napriklad thor + discovery + korg legacy cell + jupiter 8v + kurzweil
Reason 4
No.. po prvotnom natseni (zalozenom ciste na pocuvani presetov), prislo mierne rozcarovanie asi po 2 a pol hodine hrania sa s thorom ked mi tak nejak cim dalej tym viac zvuky thora splyvali a nebavili ma.. nasledne som pustil DX200/AN200 a ta zaplava tucnych, pestrych a zaujimavych spektier este viac to vo mne umocnilo rozpacite pocity z thora...
...lenze mne to nedalo.. opat som sa pustil do ladenia v thorovi tento krat s jasnym cielom naladit nieco konkretne .. a nakoniec mi z toho vyliezol pravdepodobne najlepsi psy kopak a basa co sa mi kedy podarili naladit !!
http://www.dendy.sk/psykickbass.mp3
kopak aj basa realtime generovane na Thore, plus nejaka ta ekvalizacia a kompresia ...
...lenze mne to nedalo.. opat som sa pustil do ladenia v thorovi tento krat s jasnym cielom naladit nieco konkretne .. a nakoniec mi z toho vyliezol pravdepodobne najlepsi psy kopak a basa co sa mi kedy podarili naladit !!
http://www.dendy.sk/psykickbass.mp3
kopak aj basa realtime generovane na Thore, plus nejaka ta ekvalizacia a kompresia ...
zneje to celkom fajn! ja mam napriklad rad trochu soft clippingu aby ta basa zacinala drsnejsie alebo ked je tam viac harmonickych.
skusal si v thorovi ten step sekvencer? na mojej byvalej dx200 sa mi pacilo to, ze ked som dal gate time dlhsi tak tony ktore zasledovali normalne hrali, tu vyzera ze to nezahraje, t.j. je monofonny trigger! podla mna velky nedostatok.
skusal si v thorovi ten step sekvencer? na mojej byvalej dx200 sa mi pacilo to, ze ked som dal gate time dlhsi tak tony ktore zasledovali normalne hrali, tu vyzera ze to nezahraje, t.j. je monofonny trigger! podla mna velky nedostatok.
Nerozumiem co si tym chcel povedat. Gate funguje normalne. A mono/poly hra podla toho kolko hlasov nastavis. Ked das dlhe amp release tak sa ti tony budu normalne prekryvat aj pri prehravani cez step sequencer.demsky píše: skusal si v thorovi ten step sekvencer? na mojej byvalej dx200 sa mi pacilo to, ze ked som dal gate time dlhsi tak tony ktore zasledovali normalne hrali, tu vyzera ze to nezahraje, t.j. je monofonny trigger! podla mna velky nedostatok.
-
markuc
Ahoj,
mám problém v Reasonu 4 když vytvořím v Thoru jakoukoli melodii nebo cokoli jiného a pak pattern importuju do sekvenceru tak mi v něm ten pattern nehraje tak jak by měl místo melodie hraje jen lupání a praskání , nevím proč zkoušel sem vše a nemůžu přijít na nic, kámarádovi to dělá uplně stejně , nevíte někdo jak to vyřešit ? díky
mám problém v Reasonu 4 když vytvořím v Thoru jakoukoli melodii nebo cokoli jiného a pak pattern importuju do sekvenceru tak mi v něm ten pattern nehraje tak jak by měl místo melodie hraje jen lupání a praskání , nevím proč zkoušel sem vše a nemůžu přijít na nic, kámarádovi to dělá uplně stejně , nevíte někdo jak to vyřešit ? díky
To je ale fakt...FM na subtractore funguje fakt dobre, fm zvuky ma take typicke ostre kovove a dost specificke...Fractal píše:flameovat a debatovat, onanicit a omilat veci okolo subtractoru je zbytecne... musite si uvedomit (vy vsichni co na nem neumite kroutit), ze nemá efektovou jednotku... jeho síla spočívá hlavně, abych to shrnul, v těchto operacnich zarizenich: phase - noise - modulation env - sprahnute filtry - fm modulace