ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%
 
Celkem hlasů: 56

Cyril
Příspěvky: 5717
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

Nevim co vam porad na A7 vadi... vemte si priklad ze me, ja je nekriticky miluju... a vy jste zradci!

:)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

Potreboval bych nejaky A7micky abych tu mel do nasi poslechovky ... nechcete mi nektery nespokojenec svuj par prodat ?
Naposledy upravil(a) safa dne 13 kvě 2007 00:25, celkem upraveno 1 x.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
ADDyS
Příspěvky: 269
Registrován: 21 čer 2002 09:15

Příspěvek od ADDyS »

safa píše:Potreboval bych nejaky A7micky abych tu mel do nasi poslechovky ... nechcete mi nektery nespokojenec svuj par prodat ?
A jak pak budes vysvetlovat ze A7 neprodavate :D

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

fova píše:Samozrejme musis mit u Adamu volume knob na +0dB, coz povazuji za vyrobcem udany pracovni bod.
psal sem adamovi, co si o tomhle mysli (vyssi volume do bedny a ztisit knobem vs signal nizsi urovne a nechat knob nekde kolem te nuly). pry v tom neni znatelny rozdil a je to jedno. proto volim tu nesumici variantu.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

ADDyS píše:
safa píše:Potreboval bych nejaky A7micky abych tu mel do nasi poslechovky ... nechcete mi nektery nespokojenec svuj par prodat ?
A jak pak budes vysvetlovat ze A7 neprodavate :D
... myslim, ze tohle vysvetlovat rozhodne nebudu muset.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

parek
Příspěvky: 267
Registrován: 18 kvě 2003 01:24

Příspěvek od parek »

safa: jakoze hrajou blbe nebo jak to ted myslis? nejak se tady v tom 36ti strankovym tematu prestavam orientovat :?
Čí to byl proboha nápad se timdle živit??

Uživatelský avatar
punkt
Příspěvky: 23
Registrován: 21 dub 2005 12:04
Vybavení

Příspěvek od punkt »

safa píše:
ADDyS píše:
safa píše:Potreboval bych nejaky A7micky abych tu mel do nasi poslechovky ... nechcete mi nektery nespokojenec svuj par prodat ?
A jak pak budes vysvetlovat ze A7 neprodavate :D
... myslim, ze tohle vysvetlovat rozhodne nebudu muset.
:D :D :D

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3942
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova »

Brooklyn / juanita juarez píše:
fova píše:Samozrejme musis mit u Adamu volume knob na +0dB, coz povazuji za vyrobcem udany pracovni bod.
psal sem adamovi, co si o tomhle mysli (vyssi volume do bedny a ztisit knobem vs signal nizsi urovne a nechat knob nekde kolem te nuly). pry v tom neni znatelny rozdil a je to jedno. proto volim tu nesumici variantu.
Je to jedno a neni to jedno.

Jak uz jsem napsal drive, tvoje nastaveni znamena, ze nemas moznost jemneho doladeni hlasitosti a kazdy dalsi dilek ti meni hlasitost po velkych skocich, coz mi nevyhovuje. Moje nastaveni sice mirne sumi, ale mohu si hlasitost regulovat po malych prirustcich.

Vetsinou se muzikou zabyvam po vecerech, kdyz rodinka spi, takze potrebuji hlasitost prubezne lehce upravovat na snesitelnou uroven a ne se strachovat, jak moc to skoci dalsim pootocenim knobu.

Jestli nechapes, jak to myslim, zkus opacny extrem. Posli slaby signal ze zvukovky a pak knobem na A7 reguluj hlasitost. Prestoze jim pootocis o nekolik dilku, hlasitost se nebude prilis menit.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 22145
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin »

fova : to by predsa mal zabezpecovat volume controler .. na monitoroch nemas preco krutit citlivostou ..

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál
Příspěvky: 3559
Registrován: 06 úno 2005 01:03

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

fova píše:
Brooklyn / juanita juarez píše:
fova píše:Samozrejme musis mit u Adamu volume knob na +0dB, coz povazuji za vyrobcem udany pracovni bod.
psal sem adamovi, co si o tomhle mysli (vyssi volume do bedny a ztisit knobem vs signal nizsi urovne a nechat knob nekde kolem te nuly). pry v tom neni znatelny rozdil a je to jedno. proto volim tu nesumici variantu.
Je to jedno a neni to jedno.

Jak uz jsem napsal drive, tvoje nastaveni znamena, ze nemas moznost jemneho doladeni hlasitosti a kazdy dalsi dilek ti meni hlasitost po velkych skocich, coz mi nevyhovuje. Moje nastaveni sice mirne sumi, ale mohu si hlasitost regulovat po malych prirustcich.

Vetsinou se muzikou zabyvam po vecerech, kdyz rodinka spi, takze potrebuji hlasitost prubezne lehce upravovat na snesitelnou uroven a ne se strachovat, jak moc to skoci dalsim pootocenim knobu.

Jestli nechapes, jak to myslim, zkus opacny extrem. Posli slaby signal ze zvukovky a pak knobem na A7 reguluj hlasitost. Prestoze jim pootocis o nekolik dilku, hlasitost se nebude prilis menit.
rozumim. jak rika pytkin, mam jiny volume controller, ovladat hlasitost dvema knobama a pocitat kroky neni moc komfortni. (predpokladal jsem, ze mas taky jeste nejaky regulator hlasitosti; pripadne to zvladnes sw mixakem zvukove karty.)

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3942
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova »

Aha, ja myslel, ze mas bedny primo pripojene na zvukovku jako to mam ja.

Externi volume controller (jako je treba ATTY) nemam a ani ho nechci, protoze chci mit mit co nejmene zarizeni v signalove ceste.

Na regulaci monitoru mam sw mixak zvukovky nebo knoby na Adamech.

Sluchatka maji zase svuj vlastni externi zesilovac s regulatorem hlasitosti a sve vlastni 2 mono vystupy ze zvukovky.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

Ač to sám nemám rád - budu se teď chovat trošku vlezle.. Nenašel by se nějaký dobrák (Praha), který by si udělal někdy 10min času a dovolil by mě poslechnout si ADAM A7? Bo nemate je v PRODANCu na skladě? (jim tam zavolam :))

Cyril
Příspěvky: 5717
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

TOM-Thak: mozna bych mohl dneska vecer. Ale mam nahovno mistnost (teda je velika, ale neupravena). Pro predstavu to ale urcite staci a pochybuju ze v Prodance to maj lepsi :) Kdyztak posli pm.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2850
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa »

CYRIL + TOM) ... mmno a nechcete je nalozit do auta a prijet s nima sem ? Tady je mistnost lepsi a navic moznost srovnani ;-)
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Cyril
Příspěvky: 5717
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril »

safa: nemam auto a tom ke me pojede az po sesty hodine dopravou... ale nekdy bychom to mohli udelat... ledaze by sis pro ne zhruba v pul sedmy prijel na Zbraslav (cca 13 km po Strakonicky ze Smichovskyho nadrazi) :)

Odpovědět