Seriál: Nahrávání ..Úl! (skoroblackmetal)
Re: Seriál: Nahrávání ..Úl! (skoroblackmetal)
Mel by ses zacit ucit chroptet 

Znova premichano, hlavne kytary jsou jinak, prirozenejs a snad lip. Snad se z toho trochu ztratila umelost a snad uz to neni tak vyzehleny multiband kompresi. Mozna jeste budu hybat s vokalem, ktery by asi snes o neco vic stredu a mozna jeste necim podlozim/vymenim cinely, ale to zas az nekdy s delsim odstupem. Ten odstup je vubec hrozne dulezitej. Kdyz jsem to michal v kuse skoro kadzej vecer, tak mi ty kytary prisly v poradku. Ted jsem si dal od toho asi tyden pauzu a ted jsem hned slysel, ze tam neco v poradku neni.
Rozpracovany jsou uz dalsi dve veci a dalsi tri se budou jeste nahravat. Mozna je sem casem taky hodim, mozna ne (kdyz pujde vsechno dobre:-).
Jeste diky vsem za reakce, rady a pripominky, pomohlo mi to dostat se s mixem az sem.
mix 322
Rozpracovany jsou uz dalsi dve veci a dalsi tri se budou jeste nahravat. Mozna je sem casem taky hodim, mozna ne (kdyz pujde vsechno dobre:-).
Jeste diky vsem za reakce, rady a pripominky, pomohlo mi to dostat se s mixem az sem.
mix 322
Jo, to uz zni dost dobre! Mozna bych ty kytary nepatrne zhlasitil... Celkove to zni docela mohutne a pusobive, ma to v sobe takovej pekelnej prostor, uplne vidim nakou podzemni risi zla
A pritom to ma celkem udernost. Secteno a podtrzeno, gratuluju!!!

stale vobec nerozumiem text .. je to cesky alebo anglicky ?
Pytkin: no to zalezi na tom, kdo to posloucha. Pro Cecha je to Anglicky a pro Anglicana Cesky. A pro tebe asi jak kdy, kdyz jsi Slovak.
hmm .. ak tomu dobre rozumiem , tak je to anglicky hej ?
ja teda neviem identifikovat ani jedno anglicke slovo ..
ja teda neviem identifikovat ani jedno anglicke slovo ..
kdyz ti reknu, ze tomu rozumis spatne, co z toho plyne?
ze je to cesky ?
Ja teda nevim, ale ja na nahravkach velmi casto nerozumim ani ceskym zpevakum, kteri opravdu zpivaji, ne growluji, takze me vubec nevzrusuje, ze slovum nejde rozumet. Pokud maji co rict, tak si to daji do bookletu a na stranky, pokud ne, pak je to sumak. Stejne maloktera kapela ma smysluplny texty, bohuzel.
Pytkin: ano! Komplet. Jak wohma spravne poznamenal, text bude na bookletu.
to ma textar potom pekne zarobene peniaze , ked tomu nikto nerozumie ..
Textar? Ty jsi ale velky vtipalek
Jen minimum metalovych kapel ma specializovaneho textare, a pokud, tak je to nejakej nadsenec. Vetsinou to pisou primo lidi z kapely. Ostatne myslim, ze to tak je v celym rockovym svete... A je to podle me spravne, nechat si od cizich lidi psat, co ma clovek zpivat, to mi prijde skoro tak spatny, jako si nechat psat muziku od cizich lidi. Dela to z cloveka akorat loutku.

Osobne je mi jedno u cizojazycnych kapel, co je v textech, nikdy si to neprekladam a posloucham zpev ciste jako zvuk... Asi je to ostuda, ale jsem tak zvyklej, a neumim tak dobre anglicky, abych si to dokazal prelozit jen z poslechu... 

Pytkin: Z toho, ze tomu nerozumis ty, jeste nevyplyva, ze tomu nerozumi nikdo. Lidi, kterym je to urceno a ktere to zajima si ten text s radosti prectou. A jsou i veci, ktere se nedelaji pro penize. Ale obavam se, ze kdyby jsi textu rozumel, nebo bych ti ho dal precist, tak by ses asi zacal ptat, proc je ten text o tom o cem je.