ADAM A7 nearfield monitory

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět

<t>Adam A7</t>

Mám je
17
30%
Vážně o nich uvažuju
35
63%
Vážně uvažuju o jiných Adamech
4
7%
 
Celkem hlasů: 56

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3670
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness »

emah: ja to tak bezne delam. Mam tady dva rohy, ktery mi spolehlive ukazou co je jeste prijemne duneni a z ceho uz boli hlava. Porovnavam to s referencnima nahravkama...... Kdyz tenhle problem zaznamenam, zkousim stahovat gain na ruznych frekvencich s ruznym Q.....co je na tom zabavneho?

emah

Příspěvek od emah »

co? dost magia na mna... chodit po rohoch a pocuvat dunenia... :D

Greeny2
Příspěvky: 3
Registrován: 17 črc 2008 17:31

Příspěvek od Greeny2 »

ad přihlašování na ezone: po asi 137 pokusu jsem to vzdal a založil si nový účet... Při jeho zakládání jsem kód opisoval jenom asi 10x - a nejsem slepý ani digrafik. Co jsou velká písmena vím - mám pocit že ta ochrana je až příliš důkladná...

ad SUB8 a fáze: KDE jste probůh vzali to, že NEMÁ otáčení fáze?????????????
Natolik jste mě znejistěli, že jsem si to šel zkontroloval, a opravdu tam phase switch 0/180 je. Píší to i v datasheetu....
http://www.adam-audio.com/studio/sub/bu ... aper_E.pdf

Greeny2
Příspěvky: 3
Registrován: 17 črc 2008 17:31

Příspěvek od Greeny2 »

aaa právě jsem se sám nachytal: "nejsem slepý ani diSgrafik"
:) za tím, že přihlašování na Ezone je až příliš dobrodružné, si ovšem stojím...

nailer
Příspěvky: 24
Registrován: 23 zář 2003 22:36

Příspěvek od nailer »

snazim se to dohledat v diskuzi, ale marne (preci jen na 60 stranach) - neni nekde graf frequency response (nebo jak se to oficialne jmenuje) A7? na webu vyrobce jsem to nenasel. chtel bych provest par mereni v mistnosti, od mikrofonu jsem si charakteristiku sehnal, jeste bych chtel od beden, at neladim zbytecne neco, co je vlastnost beden a ne mistnosti.

diky moc

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

omeraj si jednu bednu dakde na dvore, kde nie su reflexivne plochy...

nailer
Příspěvky: 24
Registrován: 23 zář 2003 22:36

Příspěvek od nailer »

jeste drobny dotazek - muzou byt A7 nalezato/na boku a pokud ano, tak bassreflexama k sobe?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

moct mozu ale imo to nebude optimalne

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3942
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova »

Navic budes mit na jedne bedne bassreflex dole a na druhe nahore :-)

Obrázek

Ale nejakou dobu jsem to take tak pouzival.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik »

v tom by som videl maximalne esteticky problem, pri frekvenciach kde funguje ten basreflex, uz nejakych 15cm vela vody nenamuti
ale trebars ten expanzny zvukovod na vyskovom reproduktore je optimalizovany na expanziu do stran, ked ich das poleziacky, budes mat viac smerove vysky nez postojacky a to nie je dobre

emah

Příspěvek od emah »

tak uz ich mam objednane, do vianoc budu doma:) napisem potom dojmy.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

emah: Jsem zvedave, co na ne budes rikat a jak ti budou hrat v tve mistnosti.

emah

Příspěvek od emah »

TOM-Thak píše:emah: Jsem zvedave, co na ne budes rikat a jak ti budou hrat v tve mistnosti.
ty ich mas?
no - kazdopadne to bude lepsie ako to co mam teraz:)

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Příspěvek od TOM-Thak »

emah: Jasne mam je tusim rok a pul. Chce to mistnost..

emah

Příspěvek od emah »

TOM-Thak píše:emah: Jasne mam je tusim rok a pul. Chce to mistnost..
aku mas miestnost ty?

Odpovědět