Zvuk levných zvukovek MOTU
+1 pre RME FF800,
preco? super zvuk, super stabilita (mam otestovane win aj mac), kazda ina zvukovka mi uz pripada len "okriplena" hlavne co sa routovania tyka medzi kanalmi. v totalmixe je to fakt krasa + mozes si pripojit napr behringer nano alebo hociaky midi kontroller a mas volume kolecko
 + mozes si pripojit napr behringer nano alebo hociaky midi kontroller a mas volume kolecko 
vsetko slape jak hodinky a hra to super, kopa gearslutov mala tazky problem rozoznat pri a/b teste s apogee (myslim ze to bolo ensemble).
kazdopadne do buducnosti je to super, pripojis casom fajnejsi prevodnik (spdif + 2x adat), pripadne prikupis dalsi fireface..
splni to dolezity ucel, vyriesi ti to zvukovku na velmi velmi dlho.
s motu skusenosti nemam, z ohlasov ktore som vide na nete mi to vychadza 80% nie.

preco? super zvuk, super stabilita (mam otestovane win aj mac), kazda ina zvukovka mi uz pripada len "okriplena" hlavne co sa routovania tyka medzi kanalmi. v totalmixe je to fakt krasa
 + mozes si pripojit napr behringer nano alebo hociaky midi kontroller a mas volume kolecko
vsetko slape jak hodinky a hra to super, kopa gearslutov mala tazky problem rozoznat pri a/b teste s apogee (myslim ze to bolo ensemble).
kazdopadne do buducnosti je to super, pripojis casom fajnejsi prevodnik (spdif + 2x adat), pripadne prikupis dalsi fireface..
splni to dolezity ucel, vyriesi ti to zvukovku na velmi velmi dlho.
s motu skusenosti nemam, z ohlasov ktore som vide na nete mi to vychadza 80% nie.
Apple MacPro 2x2,66Ghz,LogicStudio 8,RME Fireface 800,Dynaudio BM6A,EMU Xboard49,Oram Sonicomp,Roland R880,Lexicon PCM91,Soundtracs CM4400, Crysonic Plugs,Effectrix,Discovery Pro,Soundtoys Native,AbbeyRoad Brillance EQs,StillwellAudio TheRocket
						Mám MOTU PCI424 + 2x 24i + 2408 MkIII + 2408 MkII a naprosto OK spolehlivé stabilní nejlepší poměr cena výkon (jedu to pod Cubase 4 a Cubase VST32) latence 3 ms

Art of Sound - Professional Soundware Solution  
http://www.aos-pro.com
						http://www.aos-pro.com
- 
				Liquid Sound
- Profesionál
Kdybys viděl na čem jsou mnohdy dělaný desky v našem Showbyzu!nunu píše:bingo. Ale i karta za pajdu neni totalni vyhra.Ctirad píše:Protože cenově to už atakuje dělený highend a obdobně vybavené karty jiných výrobců stojí dneska v průměru polovic.
Do home studia na nenarocne pouziti bude naprosto dostacovat. Ale CD do prodeje bych pres to nenahraval...
 Tim netvrdim, že s tim souhlasim, ale sám sem s Motu několik desek udělal (sic především na ven) a rozhodně nejsem sám - akorát se o tom nemluví.  Hihihi.
 Tim netvrdim, že s tim souhlasim, ale sám sem s Motu několik desek udělal (sic především na ven) a rozhodně nejsem sám - akorát se o tom nemluví.  Hihihi.  Chjo, eslipak nejseš nějakej zmlsanej.
 Chjo, eslipak nejseš nějakej zmlsanej.  No Flame plz.
 No Flame plz.  Na Motu se v poho imho desky dělat daj.
 Na Motu se v poho imho desky dělat daj.sry ze tak sonduju, ale todle forum mi prijde uplne ulitly  kdyz sem si pred 4 rokama kupoval m-audio 1814, tak se tu lidi jednoznacne vyjadrovali, jak je to (za ty prachy, dluzno dodat) skvelej kauf.. pozdejc sem prisel na to, ze tomu tak uplne neni a kdyz chci ted koupit skoro 3x drazsi zvuk, zjistuju, ze je to jeste horsi
 kdyz sem si pred 4 rokama kupoval m-audio 1814, tak se tu lidi jednoznacne vyjadrovali, jak je to (za ty prachy, dluzno dodat) skvelej kauf.. pozdejc sem prisel na to, ze tomu tak uplne neni a kdyz chci ted koupit skoro 3x drazsi zvuk, zjistuju, ze je to jeste horsi  .. a ted babo rad!
 .. a ted babo rad! 

kdyz sem si pred 4 rokama kupoval m-audio 1814, tak se tu lidi jednoznacne vyjadrovali, jak je to (za ty prachy, dluzno dodat) skvelej kauf.. pozdejc sem prisel na to, ze tomu tak uplne neni a kdyz chci ted koupit skoro 3x drazsi zvuk, zjistuju, ze je to jeste horsi
 kdyz sem si pred 4 rokama kupoval m-audio 1814, tak se tu lidi jednoznacne vyjadrovali, jak je to (za ty prachy, dluzno dodat) skvelej kauf.. pozdejc sem prisel na to, ze tomu tak uplne neni a kdyz chci ted koupit skoro 3x drazsi zvuk, zjistuju, ze je to jeste horsi  .. a ted babo rad!
 .. a ted babo rad! 
| TI El Bacil » Korgán Radias » PoCore x8 » RME Fireface 800 » PC vs. Cubase SX <br>| <b>Grind-House & Metal-Disko Bunch HC/DD » <a href="http://www.divize.org" target="new">Divize.org</a> </b>
						Ne. Prostě jenom nemá ten poměr cena/výkon, co nabízí jinde. Připadá mi, že jsou cenovou politikou tak o tři roky zpátky, kdy obdobná konkurenční řešení typu Echo layla nebo M-audio 1010 stály přes 30 litrů. V porovnání s tím byla tehdejší multiface nebo 828 opravdu dobrý kauf. Jenže mezi tím konkurence zlevnila 2x až 3x a RME na to nějak zapomnělo zareagovat, mi připadá.43 píše:2Ctirad: takze ve vysledku je to tak, ze RME FF800 je zbytecne predrazeny Motu?
Záleží, co přesně potřebuješ. V téhle ceně už se dá uvažovat o kombinaci karta s ADAT (třeba zrovna RME) + highendový převodník, byť třeba z druhé ruky. Nebo echo Layla 3G/Audiofire, e-mu1616M (+ převodník), Presonus Firesudio....mmch. sou na trhu teda naky "lepsi" alternativy nez RME nebo Motu za obdobny prachy? (cca. 30cka)?
2ctirad: no psal sem, ze potrebuju pripojit 3 masiny do zvukarny, ktera mi jejich zvuk zkresli jen minimalne (v ramci pomeru cena / vykon), ktera bude pripojitelna nejen k PC (ale i k notesu - coz s PCI nejde) za ucelem finalniho mixu v nem (i kdyz "levnyho" jak vidno), a ktera nebude bojovat s vysokou latenci (3ms aspon). ten standby mode u motu je taky docela sympatickej, ale neni podminkou..

43: Já bych se nenechal moc zatahovat do zbytečných spekulací a klidně bych si koupil motu. Stejně klidně bych si koupil i rme, pokud na něj máš. Desku můžeš nahrát a smíchat v "profesionální" kvalitě na obou, aspoň dle mého skromného názoru. Pokud někdo nedostane "profesionální" mix z tohoto typu zvukovky, bude problém úplně někde jinde... Stačí se zamyslet nad tím, do čeho se nahrávaly desky třeba před 15 lety.
Jen můj názor, Saša

Jen můj názor, Saša