CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Sekvencery Cubase VST / SX a Nuendo
Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12783
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od dendy » 11 črc 2011 08:06

Ja si myslim ze kazdy sa tu snazi radit v ramci svojich realnych skusenosti... Kermitak nemyslim si ze ten povysenecky postoj je na mieste... Proste brainstormujeme v com by mohol byt spominany problem, dohadovat sa tu kto je vacsi a kto mensi idbonik mi pride detinske... V pripade problemov ako je tento malokedy ide o problem medzi stolickou a pcitacom... Windows je velmi nejednoznacny os, co na jednom hw funguje na inm nemusi, takze kazda rada, aj ta menej pravdepodobna, moze byt v tomto pripade spravna

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2011 08:41

nehladiac na to , kto je vacsi odbornik , ja by som XP urcite vyskusal ..

Uživatelský avatar
Mitch
Příspěvky: 165
Registrován: 20 led 2011 23:13

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Mitch » 11 črc 2011 08:47

Může mi ještě někdo poradit, jestli jsem schopen zjistit kolikaťi bitovou verzi cubase 5 mám nainstalovanou? Už si to nepamatuju a v tom by mohl byt také kámen úrazu. Diky

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12783
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od dendy » 11 črc 2011 09:49

neodpovedal si mi na jednu otazku .. maz kupeny cubase alebo kradnuty ? pretoze raz som mal problem ze presne taketo dropouty robilo dongle emu .. ked som potom kupil cubase, na presne tom istom kompe (presne ta ista verzia) fungovala bez najmensich problemov

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od pavlii » 11 črc 2011 10:06

2Mitch: Help -> About. Je tam napsaná verze (přesný build), čili včetně informace 32/64bit.

P.

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Kermitak » 11 črc 2011 10:23

dendy: nemam potrebu se dohadovat, kdo je vetsi nebo mensi odbornik, ani dupat nozickou, ze mam pravdu, jen konstatuju hola fakta, to je cely.
Tuhle debatu bych uzavrel, zpet k C5.

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od blueevil » 11 črc 2011 20:18

ak by som to ešte doplnil z mojich skusenosti ohladom windows 7. mam 32 bit. verziu ultimate. oproti viste je to vyrazne lepšie, vlastne neporovnatelne.je super že taky trojan W.7 odhali s pomocou antiviru, čo XP ohodnotilo s rovnakym antivirom ok! spravca uloh reaguje okamžite, atd.až na to pomale mazanie, ale to je vlastne vdaka tomu, lebo je využivany ovela dokonalejši sposob využitia HDD. nemožem si zvyknut ale na ten novy zvuk vdaka emulacii, ako "hra" to lepšie, zvuk ma vačšiu plochu, viac dynamiky, oproti xp. ale asi je to professionalna deformacia a to že točim rock ´n roll, nie "drums and bass". študovali ste ako to vyzera s tou emulaciou v open all? je to nahražka, alebo možme tomu skutočne verit? potom by som mal otazku s využitim SSE v audioenginu.

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od nixx » 11 črc 2011 20:44

blueevil píše:nemožem si zvyknut ale na ten novy zvuk vdaka emulacii, ako "hra" to lepšie, zvuk ma vačšiu plochu, viac dynamiky, oproti xp.
Cože???

supreff
Příspěvky: 147
Registrován: 14 led 2011 19:22

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od supreff » 11 črc 2011 21:06

pokud vim tak dynamiku určuje zvukovka a vyslednej track ne?že by byla ovlivnovaná jěště operačním systemem? :shock: :wink:

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Kermitak » 11 črc 2011 22:28

blueevil píše:Potom by som mal otazku s využitim SSE v audioenginu.
He?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2011 23:18

vidim ze sa zaciname plavit v neprebadanych vodach :D

blueevil
Příspěvky: 247
Registrován: 03 dub 2010 21:58

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od blueevil » 11 črc 2011 23:24

mne to znie inak v xp, ako v 7 s tym istym črevom, fakt! prave ten open al vo w.7 (nenachadza sa v jadre) pracuje inak ako v xp (nachadza sa v jadre WDM a MME), lebo isty članok čo som čítal davno, hovoril niečo o tej emulacii, ako o kvalitativnej zvukovej strate, samozrejme popíše sa kadečo, spominany članok už neexistuje, no ale to platilo ešte pre vistu.otazka bola myslena tak, či SSE v CPU stale využiva rovnako inštrukcie z DAW, bez spominanej straty.pre mna je to dost dilema, kedže asi sa chystam prejst na 7, lebo business microsoftu a možno kvalita pre hudobnika je asi rozdiel.to že CUBASE či SONAR ma podporu, ešte neznamena, že to hra lepšie, je to o vyvoji a možno si to nove DAW nieak kompenzuje. snad som to popisal zrozumitelne, zbytočne nerozoberal do absurdnosti, nerad by som sa zbytočne zaplietol .dik

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od Pytkin » 11 črc 2011 23:33

netusim , co je open al ..

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12783
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od dendy » 11 črc 2011 23:50

blueevil: to si ty maikki ? pripomina mi to tvoje recenzie na audionete ;-)

Uživatelský avatar
nixx
Příspěvky: 753
Registrován: 25 led 2008 23:18

Re: CUBASE 5 a praskání - poraďte prosím

Příspěvek od nixx » 11 črc 2011 23:52

Na mě to působí, jak kdybys k nám mluvil z jiného vesmíru... sorry

Odpovědět