emah: ja to tak bezne delam. Mam tady dva rohy, ktery mi spolehlive ukazou co je jeste prijemne duneni a z ceho uz boli hlava. Porovnavam to s referencnima nahravkama...... Kdyz tenhle problem zaznamenam, zkousim stahovat gain na ruznych frekvencich s ruznym Q.....co je na tom zabavneho?
ad přihlašování na ezone: po asi 137 pokusu jsem to vzdal a založil si nový účet... Při jeho zakládání jsem kód opisoval jenom asi 10x - a nejsem slepý ani digrafik. Co jsou velká písmena vím - mám pocit že ta ochrana je až příliš důkladná...
ad SUB8 a fáze: KDE jste probůh vzali to, že NEMÁ otáčení fáze?????????????
Natolik jste mě znejistěli, že jsem si to šel zkontroloval, a opravdu tam phase switch 0/180 je. Píší to i v datasheetu.... http://www.adam-audio.com/studio/sub/bu ... aper_E.pdf
snazim se to dohledat v diskuzi, ale marne (preci jen na 60 stranach) - neni nekde graf frequency response (nebo jak se to oficialne jmenuje) A7? na webu vyrobce jsem to nenasel. chtel bych provest par mereni v mistnosti, od mikrofonu jsem si charakteristiku sehnal, jeste bych chtel od beden, at neladim zbytecne neco, co je vlastnost beden a ne mistnosti.
v tom by som videl maximalne esteticky problem, pri frekvenciach kde funguje ten basreflex, uz nejakych 15cm vela vody nenamuti
ale trebars ten expanzny zvukovod na vyskovom reproduktore je optimalizovany na expanziu do stran, ked ich das poleziacky, budes mat viac smerove vysky nez postojacky a to nie je dobre