Presonus STUDiO ONE / 2
Re: Uplne nova DAW - Presonus STUDiO ONE
nkde jsem cetl ze ta beta konci koncem cervna , tak pak uz snad bude demo...
Re: Presonus STUDiO ONE
tak uz ste niekto testoval tu betu?
ta beta je uzavrena neni se tam mozno dostat... demo bude v srpnu...
aha, som myslel ze niekomu z tunajsich sa podarilo do tej bety dostat.. no tak musime cakatekeaze píše:ta beta je uzavrena neni se tam mozno dostat... demo bude v srpnu...

Tak uz jsem v BETA testrech.... 

Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 24 čer 2009 15:01, celkem upraveno 1 x.
no tak to gratulujem, mna by celkom zaujimalo ako poriesili MIDI sequencer, editaciu, management, spravu midi loopov a tieto veci okolo, automatizaciu..
tak to je myslim ta salbsi stranka, na midi lopvani jako ma logic nebo reaper se muze zapomenout, browsovani loopu a vubec vsech media je super, automatizace je takova fakt hoden easy a midi editor v necem zajimavej taky neni, ale nebudu predbihat musim to poradne testnout vse..
sem postnu pak nejakej screan.. tedy musim kouknout do tech podminek betatestru jesli je to povoleno...
sem postnu pak nejakej screan.. tedy musim kouknout do tech podminek betatestru jesli je to povoleno...
Mna by tiez zaujimalo ako je poriesene MIDI. Loopovanie midi klipov je super vec ale da sa ozeliet. Zaujimalo by ma ci sa daju naroutovat vst instrumenty za sebou aby siel midi signal z jedneho vsti do druheho - ci uz jednoducho ako ma Reaper/Tracktion, ze sa len zavesiapluginy za sebou alebo ako Cubase/Sonar/Fruity, ze treba routovat z jedneho tracku do druheho - hlavne ale ci to vobec nejako ide.
SMAZANO, pac jsem cetl tet v podminkach bety, ze nesmim nic postovat na ruzny fora a to ani diskutovat o kvalite toho softu
Naposledy upravil(a) Ondra P. dne 24 čer 2009 15:00, celkem upraveno 3 x.
ekeaze: takze zatial nevidis dovod opustit reaper ? 

REAPER RULEZ ! neni na co cekat 
Kazdopadne v srpnu bude DEMO , tak se muze kazdy presvedcit sam... treba to nekoho zaujme...

Kazdopadne v srpnu bude DEMO , tak se muze kazdy presvedcit sam... treba to nekoho zaujme...
divne , ze sa ta beta nikde nezjavila este ...
Pytkin: jak nezjevila ?
treba je Beta stale otevrena , tak zkuste... http://www.presonus.com/betaregistration/ .. po registraci a loginu je potreba cliknout na Participate a vyplnit
treba je Beta stale otevrena , tak zkuste... http://www.presonus.com/betaregistration/ .. po registraci a loginu je potreba cliknout na Participate a vyplnit
pytkin myslel urcite "try before buy" verzia bety
zda sa ze beta testeri su slusny a seriozny 

ekeaze : ja sa nechcem nikde registrovat .. staci mi stiahnut , pozriet , zmazat ..