Ableton 6.0.1 - najlepsi Live od 2001

Vše o programu Ableton
Odpovědět
Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Ableton 6.0.1 - najlepsi Live od 2001

Příspěvek od Poshook »

www.ableton.com


+ novy Sampler, ktory je sice dost jednoduchy, ale zato vynikajuci :))

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph »

nejlepsi sampler - co jsem videl - http://www.ableton.com/pages/sampler/showcase/movie - pro ty, co to jeste nevideli

Solarfall
Příspěvky: 1139
Registrován: 20 bře 2004 09:51

Příspěvek od Solarfall »

sak napiste aj preco je taky super. zaujima ma to.

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph »

solarfall: vsak se podivej na tu jednoduchost prace a moznost, kteryma to disponuje ... mne to prijde hodne zajimavy

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

mna to teda nerozseklo...

biscuit
Příspěvky: 10139
Registrován: 22 črc 2004 02:58

Příspěvek od biscuit »

back to the roots :?: no dyt je to sampler ;)

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3669
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness »

Kurva, proc jsem kupoval ten Kaoss Pad? :twisted:

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

ako som povedal, sampler je jednoduchy, ale moznost modulovat start, dlzku a offset loopu nema vela samplerov...rovnako ako FM a AM oscilator a automatizovatelny Reverse :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

poshook: bohuzial vo fruity uz od 4.0... akurat to nejde pouzivat naraz
wavetraveller je trebars sampler modul, kde sa po sampli chodi po krivecke, ktoru si vytiahnes mysou, dopredu, dozadu, akou chces ruchlostou... na kazdy klaves ide namapovat inu krivecku (mas dve oktavy na to, 24 kriviek)
standardny sampler ma vlastne loop pointy, tiez s nastavenim rezimu loopovania

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

kexik píše:poshook: bohuzial vo fruity uz od 4.0... akurat to nejde pouzivat naraz
wavetraveller je trebars sampler modul, kde sa po sampli chodi po krivecke, ktoru si vytiahnes mysou, dopredu, dozadu, akou chces ruchlostou... na kazdy klaves ide namapovat inu krivecku (mas dve oktavy na to, 24 kriviek)
standardny sampler ma vlastne loop pointy, tiez s nastavenim rezimu loopovania
ale wavetraveller sa mi zda nie je univerzalny sampler, ktory by bol vybaveny aj na multisample a import bank v roznych formatoch

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

na to tam je DS :) (hovorim, na kazdy typ prace tam je iny generator, ale su tam prakticky vsetky moznosti)

Poshook
Příspěvky: 2480
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook »

kexik píše:na to tam je DS :) (hovorim, na kazdy typ prace tam je iny generator, ale su tam prakticky vsetky moznosti)
OK, ja som mal skor namysli bezne univerzalne samplery (Kontakt, VS, ST, Halion atd)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

DW, kua
http://www.9iv.com/down/softimg/2006-1-818-17-31.gif
cita to akai, sf2, nki, gig, aj tie onie pre exs24, co neviem aku maju priponu

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

poshook: a robi sa ten sampler aj extra, ako vst? TO by bolo zaujimave, urcite...

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 14007
Registrován: 12 črc 2002 11:16

Příspěvek od dendy »

ja by som povedal ze pre Abletonistu je Sampler super vec pre neabletonistu to nieje dovod z abletonom si zacinat ;)) mne osobne sa Ableton nepaci z toho dovodu, ze na pohodlnu pracu v nom treb mat 35" monitor a rozlisenie aspon 5000x5000 (vdaka tomu pevnej koncepcii a nemoznosti napr. piano rol detashnut do okna ineho)

Odpovědět