Presonus STUDiO ONE / 2
Re: Presonus STUDiO ONE
Ja shortcuty teda nepouzivam vobec - jedine F5 v opere. Pre mna je to zase nepouzitelne z toho dovodu ze pouzivam prehodene lave/prave tlacitka na mysi a ono v tom softe potom nefunguje skoro nic - napriklad drag&drop, zoomovanie klknutim a posuvanim hore v timeline, dokonca ani presuvanie klipov.
Ale inak sa mi to celkom pozdava az na par nedotiahnutych veci.
Ale inak sa mi to celkom pozdava az na par nedotiahnutych veci.
vzdy to musi prejst uzivatelskym procesom aby sa vychytali nedostatky..
je to normal evolucia
je to normal evolucia
ved to .. za 5 rokov to bude popici software !EXCOM píše:vzdy to musi prejst uzivatelskym procesom aby sa vychytali nedostatky..
je to normal evolucia

ved prave, preto mu treba dat sancuPytkin píše:ved to .. za 5 rokov to bude popici software !EXCOM píše:vzdy to musi prejst uzivatelskym procesom aby sa vychytali nedostatky..
je to normal evolucia

cele Studio One na mna posobi velmi prehladnym dojmom.. tiez ma tesi ako spravili I/O manager

- Přílohy
-
- Agent Provocateur
pride mi to ako fajn dawko..taky mix medzi cubajsom a Fl Studiom a trochu aj Reaperom...ale zatial ani zaboha nevim rozchodit VSTicka--skusal som jak x64 -som myslel ze to bude tym--a aj x86 verzia mi to robi..v options locations som navolil adresare ale ani prt..neviete co s tym treba??
zistil som jednu vec, ktora ma moc netesi...
spravil som si test, ako zvlada Studio One ficat na Asus EEE BOX... a musim skonstatovat, s porovnanim s Cubase je to zalostne, az extremne...
tak ako v cubase som si spravil 6 trackov a narval inserty compresormi, eq atd. a pustil...
EEE Box vykazovalo 85-90% vytazenia CPU... EEE Box je pomala masinka ale nahravanie a podobnu pracu s audiom zvlada celkom fajn..
ked som tento test chcel spravit v Studio One.. tak uz jeden track so 6timi insertami, vykazoval 90% zataze CPU a uz bolo pocut praskanie... ak som inserty vypol tak vykon bol obstojny.. co znamena ze Studio One pluginy zeru nadmerne mnozstvo vykonu CPU.. toto sa v Cubase s EEE Box nestalo, tam to slapalo ako hodinky...
mozno sa to z optimalizuje do finalu ale o tom pochybujem...
samozrejme nemozno sa pozerat na EEE Box ako cielovy HW.. ja ho mam hlavne ako MIDI Seq a akysi kontroler na zariadenia v studiu a sporadicky recording.. na to plne vyhovuje, je uplne tichy, ma malu spotrebu a je malicky, takze sa da prichytit kde kolvek
spravil som si test, ako zvlada Studio One ficat na Asus EEE BOX... a musim skonstatovat, s porovnanim s Cubase je to zalostne, az extremne...
tak ako v cubase som si spravil 6 trackov a narval inserty compresormi, eq atd. a pustil...
EEE Box vykazovalo 85-90% vytazenia CPU... EEE Box je pomala masinka ale nahravanie a podobnu pracu s audiom zvlada celkom fajn..
ked som tento test chcel spravit v Studio One.. tak uz jeden track so 6timi insertami, vykazoval 90% zataze CPU a uz bolo pocut praskanie... ak som inserty vypol tak vykon bol obstojny.. co znamena ze Studio One pluginy zeru nadmerne mnozstvo vykonu CPU.. toto sa v Cubase s EEE Box nestalo, tam to slapalo ako hodinky...
mozno sa to z optimalizuje do finalu ale o tom pochybujem...
samozrejme nemozno sa pozerat na EEE Box ako cielovy HW.. ja ho mam hlavne ako MIDI Seq a akysi kontroler na zariadenia v studiu a sporadicky recording.. na to plne vyhovuje, je uplne tichy, ma malu spotrebu a je malicky, takze sa da prichytit kde kolvek

- Agent Provocateur
Excom: prosím Ta nevieš čo by mohol byt za prob. s tymi vstckami...?
nejspis to ze sou dve verze ... PRO verze podporuje VSTiAgent Provocateur píše:Excom: prosím Ta nevieš čo by mohol byt za prob. s tymi vstckami...?

- Agent Provocateur
aaaha, a sme doma..
..mno dík..to by ma teda nenapadlo, že može byt nejake dawko bez externých plugs.. 

ono budu dve verzie Studio One? to som netusil 
UPDATE : ale ved, mne normal nacita VSTi co je pre MOTIF XS

jsou dve verze : Studio One Artist and Studio One ProEXCOM píše:ono budu dve verzie Studio One? to som netusil
a demo je aka verzia? predpokladam ze Pro...
predpokladam ze PRO...