Kurzweil PC4
Re: Kurzweil PC4
Keypad prepina medzi kategoriami a numerickym zadavanim. Insert, cancel a delete som zatial nevyuzil, ale asi ked zadavas user nazov.
Ano keypad prepina, preboha ved to bola snad absolutne prva vec, ktoru som zistoval lebo default nastavenie nastroja bolo zoradenie podla kategorii a hned mi vadilo, ze cisla skacu.
To tlacidlo delete som raz pouzil pri pisani nazvu programu, kde je kazde pismenko v osobitnom policku, samozrejme delete neposunie pismena nalavo, takze som musel prepisat aj vsetko napravo, cim tato funkcia bohuzial neprekonala iq dazdovky.
To tlacidlo delete som raz pouzil pri pisani nazvu programu, kde je kazde pismenko v osobitnom policku, samozrejme delete neposunie pismena nalavo, takze som musel prepisat aj vsetko napravo, cim tato funkcia bohuzial neprekonala iq dazdovky.
Takze mame Cancel, ktory sa skoro nepouziva a Delete, ktore sa pouziva tazko... hmmm...
V rezime Category to funguje ako ? Skoci len na nejake cislo, alebo nebodaj vie aj filtrovat zoznam zvukov?
(t.j. funguje uz konecne kategorizacia?)
V rezime Category to funguje ako ? Skoci len na nejake cislo, alebo nebodaj vie aj filtrovat zoznam zvukov?
(t.j. funguje uz konecne kategorizacia?)
Ahoj, potrebuju poradit -) Jak a cim mam zahrat to zverstvo co zacina od 50 sekundy? Jsem uplne v pasti a nevim co s tim... Poradite mi nekdo?
Zatial nikto nic mudre, tak skusim - mne to znie ako nejaky low pass filter so silne vytiahnutou rezonanciou.
V PC3 su programy "Ethereal Joe" a "Blue Resonance" (moje oblubene
)
Ak ich mate aj v PC4, skus si ich prestudovat.
V PC3 su programy "Ethereal Joe" a "Blue Resonance" (moje oblubene

Ak ich mate aj v PC4, skus si ich prestudovat.
OS 4.40.36024, Obj 1.11.4, Installation Instructions, Release Notes
2022-5-6
Vidim nove datum, ale nepodival jsem se co jsem tam mel predtim...
2022-5-6
Vidim nove datum, ale nepodival jsem se co jsem tam mel predtim...
Ano, novy update. Je to to iste, ako dostalo Forte a K2700.
Mozna se mi to jen zda a prani je otcem myslenky, ale nezdaji se vam ty piana s tim novym OS nejak hratelnejsi? Bud si zvykam nebo se tam neco zmenilo, fakt mne to prijde lepsi... Ale ruku do ohne za to nedam.
Kedze SP seria nema vlastne vlakno, dam to tu.
Internety hovoria, ze "SP7 comming soon" . Vyzera celkom kuuul hardwarovo, videl som obrazky... uvidime, co to bude softwarovo, malo by to mat updatnuty UI
Internety hovoria, ze "SP7 comming soon" . Vyzera celkom kuuul hardwarovo, videl som obrazky... uvidime, co to bude softwarovo, malo by to mat updatnuty UI
Nechceš nám nějaký obrázek ukázat? Asi bude premiéra na NAMM USA
Obrázky sú na Mastering VAST fóre. Info o SP7 sú zatiaľ na webke Kurzweilu zaheslované.
Tam je tak akorát kulový, asi to smazali.... bude 61 klapek verze?
Je to v sekcii pre subscriberov.
Hmm... po pravdě nevím, co si myslet o vizuálu, vypadá to jako náhodná kombinace několika konkurenčních nástrojů.
Kdybych si pořizoval takový nástroj, hlavní pro mě bude asi klaviatura a případně audio přes USB.
Kdybych si pořizoval takový nástroj, hlavní pro mě bude asi klaviatura a případně audio přes USB.
Uz je na Mastering vaste obrazok, ja mam radsej konzervativny cierny dizajn, tie farebne svietiacie pady v takych pastelovych instatnych disco neon farbach vonkoncom by som necakal pri serioznom stage piane, ale mozno specky presvedcia, ze je to super nastroj. Ale displej je vacsi, to sa ceni