Ďakujem za pochvalu.
Teda pár poznámok:
- Forte aj PC3 majú tie isté programy a používajú tie isté keymapy, čo sa týka zvukov píšťalových organov
- ono mal som SF2 z netu. Vo Vienna Soundfont Editore som z toho vytiahol sample (bez loop pointov, lebo mi to ten soft nevedel s tým exportovať). V Kurzfileri som sample spojil do krz. A potom som v PC4 ponastavoval loop pointy podľa toho, ako mi to ukazoval Vienna + trochu som to doladil, lebo neboli presné.
Vo Vienna SoundFont editore, alebo v tom novsom Viena s jednym n? Lebo ten prvy poznam este z roku 1998 ked som mal SoundBlaster AWE64 alebo Live a ten islo spustit len na soundblaster zvukovu kartu, ked ju nevedel detegovat, tak sa nespusil. Potom o rok-dva som objavil editor Awave, ktory bol nielkonasobne vymakanejsi takze som si nasamploval rozne syntaky a vytvoril ako tak pozeram asi 1000 soundfontov, ten urcite vie aj sejvovat do wav suborov aj loop pointy.
Chlapci, takto to znie, nahral som zatial 2 kombinacie registrov:
Reverby/efekty ake si pouzil ?
Ja v tom mam strasny hokej - cim viac som skusal, tym menej sa mi to zdalo realisticke. Lubivych som nasiel X, ale skutocne realisticku simulaciu nejakej katedraly ... hmmm...
nic, já jen kdyby to někdo chtěl hledat v temnejch koutcích webu, tak aby neměl špatný heslo. navíc anglicko-německej zpocenej otec... prostě mi to nedalo