Reason 4

Trackery, Reason, FL Studio...
Odpovědět
bassline

Reason 4

Příspěvek od bassline »

biscuit

Příspěvek od biscuit »

bassline: prihlas se jako betatester!

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ma to vobec zakupene? asi ano ved uz predava komercne svoje soundbanks :)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Hm, vypada to ze vylepsili UI, novej sekvencer a mixer vypadaj docela hezky. Poslouchal jsem ukazky z Thora a sice mam pocit, ze to obcas basuje, ale jinak mi to prijde ten samej reason stredo-stred jako vzdycky...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Kdysi jsem Reason zral, pak jsem ale vystrizlivel. Jako hracka nebo na nauceni zakladu je to ale dobry.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

zdielam presne ten isty nazor

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Tak tak... dívám se že na tom asi zapracovali, ale vypadá to furt stejně nepoužitelně. V tom slavným "novým" sequenceru nikde nevidím, že by šlo třeba nahrávat audio.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Ale no tak, zas tak svrchu bych se na to nekoukal. Dyt nikdo nikdy netvrdil, ze reason ma ambice byt multitrack... Je to proste uplne jinej pristup k tvorbe hudby nez standard v podobe Cubase a podobnych, za coz budme radi. Me to ideove prijde supr, lituju jen toho nedotazenyho zvuku.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

no az predelaj audio engine... ale toho se asi nedockame, tohle: "Although version 4 comes packed with advanced new technology.." totiz nejspis znamena jen pridani par vylepseni, tykajicich se moznosti ovladani a novej synth, kterej ale i kdyby byl sebelepsi, nebude hrat :( je to skoda, nekdy bych se k reasonu vratil, ale to je do nekonecna obemilana pisnicka...

edit: amorphe, vypada to, ze mame stejnej pohled na vec ;)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

no pozri ale stoji 500 Euro, co je cenovo uz pri Cubase, myslite ze sa to vyrovna tym 33tim pluginom co ku Cubase dostanete? A to nehovorim o urovni produkcii.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Jo ten koncept je dobrej, sympatickej. Ale to provedeni...

Shodan

Příspěvek od Shodan »

Amorph: ne "svrchu", prostě jsem z toho vyrostl. Super je to v tom, že si můžeš myší (bez nějakých kláves, nebo dalších věcí, třeba v leže v posteli) v Reasonu naklikat nějakou smyčku... Ale jako kompletní řešení to nestačí. A když máš jiný kompletní řešení (Cubase), tak pak nemáš moc důvod k něčemu Reason používat - pokud v něm nemáš udělaných X "mega hitů" o který nechceš přijít.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Je to super v tom, ze te to nuti soustredit se na skladani a ne na tisic technickych veci. Pro amatery co delaj elektronickou hudbu a jsou bez ambici treba neco vydat fakt idealni. Viz. dreamface.net

treba jsem mluvil s jednim klukem co rikal ze dela v reasonu a nakonec z nej vypadlo, ze to vsechno sekvencuje pomoci Matrixu, tak jsem se ho zeptal a co ten interni sekvencer a on se uplne lekl a rekl no to uz je ale fakt hodne profi, na to se zatim necejtim... takze asi tak

p. s. a co Orion vs. Reason? Orion se moc nechytl, ne?

bassline

Příspěvek od bassline »

biscuit:

jasne ze som sa tam uz prihlasil :lol:

demsky:

ake 500 euro? Kupis ho za 299 Eur...

amorph:

to nie je novy mixer, to je regroove modul, malo by to sluzit na ' pridanie zivota do skladieb ' :lol: ...proste swing, shuffle, groove a pod...

Inac patche pre Thora uz vyrobilo asi 15 svetovo znamych designerov vratane Vengeance - reklama musi byt :-D...
Naposledy upravil(a) bassline dne 19 čer 2007 14:27, celkem upraveno 1 x.

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

Fuu to si matne spominam, to bolo zvukovo o dost horsie ako Reason, nazval by som to nejako Enhanced Buzzzzz :)

Odpovědět