SONAR

Vše o programu Cakewalk SONAR
Odpovědět
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR

Příspěvek od Pytkin » 03 kvě 2011 10:01

TAP píše:Jsou všude :-(
bohuzial ... akademici ..

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 03 kvě 2011 10:07

zatial si mi to ešte nedokazal že som akademik, počujem dobre? :D :D :D :D

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 03 kvě 2011 10:09

Pytkin píše:blueevil : vaz slova .. mas tu 8 prispevkov a vo vacsine na niekoho utocis .. vyzera to tak , ze ty si sa prisiel hadat .. mozes kludne dostat za taketo spravanie BAN ..
teba snad komentovat nemusim, každy vie čitat Pytkin čo si uviedol... :idea:

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 03 kvě 2011 10:10

IGGY píše:blueevil:K A500PRO, na 1A jsem s nim nemel problemy, koupil jsem ho, byl nadseny jak to funguje (predtim jsem mel NANOcontrol od KORGu a ten nemel mapy dobre pripravene, bylo s tim hodne prace). Po nainstalovani 1B se to zacalo chovat zmatecne, napriklad plugins bych mel ovladat kdyz sviti kontrolka ACT na kontroleru, ale stava se velice casto, ze je to presne naopak, kdyz nesviti mohu ovladat parametry (ale nejsou zobrazeny na display) a kdyz sviti nic nelze ovladat(krome vol a pan). Ma to jeste urcite varianty ale takto by se to dalo zjednodusene popsat.Problem viru me napadl, sice nemam compl pripojeny k netu, jen pri autorizacich softu ho pripojuji, ale nainstaloval jsem ESSETantivirus a bez vysledku. Pokud me Sonar pada, tak vetsinou na jeho vlastnich funkcich nebo plugins, ale obcas je hodne casove narocne zjistit, co se zrovna deje. Naprikla po frezze nebo bounce se mi zacal rozpadat zvuk bicich, obcas i pad sonaru, v hlaseni byly uvedeny postupne pluging od Tracku, ty jsem postupne vyhazel, az jsem se pri padu dostal na systemovy soubor sonaru. Pak jsem zacal vyhazovat plugins z bicich, vyhodil jsem SSL, UAD a zustal Perfek Space ze Sonaru, ten jsem vyhodil a zjistil, ze pricina je tady. Po kazdem bounce a frezze mi to v tomto projektu udela, obcas se stane, ze po spusteni slysim hihat ve fazi, opet to dela Perfek Space na snare, netusim proc.Pomuze zavrit a znovu otevrut projekt, Sonar shazovat nemusim.
skus ešte popisat system aky použivaš, konfiguraciu, knižnice ako netframework, kodek, atd. prideme na to ! problem nieje s sffektovou pridavnou kartou, tam to je komplet podporovane

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: SONAR

Příspěvek od EXCOM » 03 kvě 2011 10:17

blueevil píše:
EXCOM píše:blueevil : Stano, chovaj sa tu slusne...
čo k tebe moderator ?
som tu krato s tym že si s vami normalne vymenim názor, namiesto toho tu Pytkina považuješ za slušneho ? niesom Stano, pre teba som art mgr Doc, aby sme sa rozumeli
to by si sa musel vediet inak chovat aby si bol art mgr Doc

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: SONAR

Příspěvek od Pytkin » 03 kvě 2011 10:28

blueevil píše:zatial si mi to ešte nedokazal že som akademik, počujem dobre? :D :D :D :D
zatial sa tak prejavujes .. ok nebavi ma debata s tebou .. takze sa ukludni , lebo zacnem tvoje prispevky mazat ..

Uživatelský avatar
IGGY
Příspěvky: 100
Registrován: 10 čer 2004 14:18
Vybavení

Re: SONAR

Příspěvek od IGGY » 03 kvě 2011 12:16

RME Fireface400, ASUS P5B Plus,4GB Kingston dle specifikaci desky, procesor Intel Q6600, XP32 bit SP3, jedu na ASIO ovladacich a toto "knižnice ako netframework, kodek" to bych potreboval trochu osvetlit. Provedl jsem upgrage Fireface, chipsetu.

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: SONAR

Příspěvek od blueevil » 03 kvě 2011 17:44

IGGY píše:RME Fireface400, ASUS P5B Plus,4GB Kingston dle specifikaci desky, procesor Intel Q6600, XP32 bit SP3, jedu na ASIO ovladacich a toto "knižnice ako netframework, kodek" to bych potreboval trochu osvetlit. Provedl jsem upgrage Fireface, chipsetu.
predpokladam že maš W. XPsp3 niečo ako corporate edition, I9ntel chipset- nie W. sp2 a potom si si stiahol aktualizaciu. http://www.uloz.to/601047/windows-xp-sp ... k-v1-1-exe toto inštaluj, malo by to vyzerat niečo ako s prikazoveho riadka, kde zadavaš čislicou ano/nie. musiš mat zdravy zaklad takže preinštaluj, žiadne ovladače, len toto ako update, musiš ist na to vylučovacou metodou, niekde bude určite chyba, system byva dobry, len my si to vačšinou nespravne vynucujeme a potom sme zbytočne nahnevani, samozrejme kompatibilita je tiež zaklad

Axerathix
Příspěvky: 287
Registrován: 08 dub 2010 12:38

Re: SONAR

Příspěvek od Axerathix » 23 zář 2012 19:57

Teraz vysla, alebo aspon na strankach cakewalku maju uz len X2ku http://www.cakewalk.com/Products/SONAR/default.aspx . Vyzera pekne, aj celkom fajn nove veci ma, ktore ale podla mna malo mat uz pradavno, ako napr. ten pevny snap to grid. Teraz je aj s moznostou dynamickeho nastavovania - ked sa priblizite tak ta mriezka sa vam automaticky prisposoby aj spolu so snap to grid. A ten novy vzhlad midi a wav clips pripominaju FL studio. Jedine co sa mi nepaci, ze stale nemaju updatnuty StaffView, co je v Sonare prevelka bieda. Zvykol som si pracovat s notami a na pracu s hudbou je to omnoho lepsie ako pianoroll. Snad vo verzii 4.

Odpovědět