YAMAHA MOTIF XS/XF

MIDI Master keyboardy, syntezátory, digitální piána, varhany... a příslušenství
Odpovědět
EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ja som s Motifom XS nadmieru spokojny, je to masinka co ma vsetko :) mam rad aj Kurzweil, v podstate mam rad kazdy synth, netusim preco treba hanit ostatne znacky, kazdy mame svoje. ja si len myslim ze trosku tolerancie by to chcelo :)

myslim ze Bert je super zaplateny zo strany Yamaha a robi super prezentacie a vzdy ma pobavi svojim prejavom.. pamatam si na Motif ES a tam bol uplne skvely, XS isiel v tomto duchu.. mozno jedneho dna bude robit prezentacku pre Kurzweil, nikto nevie :)

ale je fakt ze ked niekto nema k tomu co povedat tak by si mal len citat( moja skusenost ) naco davat na javo co sa mi nepaci. osobne to co sa mi nepaci tym sa ani nezaoberam, v zivote mame malo casu na to aby sme riesili kazdu kokotinu :D

otazka je aku hodnotu ma povedat na forach "Mne sa to nepaci je to kokotina" :D dost vypovedne :)

jebacka na to, podme onanovat nad XS, celkom ma to bavi :D :D

Poshook

Příspěvek od Poshook »

uz mas aj ten mLAN?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

zatial som ho nasiel len v US a odtial sa mi to nechce objednavat, ale je tam dobra cena $249
http://secure.keyfax.com/Merchant2/merc ... e=mLAN16e2
Obrázek

aj thoman ho ma alebo ako sa vola, tam vyjde na cca 339 EUR, nepamatam si presne tu cenu

pockam kym nebude na eBay a odtial ho strelim

som pozeral niekde na youtube video a funguje to paradne, ale ja zatial ciste HW chcem robit, takze to az neskor, ale pre uplnost XS7 to budem zhanat za priaznivu cenu

Poshook

Příspěvek od Poshook »

chcel som len vediet, ako to fachci. 16 kanalov digitalne rovno do kompu je vyborna vec

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

ospravedlnujem sa vsetkym z massive offtopic, ked mozte tak tie moje blbosti premazte,
inak to ze to s kurzweilom prehanam si uvedomujem, no snad ma to prejde, jasne ze je to dost chore (dufam ze sa vdaka tomu nedostanem na uroven Stana z ineho fora). proti Yamahe nic nemam, sam som kedysi mal v praveku samohrajku PSR320 ktoru mi ukradli, potom SW60XG, CS1x, DX200 a ostala mi iba SW1000XG.

dano

Příspěvek od dano »

osobne pokladam akekolvek hadky o jednotlivych syntakoch za strasne zbytocne trieskanie do vetra. na to je jeden krasny priklad - ak sa spytate psychologa, ze aka psychoterapia je najlepsia, odpovie vam, ze vsetky - zalezi to totiz len od klienta, ako si v tom bude ficat. a u syntakov to podla mna plati detto. jednoducho neexistuje zly syntak, len zly muzikant. a to potvrdzuje aj to predvadzacie video co sem praskol excom. typek tam na troch zvukoch vyprodukoval tucnu feelengovku, ktorej nic nechybalo... niekto druhy by tam drbal mrte zvukov, potom by to este skvantizoval a bordel by bol na svete. a vobec v tom nehra ulohu znacka syntaku, na ktorom by sa ten bordel vyprodukoval.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

demsky píše:ospravedlnujem sa vsetkym z massive offtopic, ked mozte tak tie moje blbosti premazte,
inak to ze to s kurzweilom prehanam si uvedomujem, no snad ma to prejde, jasne ze je to dost chore (dufam ze sa vdaka tomu nedostanem na uroven Stana z ineho fora). proti Yamahe nic nemam, sam som kedysi mal v praveku samohrajku PSR320 ktoru mi ukradli, potom SW60XG, CS1x, DX200 a ostala mi iba SW1000XG.
v pohode demsky :)

OT: na margo stano syndrom :D to je tazky typek, ja si myslim ze ten clovek yamahu nevidel ani z rychlika, len na obrazkoch :D ale brutalne som sa na nom bavil :)

Poshook

Příspěvek od Poshook »

EXCOM píše:
demsky píše:ospravedlnujem sa vsetkym z massive offtopic, ked mozte tak tie moje blbosti premazte,
v pohode demsky :)

OT: na margo stano syndrom :D to je tazky typek, ja si myslim ze ten clovek yamahu nevidel ani z rychlika, len na obrazkoch :D ale brutalne som sa na nom bavil :)
tiez v poho demsky :)

imho vy si robite srandu, viete kolko ma to stalo namahy, aby som stana ukormidloval ako tak? aj ten najortodoxnejsi kurzweilak je proti stanovi dvojmesacne maciatko. nikto na fore nemal odo mna tolko PM ako prave stano. som rozmyslal, ci si to nenecham preplacat ako rizikovu pracu :)
ale treba povedat, ze som sa casto aj pobavil.

IMHO nazdar Dano, vitaj :)

koniec OT

Poshook

Příspěvek od Poshook »

mna by zaujimalo, ako to mas teraz vo svojom audio kutiku zorganizovane. dufam, ze si s kupou MotifXS neodlozil mnohe veci do krabic

dano

Příspěvek od dano »

Poshook píše:
IMHO nazdar Dano, vitaj :)

koniec OT
tak diik:) ja som sa pri citani Stanovych prednasok neudrzal, ale kludne ma zmaz ak som prekazil tvoju snahu na jeho upratanie:)

koniec ot.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Poshook píše:mna by zaujimalo, ako to mas teraz vo svojom audio kutiku zorganizovane. dufam, ze si s kupou MotifXS neodlozil mnohe veci do krabic
Motif XS bude na dlhsi cas, predsa len to treba zmaknut v tom poriadne robit ale uz prve letme pohlady su v pohode, je to viacmenej intuitivne.. ked to vsetko zariadim ako mam tak poslem foto

prvu vec ktoru chcem spravit je na starom HW az tu dalsiu pojdem cez PC a na to je XS ako stvoreny, hlavne ten 16 kanal recording je perfektny

zajtra si idem akurat po i88x prevodnik a este budem potrebovat jeden, potom to vsetko pozapajam a ficim den-noc :)

demsky
Vybavení

Příspěvek od demsky »

mna by zaujimal nejaky test tych megavoices, oficialne vyjadrenie od Yamahy je take ze PLG boardy zrusila lebo sa slabo predavali na trhu ale napriklad co sa tyka dychovych programov, tak tie su dost premakano artikulovatelne cez vrstvy. tak by som rad pocul nejake flauty, ci saxofony. Takisto je zname ze harmonizer/vokoder je priamo v Motife.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

to je praca s vocooderom na XS

[flash=425,355]http://www.youtube.com/v/PII-TukLvnU&rel=1[/flash]

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

mlan karta moze byt prijemna .. ak ale pouzivas nuendo/cubase , moze nastat problem , ze ASIO vie pouzivat len jednu zvukovku ..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:mlan karta moze byt prijemna .. ak ale pouzivas nuendo/cubase , moze nastat problem , ze ASIO vie pouzivat len jednu zvukovku ..
yamaha by to mala mat vyriesene kedze to maju teraz ako nativny SW cubase, som uz aj videl nejake videa( len ich neviem najst ) ako to pracuje s Cubase, vyzera ze to fici v pohode.. ja som sa k tomu este nedostal, lebo musim dokoncit inu robotu :)

Odpovědět