Loudness War na vrcholu?
Re: Loudness War na vrcholu?
no ono zavisi aj od meraku .. RMS 0 je dost odveci .. toto vobec neznie ako RMS 0 ..
EDIT : schvalne som si to pustil do SPECTRE .. a ukazuje mi to tak -8 az -4 , v tych busenych pasazach -2 ..
EDIT : schvalne som si to pustil do SPECTRE .. a ukazuje mi to tak -8 az -4 , v tych busenych pasazach -2 ..
- ReaktoplazmAR
mne sa ten track tiež celkom lúbi, ale myslím že by sa mi viac lúbil menej natlačený.. hlasnejší je hádam už len KK null
-
- Profesionál
Bedo píše:obrazok je len ilustracny som zabudol dopisatked prídem domov to printnem nech sme si na istom ze o com
boze zabudol som poslat track ktory som myslel![]()
LOL
Pytkin: ja viem ze zavisi od meraku ale mam iba izotope ... a ty si si to doma pustal z youtube ?
a myslis ze to bude kvalitovo rovnake ako ked som to doma pustal z original CD?
bedo : bude to urcite nekvalitnejsie ..
tak mozno to bude viac ako si nameral ty...ale zas mozno aj menej ako som nameral ja
Ked spravim rip do loseless wavka tak by to nemalo nic stratit vsak? pre pripad keby niekto chcel skusit to namerat na niecom kvalitnom kto sa moc nudi

Ked spravim rip do loseless wavka tak by to nemalo nic stratit vsak? pre pripad keby niekto chcel skusit to namerat na niecom kvalitnom kto sa moc nudi

suhlasim s dusanom. A to som si dal tichsie. To ze je to natlacene mi az tak nevadi ako to, ze to ma nechutne vysky az je mi to neprijemne na usi.dendy píše:sak si to daj tichsie
mne sa to moc paci.. takemuto zanru praveze ta natlacenost sedi.. to je jedna z vinimiek, takto to proste ma byt, tam mi to pride naprosto v poriadku, to musi hucat riadne
- Jirka Štolfa
To je dost zajímavý, nicméně jsem měl pocit, že už to v rádiích takhle de facto funguje (možná ne tak znatelně). Pletu se?
ze to tak riesia na vstupe ? alebo na vystupe ? lebo vystup mi pripada stale rovnako prekomprimovany .. aspon na tych radiach u nas ..