nie, na teba sa vy....liSolarfall píše:takze tie ghost clips a groove templates tam asi nebudu ze ano Poshook..![]()
'demo' si asi tento tyzden stiahnem ale rad by som to vedel uz dnes.
Ableton 6.0.1 - najlepsi Live od 2001
Ableton neni nejkomplexnejsi DAW, to je fakt, ale je nehorazne intuitivni a jednoduchej + radu veci resi velmi neotrele (a zhusta elegantneji). Ja osobne pouzivam pouze Ableton, a pritom nehraju sety nazivo vubec. Kopletni produkci totiz nedelam, tu bych sis stejne nechal (alespon zcasti) udelat, kdyz bych ji potreboval. Podle me lze brat Ableton tez jako nedostizny poznamkovy blok, tedy nastroj pro primarni tvorbu napadu. (Ale nezkousel jsem treba takovy Garage Band... A trochu mi chybi score editor a hlavne drum editor. Sice 6ka drum uz nejak resi, ale zatim jsem tomu neprisel nakloub - custom popisky ve fold modu. Da se to ale obejit pres pluginy)
neboj 7. to uz bude 100% matSolarfall píše:Poshook: na mna a na mnoho mnoho dalsich...
http://www.ableton.com/forum/viewtopic. ... e+template
aky zapisnik, ake primarne napady??????? mrte ludi na nom robi filmovu muziku, vaznu hudbu, kompletne aranzmany, mixing, recording, proste vsetko... a su to v mnohych pripadoch profici.tankista píše:Ableton neni nejkomplexnejsi DAW, to je fakt, ale je nehorazne intuitivni a jednoduchej + radu veci resi velmi neotrele (a zhusta elegantneji). Ja osobne pouzivam pouze Ableton, a pritom nehraju sety nazivo vubec. Kopletni produkci totiz nedelam, tu bych sis stejne nechal (alespon zcasti) udelat, kdyz bych ji potreboval. Podle me lze brat Ableton tez jako nedostizny poznamkovy blok, tedy nastroj pro primarni tvorbu napadu. (Ale nezkousel jsem treba takovy Garage Band... A trochu mi chybi score editor a hlavne drum editor. Sice 6ka drum uz nejak resi, ale zatim jsem tomu neprisel nakloub - custom popisky ve fold modu. Da se to ale obejit pres pluginy)
co je na nom neplnohodnotne, ze nema podporu dvoch monitorovt?
zapominas na to, ze to je nejgenialnejsi vc i pro zive jamovani - zajimalo by me, jak bys ty samy veci delal s jakymkoli jinym DAW 
A taky neopomenutelnym faktem je to, ze toto je soft, na ktery ma kazdy z nas - myslim financne - zajimavy je (opet sledovat), jak se tady zastavaji vsichni Cubase apod. kdyz jejich verze je v 99% H2O (cest vyjimkam)
A taky neopomenutelnym faktem je to, ze toto je soft, na ktery ma kazdy z nas - myslim financne - zajimavy je (opet sledovat), jak se tady zastavaji vsichni Cubase apod. kdyz jejich verze je v 99% H2O (cest vyjimkam)
suhlas...onehalph píše:zapominas na to, ze to je nejgenialnejsi vc i pro zive jamovani - zajimalo by me, jak bys ty samy veci delal s jakymkoli jinym DAW
Nechme toho, pojdme se bavit o novinkach v 6ce, jak uz jsem rek, pouzivam vyhradne Ableton...
1. Nasel jste nekdo tutorialy k Sampleru (zmizely i ty, co byly v 5ce k Operatoru)
2. Podarili se vam ty custom popisky klapek ve fold modu?
3. Taky vam chybi presety k Operatoru?
4. Co rikate na novy design browseru?
1. Nasel jste nekdo tutorialy k Sampleru (zmizely i ty, co byly v 5ce k Operatoru)
2. Podarili se vam ty custom popisky klapek ve fold modu?
3. Taky vam chybi presety k Operatoru?
4. Co rikate na novy design browseru?
he? live 6.0 515 eur, sx3.0 620 euronehalph píše:zapominas na to, ze to je nejgenialnejsi vc i pro zive jamovani - zajimalo by me, jak bys ty samy veci delal s jakymkoli jinym DAW :-)
A taky neopomenutelnym faktem je to, ze toto je soft, na ktery ma kazdy z nas - myslim financne - zajimavy je (opet sledovat), jak se tady zastavaji vsichni Cubase apod. kdyz jejich verze je v 99% H2O (cest vyjimkam) :-)
teda ja mam o dostupnosti celkom ine predstavy...