ozaj hod to aj na facebook.
Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
Ďakujem za pochvalu.
Teda pár poznámok:
- Forte aj PC3 majú tie isté programy a používajú tie isté keymapy, čo sa týka zvukov píšťalových organov
- ono mal som SF2 z netu. Vo Vienna Soundfont Editore som z toho vytiahol sample (bez loop pointov, lebo mi to ten soft nevedel s tým exportovať). V Kurzfileri som sample spojil do krz. A potom som v PC4 ponastavoval loop pointy podľa toho, ako mi to ukazoval Vienna + trochu som to doladil, lebo neboli presné.
Teda pár poznámok:
- Forte aj PC3 majú tie isté programy a používajú tie isté keymapy, čo sa týka zvukov píšťalových organov
- ono mal som SF2 z netu. Vo Vienna Soundfont Editore som z toho vytiahol sample (bez loop pointov, lebo mi to ten soft nevedel s tým exportovať). V Kurzfileri som sample spojil do krz. A potom som v PC4 ponastavoval loop pointy podľa toho, ako mi to ukazoval Vienna + trochu som to doladil, lebo neboli presné.
Vo Vienna SoundFont editore, alebo v tom novsom Viena s jednym n? Lebo ten prvy poznam este z roku 1998 ked som mal SoundBlaster AWE64 alebo Live a ten islo spustit len na soundblaster zvukovu kartu, ked ju nevedel detegovat, tak sa nespusil. Potom o rok-dva som objavil editor Awave, ktory bol nielkonasobne vymakanejsi takze som si nasamploval rozne syntaky a vytvoril ako tak pozeram asi 1000 soundfontov, ten urcite vie aj sejvovat do wav suborov aj loop pointy.
Viena s jednym "n"
Hodně solidní
Reverby/efekty ake si pouzil ?
Ja v tom mam strasny hokej - cim viac som skusal, tym menej sa mi to zdalo realisticke. Lubivych som nasiel X, ale skutocne realisticku simulaciu nejakej katedraly ... hmmm...
Mam tam fx chain 9, real nice reverb, ci ako sa to vola.
Lebo napr. Cathedral chorus je uplny omyl.
Lebo napr. Cathedral chorus je uplny omyl.
Zaujimave, ako "kostolne" to dokaze zniet s organom.
Mne sa este ako dobry univerzal lubi "My Dreamy 481".
Vidis, to mi pripomenulo, ze som este nepresiel vsetky fx chainy v PC4-7.
Ale btw vcera som sa hral s tym infinity reverbom a zaujimave veci sa tam daju nakrutit
Ale btw vcera som sa hral s tym infinity reverbom a zaujimave veci sa tam daju nakrutit
Takovej dotaz od kolegy, neřešil už někdo cimbál? Vím jen o řešení na Kronose, asi 3 lidi to tu mají, ale zajímá mě jestli to někdo nemá na Kurzweila
Benqo, ještě jsem našel varhaní samplované registry na CD: SWEETWATER CD vol 1 CLASSICAL Instruments
Naposledy upravil(a) Vla-sta dne 13 črc 2021 13:25, celkem upraveno 2 x.
Dík, nadatlil jsem to blbě, ale díval jsem se že už je stejně neprodávají asi, nebo odkaz nefunguje
nic, já jen kdyby to někdo chtěl hledat v temnejch koutcích webu, tak aby neměl špatný heslo. navíc anglicko-německej zpocenej otec... prostě mi to nedalo 
Fortecka, PC4 a K2700 dostali dnes novy apdejt. Stahujte, ale nezabudnite predtym zalohovat, aby sa vam nepremazali veci 
Co je tam nového po té aktualizaci?