Ecson: nemusíš reagovat na Ivův příspěvek, myslíme si svoje...

Ty si onikáš ?vasek píše: Ecson: nemusíš reagovat na Ivův příspěvek, myslíme si svoje...
Takže až někdo bude chtít vědět svůj názor, tak se tě zeptá, ano ?vasek píše:Ivo, ber to chlapsky, ale prostě jsem dospěl k názoru, že tvoje hláška nepůsobí trapně jen na mě.
"
To je právě ten omyl ... Při šílených stlačeních to DUC DUC a CLAP je v rámci hudby slyšet méně ne více ...bassline píše:co je na tom udivujuce...ved ludia potrebuju pri nakupu v hypermarkete slyset prave ten CLAP a HH...koho predsa zaujima zvuk zbytku skladby...hlavne ze se da kyvat hlavou do rytmu ne ?
...lide jsou nenarocni, trh se im prisposobuje....
Samozřejmě že c) a současně nevyhnutelně b) Ale ted se bavíme o něčem jiném - proč to tak vlastně je, proč hudební produkce dospěla do tohoto absurdního začarovaného kruhu a jak z něho ven. Snažit se o to, aby i s tím nožem na krku to znělo ještě jakž takž OK je z nouze ctnost ... Ale není to už pravidlo ani nutnost. Jsou kapely, které jsou si tohoto vědomi a samy vysloveně chtějí, aby se to zbytečně netlačilo ...biscuit píše:ivo tak to ale neni.. zjednodusujes to a delas z toho absurditu
reknu ti to asi takhle: dostanes nabidku na zakazku za hodne hodne moc penez a budes to muset namackat co to pujde - pozadavek bude rms -5dB s tim, ze ale zaroven zvuk musi byt co nejlepsi to pri takovy urovni napraseni jde:
a) odreknes to a prijdes o zakazku co te na rok zajisti?
b) pujdes do toho a budes kaslat na vysledek, protoze proste namackanim se ta hudba stejne zdegraduje?
c) budes snazit, aby to "hralo" a pritom aby bylo namackany jak chtel zakaznik (i kdyz z toho budes mit tik v oku a nervy na pochodu)?
Několik jich tam je ... Tady zrovna projíždí jeden, co dostal ten biscuitův kšeftCyril píše:carloff: v Albanii je nakej masteringovej inzenyr?Ja sem tam jednou byl a zdalo se mi, ze tam maj lidi asi trochu jiny starosti... A to sem byl jen v Tirane a prilehlym okoli...