Presonus Studio One 3

Trackery, Reason, FL Studio...
Kelley

Re: Presonus Studio One 3

Příspěvek od Kelley »

Už delší dobu je venku verze 5. A asi nejdůležitější vylepšení, nebo spíš změna - verze Artist ve verzi 5 podporuje VST třetích stran! Takže když koupíte zvukovku od Presonusu, dostanete k ní S1 Artist i s podporou VST a nemusíte dokupovat žádné rozšíření. Ostatní noviknky zde: recenze/presonus-studio-one-5-t27288.html

Kelley

Příspěvek od Kelley »

Vypadá to, že po dočasné klinické smrti Cakewalku způsobené Gibsonem (a jeho částečné resuscitaci skupinou BandLab) se na obzoru rýsuje další velký průser na poli DAW a v tomto případě vlastně i hardware. Fender kupuje Presonus: https://www.guitarworld.com/news/fender ... s-presonus

dendy

Příspěvek od dendy »

RIP studio one

biscuit

Příspěvek od biscuit »

to ale přece nemusí znamenat taky vůbec nic... nebo někdo vidí managementu fenderu do karet?

Kelley

Příspěvek od Kelley »

Jasně, nemusí. Jen z toho mám blbý pocit. Samozřejmě teď narážím hlavně na kauzu Gibson vs. Cakewalk. Tohle vypadá skoro jak přes kopírák... Fender mě děsí už jen tím že je to největší kytarová firma vůbec.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

v tom úplně souhlasím :-) ne druhou stranu, existuje celá řada fúzí, kdy koncovej uživatel vlastně nepoznal změnu majoritního vlastníka (ideální stav, kdy to nějakej tupej manažer nerozjebe).

geomystery

Příspěvek od geomystery »

Já jedu furt od toho 2015 kdy sem tohle vlákno zakládal na verzi 3. Neviděl sem zatím důvod na upgrade. Takže dokud to bude fungovat, je mi jedno co s tím udělají. Už sem sice pokukoval po Bitwigu, ale mě se to už nechce učit, S1 znám jako svoje boty.

dendy

Příspěvek od dendy »

geomystery píše:Já jedu furt od toho 2015 kdy sem tohle vlákno zakládal na verzi 3. Neviděl sem zatím důvod na upgrade. Takže dokud to bude fungovat, je mi jedno co s tím udělají.
jo to je dobry postreh.. 3jku si pamatam v zasade dokonaly DAW bez nutnosti akychkolvek dalsich updatov uz nikdy :)

evh86
Vybavení

Příspěvek od evh86 »

Ups, jsem zrovna majitel zvukovky a Studia One 4 od PreSonus!
Mohl by mi, prosím, někdo osvětlit, co se stalo v dřív zde zmiňované kauze Cakewalk vs. Gibson?
A ještě přidám otázku asi naprosto nepoučeného laika: Firma PreSonus na tom není nějak dobře, že ji Fender koupil?? Nebo proč vůbec toto??

Odpovědět