Access virus TI a dal..?

Ostatní audio hardware, obecná diskuse
Odpovědět
Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 05 bře 2010 16:01

kdyby ti na tvy problemy nekdo rekl, ze je to neopravnena reklamace, tak by stalo za to se s nim soudit. sorry, ale to je prece bez debat..
jinak, neni podezrely to s tou elektrinou? nemuze bejt treba neco se zdrojem? nestabilni, nebo co ja vim.. co se vlastne stalo?

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 13236
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od dendy » 05 bře 2010 16:05

tical: niee.. pochop... praveze zakony hraju v tvoj prospech... oni maju jasne napisane co je neopravnena reklamacia ... a toto co hovoris tam nemaju.. ako nejdem ta uz presviecat ale keby si trosku chcel a spravil na nich bu bu bu tak to vyhras s prehladom... uz ta bebudem presviedcat ale ak sa nechas takto blbo od nich odbit je to skoda ... chapes ze oni mozu tvrdit kolko chcu ze chyba sa neprejavila - ty zase mozes tvrdit ze oni klamu a ze ta chyba tam je .. pred sudom nejake tvrdenia idu doprdele.. podstatne su dokazy.. a to ze ti to blbne je uplne lahko preukazatelna vec.. natoc si napr. na video ako to blbne, daj si spravit posudok od nejakeho odbornika (na toto su tiez odbornici certifikovany, hladaj, urcite najdes) ...

kedze CR je v EU, platia u vas tieto veci presne tie co u nas .. EU je v tomto v celku prisna, zakaznik ma dost velke moznosti ako zatocit s takymito podvodnikmi a zdieracmi ..

pravo je na TVOJEJ strane. bodka.

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 05 bře 2010 16:27

No nevím jak s tou elektrinou, ale už je to v pohodě... navíc sem si pořídil ups, která mi reguluje můj proud... takže do vira mi jde proud čistej, tam být problém nemůže...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21570
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Pytkin » 05 bře 2010 16:39

Online Ups?

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 05 bře 2010 16:40

ne jde o střední třídu, ale ta už je schopná regulovat napětí přes svou baterii a pak ji teprv vypouští ven

Line interactive

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21570
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Pytkin » 05 bře 2010 16:48

LI predsa nejde vyfilgrovana z baterky . To robí OL.

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 05 bře 2010 16:51

Line-interactive – Poměrně mladý, nejpoužívanější typ UPS. Na rozdíl od off-line dokáže provádět úpravu napětí i bez použití akumulátorů. Např. pomocí funkce boost (posílení) či buck (potlačení) dokáže zvyšovat resp. snižovat výstupní napětí, aby se co nejvíce blížilo předepsanému napětí. Ve většině případů stačí tento typ UPS. Při výpadku vstupního napětí dochází zde k "přepínaní" na baterie a z tohoto důvodu je výpadek napětí na výstupní straně v délce cca 4 - 16 ms, což není pro některé technologie z provozního hlediska vhodné.

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 05 bře 2010 16:53

Biscuit: no hele mě ted říkal pán s musiccentra, že pokud to takhle dělá nahodně může být špatný zdroj a nebo usb zběrnice, tudíž problé by se mohl skutečně vyskytovat ve virusu

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 06 bře 2010 00:00

a co ten radic, mas samostatnej, nebo zkousels i na jinym pc? je to malo pravdepodobny, ale problem muze bejt i v tomhle si myslim.. zdroj bych taky nepodcenoval, prave jestli si mel nejaky problemy predtim se sitovym napetim, mohlo se s nim neco stat

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 06 bře 2010 09:32

No hele co nazyvas přímo řadičem, jelikož se asi trochu ztrácím v určitých názvech


tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 10 bře 2010 16:29

Ahoj, tak samostatný řadič sem nezkoušel, ale jineho kompa kde byla jina deska z jiným řadičem ano, ale samostatně ne no... Každopádně virus byl dneska odeslán, tak držte palce, zatím vám děkuji za ochotu a nejvíc panu Prvotskému...

Uživatelský avatar
biscuit
Příspěvky: 9019
Registrován: 22 črc 2004 02:58
Vybavení

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od biscuit » 10 bře 2010 16:45

ja jsem na predchozi desce (asus p5b) mel problemy s chodem pres vestavenej radic, tudiz jsem koupil pridavnej a problemy se synchronizaci se zlepsily. uz pro ten pocit, je to lepsi reseni. navic dneska uz se daji koupit radice i usb3, takze vyuziti si najde i v pripade, ze na desce usb3 jeste neni (no ted jen ty usb3 zarizeni jeste :-) )

tical
Příspěvky: 158
Registrován: 11 bře 2009 16:02

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od tical » 12 bře 2010 18:20

Dneska už je můj virus na ceste do německa, tak uvidíme

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1261
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Access virus TI a dal..?

Příspěvek od Prvotsky » 12 bře 2010 19:02

Tak drzim palce 8)

Kdyby neco, tak volej.
Myslim ze to budou chtit resit po mailu, coz taky neni problem.

P.

Odpovědět