Ted jsem si v praxi ověřil , co znamená "zahořovací perioda" u nových monitorů ... Když jsem ty velké Quested spustil s velkým očekáváním poprvé, nebyl jsem úplně unešen, zvuk lehce sevřený, málo basů ... začal jsem se trošku škrabat za uchem ... Nechal jsem to pak hrát každou noc mnoho hodin ve studiu. A už druhý den to hrálo úplně jinak. A teď to začíná znít tak, že je to pro mě v podstatě perfektní - velký, plný extrémně detailní zvuk, naprosto přirozený, bez umělostí, s hlubokými plnými basy a precizními transienty ... velice přátelské a důvěryhodné ... co zní blbě, zní blbě i tady, co zní skvěle, zní skvěle atd. Ty malé S7R jsou skvělé nearfieldy, ale zvuk těch V3110 je v úplně jiné lize ...
PSI A25 by musely být ještě mnohem lepší, aby ty Quested nahradily ... Jako finální možnosti vidím Quested V3110 & PSI A21 nebo PSI A25 & Quested V2108 ... tak uvidíme
Kdyby si někdo chtěl přijít po čtvrtku poslechnout tu docela vzácnou kombinaci všech těchto monitorů, dejte vědět ... Budou tady všechny pohromadě jen krátce ...