíval ještě rád do toho pekla, abych byl informovaný."
Zabouchá na pekelnou bránu, otevře mu pěkná čertice: "Jéé pan Paroubek Pojďte dál." Všude jídlo, pití, krásné holky, hudba, pohoda, zkrátka skvělý večírek.
Paroubek letí zpátky do nebe, omluví se svatému Petrovi a že by raději do toho pekla.
Vrátí se do pekla zabouchá na bránu, v tom vyletí čerti, chopí se ho a šup s ním do kotle, a začnou topit. Paroubek nadzvedne poklici a říká: "Jak to, dyť tady před chvílí bylo veselo, tancovalo se jedlo, chlastalo, holka na každém rohu, co to je ?!" A jeden čert mu povídá :" No jo, to jo, to jsme ale měli předvolební kampaň a ta už skončila. "