Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
Aj ja musím potvrdiť, že sa to nedá porovnať s továrenskými zvukmi PC4 a PC3. Je to o niekoľko levelov vyššie.
Barb je makač.
Barb je makač.
Loadnul jsem programy a opravdu moc pěkné, doporučuju.
To dělal Barb?
To dělal Barb?
Neviem, či všetky robil Barb, ale mnohé z nich spravil on.
tak to jsem rád, že se daří vše "rozchodit"Keyboarder píše: ↑13 říj 2021 07:40Ty zvuky jsou opravdu úžasné. Včera jsem si je konečně také nainstaloval a nestačím se divit, kam PC4 posunuly a co vše lze z tohoto nástroje vytáhnout. Zvláště pady a "analogové" zvuky jsou zkrátka PECKA!!! Celá kolekce nemá ani 2MB a instalace trvala jen pár sekund - ale život mi změnila na spousty let![]()
![]()
![]()
![]()

Když už tu jede konverzace, rád bych se zeptal na problematiku efektů, zejména typu delay.
Mám ho strašně dlouhý a objevuje se nenadále. Když listuju programy a vrátím se na místo, kde je uložený program se staženým, najednou je zase všude. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Mám ho strašně dlouhý a objevuje se nenadále. Když listuju programy a vrátím se na místo, kde je uložený program se staženým, najednou je zase všude. Nevíte někdo, čím by to mohlo být?
Ahoj,
problém je v tom, že v niektorých programoch je na stránke Program-Edit-Params nastavený pre Delay Wet/Dry parameter Value ako "None" - teda berie to hodnotu z predošlého programu. Ak ho nechceš pri zapnutí zvuku, daj tú Value na 0. Potom to treba ale uložiť ako user program.
problém je v tom, že v niektorých programoch je na stránke Program-Edit-Params nastavený pre Delay Wet/Dry parameter Value ako "None" - teda berie to hodnotu z predošlého programu. Ak ho nechceš pri zapnutí zvuku, daj tú Value na 0. Potom to treba ale uložiť ako user program.
Díky moc!
Pořád nevim, jestli mě víc baví, jak to hraje nebo víc štve, že to nehraje bez odborných konzultací
Pořád nevim, jestli mě víc baví, jak to hraje nebo víc štve, že to nehraje bez odborných konzultací

Ja som od Barba kupil cely Forte pack, tak neviem ci mam to loadnut aj ja, operacny system som uz updatol aby islo loadovat K27 veci, asi kaslem na to, ved uz mam tam cez 2000 programov.
@demsky sak kukni tie videa a ak ta nieco zaujme, stiahni 
@stardust - ved na to tu mame toto forum

@stardust - ved na to tu mame toto forum

Inak neviem, ci ste postrehli, ale cca posledne dva mesiace sa zbieraju na Mastering VAST fore napady na vylepsenia v jednotlivych oblastiach OS. Doteraz to boli DSP a FUNs. Teraz sa zbieraju napady k FX, potom bude pravdepodobne tema samplov.
Takze, sup sup
Takze, sup sup
Za mě stačí aby obnovili live mode s kvalitním mikrofonním vstupem a linkou

Prezeranie suborov s Live auditioningom je podla mna jedna z veci, ktore by mohli na nove masiny dorobit.
Aby clovek nemusel ladovat cele kniznice.
Chlapci, pochvalim sa aj tu, spravil som garaz pre Kurzika 
PS: Nie, dekel som na to nerobil. Stolik bude trvale na nasom podiu a klavesy vzdy beriem domov.

PS: Nie, dekel som na to nerobil. Stolik bude trvale na nasom podiu a klavesy vzdy beriem domov.
Retro! Nozicky este pamataju casy Hammonda. 
Ale ten stojan na noty... to malo byt sucastou stolika. A aj stojan na kavu.

Ale ten stojan na noty... to malo byt sucastou stolika. A aj stojan na kavu.