Presonus STUDiO ONE / 2

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
Ondra P.

Re: Presonus STUDiO ONE

Příspěvek od Ondra P. »

tak to nejde protoze to ma autorizaci prez net... tezko bude nekdo betu crackovat , kdyz to neni ani stabilni..

Cyril

Příspěvek od Cyril »

ekeaze: proc ne, kdyz muzou crackovat tak nestabilni veci, jako je EnergyXT2 :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ekeaze píše:Pytkin: jak nezjevila ?

treba je Beta stale otevrena , tak zkuste... http://www.presonus.com/betaregistration/ .. po registraci a loginu je potreba cliknout na Participate a vyplnit
skoda, uz tam nie je nic...

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

no, ako sa betatestuje? nejake positiva-negativa?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

zatim spise negativa... furt to padalo , tak sem se na to vysr...
jinak nekdo se ptal na routing , tak ten tam neni... pouze jdou vytvaret grupy a bussy....

jediny positivum tohoto DAW je ten mastering a pluginy, jinak je to fakt DAW v plenkach... podle mne takova 3 verze by mohla byt uz namakana...
umi to jen fakt zaklad... midi je celkem uspokojujici , automatizace hodne easy, prace s audem je usmevna (maximalne nahodis audio vzorek u kteryho muzes upravit obalku , par zakladnich vunkci jako reverse, normalize a uplne jednoduchej timestretching)...

pokavad vas neco konkretne zajima tak se ptejte, pokusim se odpovedet...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

toto mi uplne staci :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

no mna zaujima hlavne MIDI :)
ale je to stale Beta.. cize na tieto negativa oni cakaju ako feedback.. od toho aj Beta je.. ziskaju uzivatelsky pohlad na vec.. cize ja to zas az tak zle nevidim...

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

EXCOM píše:no mna zaujima hlavne MIDI :)
ale je to stale Beta.. cize na tieto negativa oni cakaju ako feedback.. od toho aj Beta je.. ziskaju uzivatelsky pohlad na vec.. cize ja to zas az tak zle nevidim...
tak na MIDI se da tezko neco zkazit... ma to klasickej cernobilej midi editor , kterej je umistenej v dolni casti obrazkovky , okno se neda presouvat jako treba okno mixu, je tam proste napevno... pro automatizaci je potreba si vytvaret dalsi traky specialni pro automatizaci, nejsou tam zadne krivky...
pokavd jde cloveku jen o midi tak ho tento DAW myslim mozna uspokoji... ale davat za to ty penize co oni chteji , tak to my prijde naprosto nesmyslny... proste maji dobrou reklamu tot vse... za tu cenu je normal CUBASE kterej nabizi o mnoho vice... pak tu je Reaper, kterej je za smesnou cenu za to co nabizi...

oni tam nebudou nic pridavat , jen to ladej aby to bylo stabilní... ma to vyjit v srpnu...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ekeaze " ake kvantizacie ponuka ?

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

Pytkin píše:ekeaze " ake kvantizacie ponuka ?

ma to funkci quantize, ktera de nastavovat v ruznych variacich od 1/1 do 1/32 a jednoduchej swing...

jeste k ty automatizaci jak sem psal , tak tema krivkama jsem myslel ze tam nejsou ruzny paraboly atd... proste ze by se dal menit tvar krivky... je to tam rovny od bodu k bodu zada jina moznost...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

cize len jednoducha over kvantizacia , hej ? to je hned prvy celkom nedostatok , ak sa bavime o MIDI ..

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

ano, ale na to zakaldani pouzivani to staci... proste se to nastavi a kdyz se noty nahrajou z klaves nepresne tak das quantize a ono ti to hodi do toho jak se to nastavilo...

jinak jsem treba nepochopil k cemu tam maqji ten audioeditor, kdyz tam skoro nic nejde editovat a to co tam jde editovat tak jde uplne to samy v arrangment okne... v tom editoru to clovek vidi jen s trosku vetsim zoomem, ale to se da zazoomovat v arrangment okne taky... proste jak kdyz by to bylo z poloviny nedodelany...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ekeaze : no mozno preto , aby ti arrange okno ostalo v nejakom zoome , a v audio editore vidis len konkretnu stopu a mozes si ju zoomovat ako chces a po skonceni editacie to zavres a arrange je stale v zoome ako bol ..

Ondra P.

Příspěvek od Ondra P. »

jo to je fakt...

listonos

Příspěvek od listonos »

Odpovědět