CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od supreff » 10 črc 2011 17:39

a ještě hyperthreading ti udělá z 4 fyzických jader 8 virtualních!!a tu funkci taky má!!

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Tudy » 10 črc 2011 17:43

No já nevím, ale mě šlape Cubase Studio 5 úplně v pohodě na Sempronu 3800+ (2,2GHz) s 2GB RAM. Ovšem na WinXP 32bit.
Jediný, při čem mi to spadne, je Cubaseácký dolaďování.
Takže bych hledal chybu spíš v operačním systému a zvážil "upgrade" na zřejmě mnohem vhodnější XPéčka.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Mitch » 10 črc 2011 17:59

tak multiprocesing trochu pomohl, ale stejne praska. Myslim si ze ntb je vykonny az az, tim to nebude. Zkusim format a nainstaluju si k windows 7 jeste XP32bit a uvidime....snad to pomuze. Díky za vaše rady a čas, cením si toho!M.

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od nixx » 10 črc 2011 18:32

Nainstaluj si radši Windows 7 32bit a máš klid! ;-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Pytkin » 10 črc 2011 19:38

o tom nie som presvedceny ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Kermitak » 10 črc 2011 19:59

Mitch: souhlas s nixxem, instalovat dneska xpcka nema imho valnej smysl

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Tudy » 10 črc 2011 20:45

Kermitak píše:Mitch: souhlas s nixxem, instalovat dneska xpcka nema imho valnej smysl
Kromě úspory výkonu :)
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od nixx » 10 črc 2011 21:08

IMHO zas tolik výkonu neuspoříš... Naopak co se latence týče, mám zkušenosti, že se s Win7 dostanu na nižší latenci bez praskání než s WinXP.
Na notebooku z roku 2007 mi Win7 chodí o poznání svižněji než WinXP. A to mám zapnuté aero... :-)

Ale diskuze WinXP vs. Win7 je vedle :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Pytkin » 10 črc 2011 21:28

ja zase nevidim ziadny zmysel v instalacii win7 ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Kermitak » 10 črc 2011 22:21

Protoze ses Pytkin, to vsechno vysvetluje ;]
Tudy: OT, vice mail, zpet k praskani v C5 ;)

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od nixx » 10 črc 2011 22:25

→ ./pc/windows-7-a-daws-cerstve-poznatky-t11895-150.html ←
Vstupte tudy :-)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Pytkin » 10 črc 2011 23:36

no vidis , ze som mal pravdu ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Kermitak » 11 črc 2011 00:02

Ty mas vzdycky pravdu Pytkine. Dokonce i kdyz si to nikdo jinej nemysli a v tom je tvoje sila, obdivuju te.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21304
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2011 00:20

nemyslim si , ze som jediny .. staci ci tat , co tu na fore ludia pisu ..

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Kermitak » 11 črc 2011 01:37

Na forech se pise spousta veci, ktery nemaji s realitou nic spolecnyho a drtiva vetsina problemu vznika mezi zidli a klavesnici. On je totiz dneska kazdej BFU desnej odbornik na pocitace a pak vznikaj tyhle siroce rozsireny mystifikace, ze neco nefunguje nebo je pomaly.
EDIT: nemyslim tim nikoho konkretniho tady, je to mysleno obecne

Odpovědět