Presonus STUDiO ONE / 2

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
Agent Provocateur

Re: Presonus STUDiO ONE

Příspěvek od Agent Provocateur »

Ide vám to stiahnuť? hadže mi to unexpected error..

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

to jsem zvedavej jak to na vas zapusobi tento DAW... u mne pri tom beta testu zadna salava ... zkusim vostoru verzi az bude cas treba tam neco pridali i kdyz pochybuju

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

no ja som to len v rychlosti pozrel, lebo nemam teraz na to cas to skumat.. ale prvy dojem je velmi dobry.. je to prehladne a intuitivne.. je to presne rozhranie ktore mne vyhovuje.. mix je uplne paradny, midi tiez.. ale to len taky strohy pohlad.. buduci tyzden si k tomu sadnem na dlhsie..

zatial som v celku spokojny

markuc

Příspěvek od markuc »

"Try before buy" ostré 1.. verze je venku... :P

Cyril

Příspěvek od Cyril »

markuc: hm a podporuje ta "ostra" verze vstcka? :)

markuc

Příspěvek od markuc »

Netusim, jen jsem ji zahlid, ze je ke stazeni, v tomhle softu zatim nejedu... :?

markuc

Příspěvek od markuc »

"Try before buy" verze pro Maca chodi jako hodinky, podpora VST i AU je vzorna...neni to zly, jen bych tomu z prvniho pohledu vytknul shortcuty, ktery nelze zmenit a ktery jsou pro vsechny transportni funkce na numpadu - pro majitele notebooku velmi nepohodlne ! :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

markuc : majitel notebooku moze dokupit externy numpad .. moja zena uctuje na notebooku a nevie si predstavit zivot bez toho :)

Ale to ze nejde menit shortcuty , to je dost zasadny problem a pre mna osobne robi tento software nepouzitelnym ..

markuc

Příspěvek od markuc »

To sice muze a dokonce uz kupodivu davno zakoupil, ale to neni pro me v tomhle pripade argument, promin...kvuli blbe napsanymu software si dokupovat HW je, jak by napsal Dendy, <> vina :D

kexik

Příspěvek od kexik »

existuju aj "prekladace" klavesovych skratiek, dokonca myslim nejake free... kde nadefinujes nejaku klavesovu skratku a rezidak po jej stlaceni vygeneruje inu... cim vlastne ide naucit skratky aj program ktory to nepodporuje.

markuc

Příspěvek od markuc »

Urcite existuji, ale plati totez, co v minule odpovedi - ta zarucene spravna cesta je ta, ze to ma umet sama aplikace ! :)

kexik

Příspěvek od kexik »

ma, nema... priority si musi urcit kazdy sam. neexistuje ziadny sw ktory splna uplne vsetky naroky

markuc

Příspěvek od markuc »

To jsem netusil, ze se O TOMHLE rozbehne debata - dobre, pokud je to podle tebe tak strasne individualni, mluvim tedy pouze za sebe : nekoupim si aplikaci, ktera je v plenkach a za kterou ma nekdo tu drzost chtit 500 $ s tím, ze nezvlada ZAKLADNI moznosti prizpusobeni, protoze moznost vlastnich shortcutu je (zase jen podle me subjektivne, samozrejme...) naprostej zaklad. :mrgreen:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no musim povedat , ze v dnesnej dobe mi pride divne , ze sa skratky nedaju definovat .. mam pocit ze to snad vie kazdy software ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ja som nikdy nedefinoval shortcut... cize mne tato vec tam vobec nechyba..

Odpovědět