BS píše:jasne. metod na kopak je mrte moc.
jak pise Pierre. Dobre funguje, vzit spodek kopaku ze synthu, stred ze samplu, a tecku dat nejakej noise, nebo closed hat.
Hlavni je vrstvit, vrstvit, vrstvit, a jednotlivy ty vrstvy oddelovat filtrama, LP? BP, HP,. pak ty LP vrstvy treba prikrmit nejakym staruatorem, na tu BP vrstvu dat neco pro zvyseni punche, na HP zase nejakej lehounkej roomverb.... samozrejme zapojit do procesu kompresor.... metod je spoustA....
Wow takhle by me nikdy nenapadlo kopak udelat.. takový kopák musí znít dost oryginálně..
Tím ze mám vzít spodek ze syntu jsi myslel jakoze mam "utnout" stredni a vysoke frekvence? Pak navrstvit sampl a tady zase zase filtrem nebo eqckem vytahnout pouze stred?
Pierre niko píše:samozrejme layering (synth, live, noise) a taky se mi parkrat osvedcil envelope filter (lowpass) s minimalnim q, takaby pustil ven palici a malinko zavrel telo kopaku. Taky je fajn primichat nejaky bandpassovany room pro ocas... metod je kotel...
jo fíglu s lowpassem sem taky prisel na chut, stim si dost casto hraju.. Jinak zdravím souseda do walmezu, já jsem ze Vsetína;o)