Presonus Studio One 3

Trackery, Reason, FL Studio...
dendy

Re: Presonus Studio One 3

Příspěvek od dendy »

no Steinberg prave by som bral ako poslednu firmu ktorej verit ze spravi algorytmy kvalitne :-))) Videl si co napriklad spravili s novym upgrafnutym Quadrafuzzon ? ten stary Quadrafuzz bol paradny, fakt kvalitny, ten novy to je cisty vysmech .. ked sme to u kamarata provnavali, len som krutil hlavou, otras .. sice krajsie vyzera ale zvuk des .. a nepochopil som k comu je dobre pchat do multiband distortionou na kazde pasmo este delay (facepalm)

aj kvalita efetov a synthu v Cubasis-e na iOS je velmi priemerna, od velkej firmy co robi DAW/pluginy roky rokuce sm rozhodne cakal viac .. a to uz ani nehovorim o GUI, workflow - tolko nedotiahnutych veci nema ziadny iny iOS DAW ..

Prechod z Cubase na SO3 rozhodne podla mna dowgrade nieje, Studio One (Pro) je podla mna po vesetkych stranach lepsie navrhnuty a vybaveny DAW (od sposobu prace s automatizanymi krivkami az po moznost vyrabat si multiinstrumenty / multiefekty - v praxi instrument alebo efet ktory obsahue akokolve seriovo/paralelne poprepajane pluginy, cize kvazi taky "modular")

Z DAW ktorymi som presiel a vyskusal mi pride SO3P jasny vitaz.
Naposledy upravil(a) dendy dne 24 srp 2016 08:38, celkem upraveno 1 x.

Stan

Příspěvek od Stan »

Taky nazor :) nic proti.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja virtualne syntaky moc nepouzivam .. Ale interne spracovanie a efekty v Nuende su uplne na poradku ..

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Zatim jsem testoval demo. Neni to spatne, je to kombinace ableton a cubase v nekterych aspektech. Co mi ale fakt vadi je to, ze tam neni video track :( Sice vlozis video, ale nevidis ho na timeline spolu s audiem. Sice audio jde extrahovat, ale proste chybi mi ta orientace na timeline podle oken. Stejne blbe resene to ma i Ableton. To je pro me deal-breaker. Logic ten mi nikdy nesedl... a kupodivu nevim proc, ale z tech DAW, co jsem na MAC zkousel, tak mi fungoval nejhur co do vykonu. To zlaty cubase a ableton. ProTools jsou taky varianta. Stvou me ale ty HW klice. Studio-one je asi jediny DAW, co nepotrebuje HW klic a jde na PC i MAC. Pokud by tam byl ten video-track, tak bych o nem uvazoval... resp. videotrack a timewarp timeline by byl good. Pak bych neresil a asi bych na nej presel. Takto je to opet kompromis...

dendy

Příspěvek od dendy »

nj.. hold vzdy je to o kompromisoch.. "perfektny" daw neexistuje ..

a este ma napadlo.. Fruity Loops tvoj problem s videom neriesi ? Moze to zniet smiesne ale FL zdaleka uz nieje ta "hracka" ako kedysi, ma vela hodne hustych vychytavok.. prever si ako to tam je s videom ;)

thiew

Příspěvek od thiew »

Verze 3.3.0 dneska vyšla a je tam i nový video editing

https://forums.presonus.com/viewtopic.php?f=213&t=20558

€X•74
Vybavení

Příspěvek od €X•74 »

Tak ten FX Chain a Multiinstruments je velky badass.. fantasticke.. momentalne pre mna osobne najprehladnejsi workflow

dendy

Příspěvek od dendy »

jj multiinstruments a fx chains to je jedna z top veci v studio one

Kelley

Příspěvek od Kelley »

markuc

Příspěvek od markuc »

dendy píše:
25 lis 2017 21:02
jj multiinstruments a fx chains to je jedna z top veci v studio one
Asi to bude top, ale nic originálního, FL to umí taky a dokonce i MuLab. Ostatní novinky jsou tak trochu opsaný od Steinberga. Na začátku měli pár pěkných nápadů, jejich drag and drop mě tenkrát dostalo, ale jinak nic nového pod sluncem .. ale moc jim fandím v Americe, tam se to celkem chytá a je potřeba ty věčný ProTools už trochu podráždit, Steinberg tam vlastně nikdy neprorazil, jen u filmu jsou někde Nuenda. :D

markuc

Příspěvek od markuc »

Tak SO4 je venku, v rámci black friday dokonce za polovinu včetně upgradů, ale bohužel to nefunguje pro každýho, mám zaregistrovanou dvojku a shop mě do upgrade nepustí. Psal jsem na fórum, na podporu - od firmy bez reakce. Tak mi asi zůstane ta Cubase ..

Kelley

Příspěvek od Kelley »

Já si na komunikaci s podporou nemůžu stěžovat, možná jsou teď jenom přetížení v souvislosti s Černým pátkem... Registraci máš a svoje produkty v účtu normálně vidíš, jo?

markuc

Příspěvek od markuc »

Jasně, všechno vidím, koukal jsem na to stokrát .. jakmile vlezu do shopu a chci ten upgrade za poloviční cenu, jak to mají v rámci černýho pátku, napíše mi to, že nemám zaregistrovaný potřebný produkt pro tento upgrade .. a nejsem jedinej, děje se to více lidem. Ale koukal jsem, že v Disku mají tuhle akci taky, tak třeba se s nima domluvím tam ..

Kelley

Příspěvek od Kelley »

Hm... asi nějaký technický problém se starší verzí :-( Z trojky na čtverku (pro) mi to normálně jde. Zkus to v těch Boskovicích.

Kelley

Příspěvek od Kelley »

Aktualizace 4.5 je venku... A vypadá to na pěknou nálož vylepšení :-) https://www.producerspot.com/studio-on ... Lw-qSfXoPI

Odpovědět